FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2019, 12:58

Cevap je napisao/la:Zanimljiva stvar u vezi Mustafe Nurke na instagramu se zove stymu1921.Sigurno da nam trebaju oni koji vole Želju a ne oni koji gledaju samo na sebe
Ako ima instagram ima i moju podrsku
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 12:58

Par ljudi znam iz vidjenja sa stadiona da su tu na svakoj tekmi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:59

LjoZee je napisao/la:
Cevap je napisao/la:Zanimljiva stvar u vezi Mustafe Nurke na instagramu se zove stymu1921.Sigurno da nam trebaju oni koji vole Želju a ne oni koji gledaju samo na sebe
Ako ima instagram ima i moju podrsku
Sve smo pratili :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 13:02

Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro :opaopa: :opaopa:
Odlucili u klub da ispostuju i ove sto im je drazi finansijski uspjeh od onog na zelenom terenu :mrgreen:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 jun 2019, 13:04

irfo je napisao/la:Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro :opaopa: :opaopa:
Odlucili u klub da ispostuju i ove sto im je drazi finansijski uspjeh od onog na zelenom terenu :mrgreen:
Piši u pp. ko je da pravim dresove

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 13:05

Cevap je napisao/la:
irfo je napisao/la:Nego, yebo igrace, spremite se vi za generalnog uskoro :opaopa: :opaopa:
polako, sve ce se saznat u svoje vrijeme :kafa:
necemo dugo cekat

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jun 2019, 13:05

S kim danas igramo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 jun 2019, 13:06

irfo je napisao/la:
Cevap je napisao/la:
polako, sve ce se saznat u svoje vrijeme :kafa:
necemo dugo cekat
Znači sutra ili možda danas aa

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 13:09

Irfo je više za finansijske šokove, to je njegov fah.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 13:09

Cevap je napisao/la:
irfo je napisao/la: necemo dugo cekat
Znači sutra ili možda danas aa
Ne bas tako brzo :lol: :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 13:13

Osim13 je napisao/la:Irfo je više za finansijske šokove, to je njegov fah.
Sredi do kraja sedmice ono sto sam ti govorio za papire prodaju pomocnog :kafa:

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 29 jun 2019, 13:13

Licno nisam zadovoljan izborom Džubura, smatram da je to trebao biti Badžak, međutim nije moje da mislim, za to ima skupština kluba, takodjer glasanje na ivici kvoruma mi je neshvatljivo, ocito da u skorije vrijeme i skupštinu treba malo izmiješati, koliko je neozbiljno da se proslo zasjedanje prekine zbog kvoruma jer je dosta skupstinara jednostavno otišlo, ista prica se mogla ponoviti i sada, i smatram da je to totalno noptrebno, neprofesionalno i neodgovorno prema klubu sa njihove strane ...

Po javnim istupima Badžaka i ovome što se šuška, on ce biti glavni pokretac dosta toga, sto je i potvrdio javno, vjerujem da napokon ulazimo u mirnije razdoblje i da se napokon mozemo posvetiti footbalu - nogometu :mrgreen:

:thumbup:
Polako se slažu kockice kada je ekipa u pitanju. Da li će sve biti spremno za početak sezone?

"Više nego spremno. Imamo još nekih pozitivnih iznenađenja i za vas novinare i za navijače i mislim da će to sve biti jako dobro."
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 29 jun 2019, 13:14

Euro sjaj na dresovima najveceg kluba u drzavi!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 13:16

onsarh je napisao/la:Licno nisam zadovoljan izborom Džubura, smatram da je to trebao biti Badžak, međutim nije moje da mislim, za to ima skupština kluba, takodjer glasanje na ivici kvoruma mi je neshvatljivo, ocito da u skorije vrijeme i skupštinu treba malo izmiješati, koliko je neozbiljno da se proslo zasjedanje prekine zbog kvoruma jer je dosta skupstinara jednostavno otišlo, ista prica se mogla ponoviti i sada, i smatram da je to totalno noptrebno, neprofesionalno i neodgovorno prema klubu sa njihove strane ...

Po javnim istupima Badžaka i ovome što se šuška, on ce biti glavni pokretac dosta toga, sto je i potvrdio javno, vjerujem da napokon ulazimo u mirnije razdoblje i da se napokon mozemo posvetiti footbalu - nogometu :mrgreen:

Polako se slažu kockice kada je ekipa u pitanju. Da li će sve biti spremno za početak sezone?

"Više nego spremno. Imamo još nekih pozitivnih iznenađenja i za vas novinare i za navijače i mislim da će to sve biti jako dobro."
Pa prosla skupstina je birana od strane par ljudi iz prosle uprave, i ocigledno je da tu nisu bili zbog Zelje vec zbog ljudi koji su tada bili u Zelji, pa sada kad ti ljudi ne dolaze, ne dolaze ni oni, to je sramota i ne smije vise nikada da se ponovi.
U skupstinu moraju biti birani ljudi koji ce svojim volontiranjem biti pokretac pozitivnih promjena a ne samo klimaci glavom.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 13:16

irfo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Irfo je više za finansijske šokove, to je njegov fah.
Sredi do kraja sedmice ono sto sam ti govorio za papire prodaju pomocnog :kafa:
Sredio sam par kanistera benzina, podmetnemo požar i prodamo pod tim pokrićem Bingu za novi tržni centar. Win win :kafa:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 29 jun 2019, 13:17

Opaa opaaaaa šta znam :opaopa: :rol: :opaopa: :bih:
:bih: :njanjanja:
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 29 jun 2019, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jun 2019, 13:18

A tandemom Bogi Graovac smo bili jesenji šampioni#samokažem
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 13:19

Misliš tandem Bogi i Bogijeva sjenka, Graovac je tu bio radi broja samo.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jun 2019, 13:20

Raonffa je napisao/la:S kim danas igramo?
Vjerovatno "prvi" tim pocinje danas. Ima prenos?
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 29 jun 2019, 13:21

irfo je napisao/la:
onsarh je napisao/la:Licno nisam zadovoljan izborom Džubura, smatram da je to trebao biti Badžak, međutim nije moje da mislim, za to ima skupština kluba, takodjer glasanje na ivici kvoruma mi je neshvatljivo, ocito da u skorije vrijeme i skupštinu treba malo izmiješati, koliko je neozbiljno da se proslo zasjedanje prekine zbog kvoruma jer je dosta skupstinara jednostavno otišlo, ista prica se mogla ponoviti i sada, i smatram da je to totalno noptrebno, neprofesionalno i neodgovorno prema klubu sa njihove strane ...

Pa prosla skupstina je birana od strane par ljudi iz prosle uprave, i ocigledno je da tu nisu bili zbog Zelje vec zbog ljudi koji su tada bili u Zelji, pa sada kad ti ljudi ne dolaze, ne dolaze ni oni, to je sramota i ne smije vise nikada da se ponovi.
U skupstinu moraju biti birani ljudi koji ce svojim volontiranjem biti pokretac pozitivnih promjena a ne samo klimaci glavom.
Ma to svako zna, samo necu direktno da napišem, zna se na sta se misli, skupštinu pod hitno izmiješati jer ovo ovakvo ponašanje pojedinih clanova je nedopustivo, bitne odluke se donose a njih nigdje :crazy:
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Toxin i 27 gostiju.