Samir Joguncic je igrac kome je ovaj ultras demonstrirao navijacki mentalitet FukaraPenaltiky je napisao/la:Ti si u Tz koliko sam ja u Rijeci.
Bio triput u životu. Dva put sa školom.
Hajde reci ti nama ko je Joge, pa pričaj šta hoćeš.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samir Joguncic je igrac kome je ovaj ultras demonstrirao navijacki mentalitet FukaraPenaltiky je napisao/la:Ti si u Tz koliko sam ja u Rijeci.
Hajde reci ti nama ko je Joge, pa pričaj šta hoćeš.
Spomeni mu Rundu i Husrefa jer sam ga blokiro ima da zapjeni. Runda mu je karnuo nekog svojom masnom kobajom.Sariel1987 je napisao/la:Tobe idi lezi prekuco si danas
Valja ujutro bar pastetu zaradit pljujic husrefa
Je li ovo sariel?BosanacGorstak je napisao/la:Samir Joguncic je igrac kome je ovaj ultras demonstrirao navijacki mentalitet FukaraPenaltiky je napisao/la:Ti si u Tz koliko sam ja u Rijeci.
Hajde reci ti nama ko je Joge, pa pričaj šta hoćeš.![]()
Jami zvizge jeko runda?WestTrebina je napisao/la:
Najbolja tema na dunjalukuredbull93 je napisao/la:Sto se djeca fino igraju
To je snimak dok je mali bio i tek se razvijao u ono sto je danasWestTrebina je napisao/la: Je li ovo sariel?![]()
Pa on nije govedo.
Pekar runda? Pitaj pitare.Sariel1987 je napisao/la:Jami zvizge jeko runda?WestTrebina je napisao/la:
Je li ovaj sto je plako?BosanacGorstak je napisao/la:To je snimak dok je mali bio i tek se razvijao u ono sto je danasWestTrebina je napisao/la: Je li ovo sariel?![]()
Pa on nije govedo.
Evo i penatiky na 2:45 nesto raspravlja s Azmirom.Momenti kad carsija demonstrira svojih zadnjih 5 generacija u Tuzli![]()
S kakvom je hrpom neuspjesnih,primitivnih i zatucanih neandertalaca Azmir bio zaglavio u Slobodi,ovo je psihijatrija a ne klub![]()
I kaze Azmir ce se vratiti u Slobodu,jos neki mokre snove imaju![]()
Treba sacekati prvu domacu utakmicu i kad se sav ovaj sljam sjati da gleda Slobodu,Tusanj jednostavno ograditi zicom i spremiti 100-200 bijelih kosulja za svakog navijaca Slobode i proslijedit ih u Kreku
Provaljen jeSariel1987 je napisao/la:Dvije rijeci tobee
husref musemic![]()
A za mrcu samo reci tebra oklen si zasto se stidis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.