FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U koja doba dana je tekma sutra.
18:30Admir74 je napisao/la:U koja doba dana je tekma sutra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala. Opet na LiVideo će biti koliko znam.LjoZee je napisao/la:18:30Admir74 je napisao/la:U koja doba dana je tekma sutra.
Uh, sutra bi lego jedan potpis

+1irfo je napisao/la:
Zeric je najbolju utakmicu u karijeri odigrao na derbiju kad je igrao desnog beka kod Adzema, treba ga opet pokusat na toj poziciji
Čini mi se oko 70-e zamijenjen zbog umora, do tad odlično odigrao.
💩💩
- plavousrcu
- Kontakt:
Jutros smo imali trening, zaista je bilo lijepo vidjeti Ermina i njegove poteze u igri jedan na jedan. Podsjetio me na stare dane i u njemu imamo igrača koji pravi razliku. Jako je važno da on bude spreman". Citam Alispahicev intervju i na ovom dijelu se zadrza duze. Raduje me ovo strahovito a komsije i lazne Mostarce treba da je strah.
Ne treba prerano donositi zakljucke. Saekajmo utakmicu protiv Borca j sve ce nam se kazati. Ovako analiziratii "razmisljanja i filozofije" fudbalera i donositi neke zakljucke nije dobro. I opeklo nas je u zadnjih nekoliko godina. Ja nikom ne vjerujem. Ni u ljubav ni u zelju sve dok to ne vidim na terenu.
Samo da vam javim da je katedra pala, pečat je u sigurnim rukama
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cestitam ti predsjednice Nadzornog odboraOsim13 je napisao/la:Samo da vam javim da je katedra pala, pečat je u sigurnim rukama

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Admir Džubur novi predsjednik
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sto ste mijenjali Badzaka? Ko je ovaj?
Ja i @Osim13 smo pravi sefovi, on i Badzak su samo kozmetika tu 

Nema covjek vremena da bude predsjednik, ali ostaje u klubu da radi istim zarom kao i do sad, nista se znacajnije ne mjenjaLjoZee je napisao/la:Sto ste mijenjali Badzaka? Ko je ovaj?
- plavousrcu
- Kontakt:
Sretno novom predsjedniku i clanovima Uprave.
Neću lagati volio bi da je Badžak ostao tu za stalno ali Bože moj, drago mi je što će i dalje biti dio kluba 
Džuburu i novoj ekipi sretno, ubrizgajte tu šok terapiju što smo juče načeli
i povedite nas u nove pobjede 

Džuburu i novoj ekipi sretno, ubrizgajte tu šok terapiju što smo juče načeli

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovi ljudi iz uprave su do sada radili timski, nije bilo "sefa" kao u prosloj upravi, i vjerujem da ce se tako i nastavit, Badzak ce biti tu i ostoj mjeri za klub kao i do sad, ali jednostavno treba neko ko je uvijek tu, sto ce biti Dzubur.Osim13 je napisao/la:Neću lagati volio bi da je Badžak ostao tu za stalno ali Bože moj, drago mi je što će i dalje biti dio kluba
Džuburu i novoj ekipi sretno, ubrizgajte tu šok terapiju što smo juče načelii povedite nas u nove pobjede
Prvo da sve po spisku clanovima Skupstine koji se ne pojave. Lako je biti tu kad je sve med i mlijeko cim neki problem naidje razbjeze se. Nemojte vise biti clanovi Skupstine Boga vam.
Hvala, brateOsim13 je napisao/la:Poslali smo im ispisnice ne brini.
https://sportsport.ba/fudbal/badzak-ima ... are/324230
Ako to iznenadjenje nije Graovac ne morate ni govoriti
Ako to iznenadjenje nije Graovac ne morate ni govoriti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.