FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:01

LjoZee je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/badzak-ima ... are/324230

Ako to iznenadjenje nije Graovac ne morate ni govoriti :kafa:
E ba rekoh vam ja, samo da se igla navrne. Strpljenja, ne treba puno :cool:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:08

Dogovorena je hipoteka na podrume. U zamjenu za defanzivca kao novu prinovu osiguran poslovni prostor istočne tribine za sestričnu agenta novog igrača.

Samo transparentan rad :salut:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2019, 12:10

Osim13 je napisao/la:Dogovorena je hipoteka na podrume. U zamjenu za defanzivca kao novu prinovu osiguran poslovni prostor istočne tribine za sestričnu agenta novog igrača.

Samo transparentan rad :salut:
Hocemo li moci vracati kredit ili ste Vi vec sve halali?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jun 2019, 12:13

Mi navijaci se mozemo organizovati, bar se probati dogovoriti da prestanemo upirati prstom jedni u druge i da trazimo krivce u svima koji su na bilo koji nacin imali kontakte sa klubom, upravljacki, sportski ili navijacki. Uvalili smo sebe i Zelju u zivo blato, jos mu se popeli na ramena da mozemo bolje pljuckati mulj koji nam sada vec opasno prijeti da nas cijele proguta. Umjesto da razmisljamo kako popraviti stvari, mi raspravljamo kako smo tu dospjeli, "ciji je tata jaci", ko je vise kriv. Naopako su nama slijepcima postavljeni prioriteti, po svoj logici i zdravom razumu da se iscupamo trebali bi kucati zajedno kao jedno srce, jer mi smo Zeljo i htjeli to ili ne, dok Mi tonemo i Zeljo tone sa nama. Previse je na nama smeca koje smo bacili jedni na druge, pa se brod koji u pjesmi veselo plovi Dunavom pod tezinom sve te prljavstine, opasno nageo. Braca po Zelji decenijama vise jedan drugoga ne pitaju za zdravlje, kako su nam djeca i jesmo li ih vodili da vide nasu Grbavicu. Generacije prije nisu nas tako ucile, ne treba ni da Mi pogresno ucimo ove sto tek dolaze.

Drugovi sa tribine, Zeljovci, Manijaci, svi smo u istom kosmaru, sa namjerama nevini, u djelima krivci. Zato sada skupa ispastamo a samo svi zajedno mozemo naci snagu i pamet da pokusamo pomoci nasem Zelji. Jer samo je Zeljo bitan a On najvise s" nama ovakvima trpi. Od ovakvog stanja niko sem dusmana nema ama bas nikakve koristi, trenutno smo mu potrebni mozda i najvise u njegovoj dugoj istoriji. Molim vas sto prije moramo ovo ludilo zaustaviti, valja dostojanstveno proslaviti Sto Godina naseg Zelje, kako i dolikuje Najvecem klubu u Drzavi . Zar cemo sebi dopustiti da bas Mi budemo Ti koji su dozvolili da Zeljo tone jer mu se navijaci medjusobno prepiru i optuzuju, a dusmani se nasladjuju i cinicno cerekaju, dok gledaju kako im nesvjesno ispunjavamo najludje snove. Nije nase da sudimo, potkazujemo i pljujemo, nase je da navijamo ujedinjeni kao sto smo uvijek bili, jer Zeljo spaja, Zeljo ne razdvaja. Nase je da napunimo tribine, ponosno dignemo plave salove visoko pa kao jedan pjevamo nasem starcu pjesme, umjesto novih bora na lice mu stavimo osmijeh i srecu. Mi smo Zeljina snaga, mi smo sila koja ga pokrece i gura naprijed, a ne teret koji ga vuce ka dnu. Zeljo moj oprosti nam, nismo znali sta radimo. Bog nam je svima svjedok da te volimo, nikada ti nista nazao ne bi ucinili, nikada ti ledja ne bi okrenuli. Ljubavi moja, doci cu da ti pomognem i znam da ce brat sa tribine biti pored mene, rame uz rame kako je uvijek bilo i kako treba da bude. Svi smo Mi Zeljini i Zeljo je nas!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2019, 12:16

Daniel Graovac, bivši fudbaler Željezničara, mogao si već ovog ljeta vratiti ponovo na Grbavicu.

Kako je nezvanično saznao Žurnal, Graovac je blizu potpisa za Željezničar i bio bi veliko pojačanje za tim Amara Osima.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:17

Evo spremna vena :opaopa:

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 jun 2019, 12:21

D.G 5 oooooooooo Željezničar šampion oooooooooooooooooo Željezničar šampion oooo ooo ooooo
Ali nije Badžak rekao da je iznenađenje jedno znači ide još neko ooooooo oooooo

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:22

LjoZee je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Aaaaaaa nije mi dobro šok terapija je u šprici još samo igla fali kad vam kaem :opaopa:
Ne lozi raju dzaba :kafa:
:tralala:
Prepisuje Žurnal :kafa:

Avdo Avdić da odgovara :nedam:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 29 jun 2019, 12:32

LjoZee je napisao/la:Sto ste mijenjali Badzaka? Ko je ovaj?
Procitaj moj post od jucer.
Nema vremena za tu funkciju,jer iziskuje previse vremena,radi ovaj novi,na Badzakov prijedlog.

Plava prica sada krece......
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2019, 12:32

Nesto se vodim mislju da pregledamo ove migrante mozda ima kakav salah za sirotinju :kafa:
=\_1921_/=

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:33

Zasukati rukave i već danas krenuti sa ozbiljnim radom. Nema se šta čekati.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 jun 2019, 12:38

Da li će i danas Amar Osim biti na liveu hahah
Idemo uprava zasučite rukave
HOĆEMO TITULU!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:42

Kae Brko ne moraš ti na streamu gledati :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2019, 12:43

Nadam se da ce Felix uvelicati danasnju utakmicu na streamu :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 12:48

LjoZee je napisao/la:Prvo da sve po spisku clanovima Skupstine koji se ne pojave. Lako je biti tu kad je sve med i mlijeko cim neki problem naidje razbjeze se. Nemojte vise biti clanovi Skupstine Boga vam.
Zamisli imati privilegiju i cast da budes dio skupstine najveceg kluba u drzavi i ne pojavati se na istoj. Pa sta ste se kojeg djavola prijavljivali u skupstinu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2019, 12:50

Al ce na biti odbrana beton :ljepota:
Jos na klupi Graovac ako zatreba mjenjat Bogija poslije zutih kartona(ne daj Boze) :ljepota:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:52

Jel nam Bogi još na poštedi

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 jun 2019, 12:54

Nakon imenovanja, predsjednik Džubur je predložio kandidate za članove Upravnog odbora koji su jednoglasno prihvaćeni. UO će u narednom periodu činiti Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Kenan Ademović, Selen Balić.

Uslijedilo je biranje novog Nadzornog odbora FK Željezničar, a prijedloge su dostavili članovi Skupštine. Nakon obraćanja kandidata, delegati su glasali i odabrali novi NO koji će činiti predsjednik NO, Damir Ablaković i članovi Senaid Topuz i Mustafa Nurko.

Nakon odabira novog rukovodstva FK Željezničar razmatrala se sjednica naredne Skupštine koja će biti izborna. Imenovana je Komisija koja će odabrati nove delegate u Skupštinu FK Željezničar. Izborna sjednica će se održati krajem tekuće ili početkom naredne godine.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2019, 12:55

Ademović je onaj pravnik ako se sjećam dobro, vjerovatno će nas zastupati sa te strane.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 29 jun 2019, 12:57

Zanimljiva stvar u vezi Mustafe Nurke na instagramu se zove stymu1921.Sigurno da nam trebaju oni koji vole Želju a ne oni koji gledaju samo na sebe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.