FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 28 jun 2019, 22:22

joker90 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
Bekovski par: Hebibovic-Hodzic

90%
U najavi Anel'na penetracija onda..
:mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 28 jun 2019, 22:30

Prelijepo ccc
OsmanhodzicBuco je napisao/la:@derdiyok responsibility- press conference - send asistent :mrgreen:
Odigrao 6-7 sezona, ne mogu dalje od 1/4 finala LP da si pita. Najzvučnije ime koje sam doveo je bio Aguero, doduše igrao pola sezone zbog objave o prestanku karijere. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 28 jun 2019, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jun 2019, 22:31

Nece bit vise od 15k iz prostog razloga, Građani Sarajeva nemaju tradiciju odlaska na stadion vec tradiciju sjedenja ispred tv ekrana i ispijanja kafe soka pive, odnosno da Vam prostije reknem, " što bih ja njima davo 10maraka kad mogu kuci gledati i jos popit koju".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2019, 22:31

E vidi Meše Alispahića, načekat će se i gurbeti da eksplodira ko i mi.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jun 2019, 22:32

Pitaristok je napisao/la:Nece bit vise od 15k iz prostog razloga, Građani Sarajeva nemaju tradiciju odlaska na stadion vec tradiciju sjedenja ispred tv ekrana i ispijanja kafe soka pive, odnosno da Vam prostije reknem, " što bih ja njima davo 10maraka kad mogu kuci gledati i jos popit koju".
100% će biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 28 jun 2019, 22:37

Mene je strah nase odbrane, a Boga mi i veznog reda. Ako jos jedna bruka pukne, previse bi bilo. Daj da ako nista casno ispadnemo, da odigramo sta, a ne da opet gledamo neko zlostavljanje na terenu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2019, 22:38

20k ako dobacimo, bit ću i više nego iznenađen..
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jun 2019, 22:40

Bice pun stadion.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jun 2019, 22:41

ShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.
Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijaca :opaopa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 jun 2019, 22:45

7 mora 7 gora
slika
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jun 2019, 22:46

belosevic28 je napisao/la:
Dobro to samo zbog beka plus redovni i eto ga krcat
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 28 jun 2019, 22:47

Pantelija je napisao/la:Ma sto se tice rih podjela, ljubavi prema klubu, vjernosti, ja isao na gostovanja gdje si ti ibsl
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!

LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.

To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Reci ti meni iskreno jel te je*o Tan i Nam ?

Znaci bez m2 zemlje i pljuca na dlan nema zdogovora ?
Instagram ima manje m2 zemlje od nas, pa ? Mani se tih strumfovskih prica i legendi o smetljarniku.

Vidjeli su dobar potencijal, kako direktno tako i indirektno. Nisu planirali da nas vade nego da nesto zarade, nije ovo rad na dobrotvornoj bazi kako ga ti predstavi.
Mislim da ti ta vrsta ljubavi nece napravit gust na tribinama, nece ostavit neke emocije ni na igrace, trenere, akademce...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jun 2019, 22:48

ShofaII je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Dobro to samo zbog beka plus redovni i eto ga krcat
Valjda stoper ne dodje, necemo se imati gdje strpati onda :?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 jun 2019, 22:50

ledesma je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetu
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.

Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.

Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..

A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 jun 2019, 22:55

SarajevoJeBordo je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetu
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.

Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.

Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..

A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".
Kakva glupa argumentacija? Pa nece macabi ili plzen donijet zaradu, uz to 2 3 x play off, nemoj tako jbg ti, nek dodju drugi pa nek igraju sa Borussiom M.

Al oke imas svoje misljenje
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 28 jun 2019, 23:07

Treba ganjat vizu...

#VizaZaBuducnost #VisaClassicShoppingCard

Anela oprosti nam... Treba te manje zezat...

#PoturiliSuTi #Nesto #OciMojeLijepe #PR #Marketing #DjecaSaZastavama #KokeUBordoBubi #Sarajevo #Celtic #ChampionsLeague #Kosevo #SvjetlaSePale
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 jun 2019, 23:10

MaroonBjelave je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Anela ljubavi ako citas ovo, nemoj da se sikiras, javi mi se zaposlit cu te kod sebe u firmi, za duplo vecu platu! Doduse u FKS plata svakako nema, ja ti obecavam da ce kod mene biti!
Neš yebat :kafa:
A klasa rules :lol:
@bordoSarajevo
Prostak jedan :puke:

@maroonbjelave
Suti ne spominji, lijepo vrijeme vozam biciklo, ne sto volim, vec sto se raspada go.vno njemacko :plac:
1946~

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jun 2019, 23:12

:njanjanja:
joker90 je napisao/la:20k ako dobacimo, bit ću i više nego iznenađen..

Pa vidiš saopštenje iz kluba,već sad se traže karte za rezervaciju.
Biće pun stadion.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 jun 2019, 23:14

ledesma je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".
Kakva glupa argumentacija? Pa nece macabi ili plzen donijet zaradu, uz to 2 3 x play off, nemoj tako jbg ti, nek dodju drugi pa nek igraju sa Borussiom M.

Al oke imas svoje misljenje
Da, glupa argumentacija. Kao normalan argument se može reći "igrali smo play off", a "igrali smo s Gladbachom koji je veći klub od Newcastlea" je retardiran argument. Evo igramo pretkolo lige prvaka jer smo osvojili titulu, to je argument. A ne "igramo protiv velikog Celtica, vi nikad nećete takav klub ugostiti". Druže, mogli smo igrati protiv Dudelanga, ne pitamo se mi s kim ćemo igrati. Iz tog razloga je glupo nabrajati s kim smo sve igrali i to koristiti kao pokazatelj nečega. Kontaš?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jun 2019, 23:17

simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ma sto se tice rih podjela, ljubavi prema klubu, vjernosti, ja isao na gostovanja gdje si ti ibsl
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!

LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.

To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Reci ti meni iskreno jel te je*o Tan i Nam ?

Znaci bez m2 zemlje i pljuca na dlan niema zdogovora ?
Instagram ima manje m2 zemlje od nas, pa ? Mani se tih strumfovskih prica i legendi o smetljarniku.

Vidjeli su dobar potencijal, kako direktno tako i indirektno. Nisu planirali da nas vade nego da nesto zarade, nije ovo rad na dobrotvornoj bazi kako ga ti predstavi.
Mislim da ti ta vrsta ljubavi nece napravit gust na tribinama, nece ostavit neke emocije ni na igrace, trenere, akademce...
Kakva si ti nepismena seljacina, a uz to i glup ko k.u.rac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 36 gostiju.