joker90 je napisao/la:U najavi Anel'na penetracija onda..ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
Bekovski par: Hebibovic-Hodzic
90%
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prelijepo ccc

Odigrao 6-7 sezona, ne mogu dalje od 1/4 finala LP da si pita. Najzvučnije ime koje sam doveo je bio Aguero, doduše igrao pola sezone zbog objave o prestanku karijere.OsmanhodzicBuco je napisao/la:@derdiyok responsibility- press conference - send asistent
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 28 jun 2019, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nece bit vise od 15k iz prostog razloga, Građani Sarajeva nemaju tradiciju odlaska na stadion vec tradiciju sjedenja ispred tv ekrana i ispijanja kafe soka pive, odnosno da Vam prostije reknem, " što bih ja njima davo 10maraka kad mogu kuci gledati i jos popit koju".
E vidi Meše Alispahića, načekat će se i gurbeti da eksplodira ko i mi.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100% će bitiPitaristok je napisao/la:Nece bit vise od 15k iz prostog razloga, Građani Sarajeva nemaju tradiciju odlaska na stadion vec tradiciju sjedenja ispred tv ekrana i ispijanja kafe soka pive, odnosno da Vam prostije reknem, " što bih ja njima davo 10maraka kad mogu kuci gledati i jos popit koju".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mene je strah nase odbrane, a Boga mi i veznog reda. Ako jos jedna bruka pukne, previse bi bilo. Daj da ako nista casno ispadnemo, da odigramo sta, a ne da opet gledamo neko zlostavljanje na terenu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijacaShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
7 mora 7 gora

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Dobro to samo zbog beka plus redovni i eto ga krcatbelosevic28 je napisao/la:Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijacaShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Reci ti meni iskreno jel te je*o Tan i Nam ?Pantelija je napisao/la:Ma sto se tice rih podjela, ljubavi prema klubu, vjernosti, ja isao na gostovanja gdje si ti ibsl
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!
LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.
To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Znaci bez m2 zemlje i pljuca na dlan nema zdogovora ?
Instagram ima manje m2 zemlje od nas, pa ? Mani se tih strumfovskih prica i legendi o smetljarniku.
Vidjeli su dobar potencijal, kako direktno tako i indirektno. Nisu planirali da nas vade nego da nesto zarade, nije ovo rad na dobrotvornoj bazi kako ga ti predstavi.
Mislim da ti ta vrsta ljubavi nece napravit gust na tribinama, nece ostavit neke emocije ni na igrace, trenere, akademce...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
Valjda stoper ne dodje, necemo se imati gdje strpati ondaShofaII je napisao/la:Dobro to samo zbog beka plus redovni i eto ga krcatbelosevic28 je napisao/la:Dolazi bek, bit ce oko 21004 navijacaShofaII je napisao/la:Bice pun stadion.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".ledesma je napisao/la:Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetubrojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.
Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.
Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..
A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kakva glupa argumentacija? Pa nece macabi ili plzen donijet zaradu, uz to 2 3 x play off, nemoj tako jbg ti, nek dodju drugi pa nek igraju sa Borussiom M.SarajevoJeBordo je napisao/la:Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".ledesma je napisao/la:Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetubrojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.
Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.
Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..
A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
Al oke imas svoje misljenje
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Treba ganjat vizu...
#VizaZaBuducnost #VisaClassicShoppingCard
Anela oprosti nam... Treba te manje zezat...
#PoturiliSuTi #Nesto #OciMojeLijepe #PR #Marketing #DjecaSaZastavama #KokeUBordoBubi #Sarajevo #Celtic #ChampionsLeague #Kosevo #SvjetlaSePale
#VizaZaBuducnost #VisaClassicShoppingCard
Anela oprosti nam... Treba te manje zezat...
#PoturiliSuTi #Nesto #OciMojeLijepe #PR #Marketing #DjecaSaZastavama #KokeUBordoBubi #Sarajevo #Celtic #ChampionsLeague #Kosevo #SvjetlaSePale
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- ThrillerHz
- Kontakt:
@bordoSarajevoMaroonBjelave je napisao/la:A klasa rulesBordoSarajevo je napisao/la:Neš yebatThrillerHz je napisao/la:Anela ljubavi ako citas ovo, nemoj da se sikiras, javi mi se zaposlit cu te kod sebe u firmi, za duplo vecu platu! Doduse u FKS plata svakako nema, ja ti obecavam da ce kod mene biti!
Prostak jedan
@maroonbjelave
Suti ne spominji, lijepo vrijeme vozam biciklo, ne sto volim, vec sto se raspada go.vno njemacko
1946~
joker90 je napisao/la:20k ako dobacimo, bit ću i više nego iznenađen..
Pa vidiš saopštenje iz kluba,već sad se traže karte za rezervaciju.
Biće pun stadion.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da, glupa argumentacija. Kao normalan argument se može reći "igrali smo play off", a "igrali smo s Gladbachom koji je veći klub od Newcastlea" je retardiran argument. Evo igramo pretkolo lige prvaka jer smo osvojili titulu, to je argument. A ne "igramo protiv velikog Celtica, vi nikad nećete takav klub ugostiti". Druže, mogli smo igrati protiv Dudelanga, ne pitamo se mi s kim ćemo igrati. Iz tog razloga je glupo nabrajati s kim smo sve igrali i to koristiti kao pokazatelj nečega. Kontaš?ledesma je napisao/la:Kakva glupa argumentacija? Pa nece macabi ili plzen donijet zaradu, uz to 2 3 x play off, nemoj tako jbg ti, nek dodju drugi pa nek igraju sa Borussiom M.SarajevoJeBordo je napisao/la: Prepolovljen broj gledalaca u 50oj minuti protiv Atalante kaze da je bolje da zaradimo. A mi se nismo ništa pitali koja ekipa će doći na Koševo, već žrijeb. Preglupa argumentacija je "mi smo igrali sa ovim koji je veći od onih s kojim ste vi igrali".
Al oke imas svoje misljenje
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kakva si ti nepismena seljacina, a uz to i glup ko k.u.racsimidobar je napisao/la:Reci ti meni iskreno jel te je*o Tan i Nam ?Pantelija je napisao/la:Ma sto se tice rih podjela, ljubavi prema klubu, vjernosti, ja isao na gostovanja gdje si ti ibsl
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!
LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.
To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Znaci bez m2 zemlje i pljuca na dlan niema zdogovora ?
Instagram ima manje m2 zemlje od nas, pa ? Mani se tih strumfovskih prica i legendi o smetljarniku.
Vidjeli su dobar potencijal, kako direktno tako i indirektno. Nisu planirali da nas vade nego da nesto zarade, nije ovo rad na dobrotvornoj bazi kako ga ti predstavi.
Mislim da ti ta vrsta ljubavi nece napravit gust na tribinama, nece ostavit neke emocije ni na igrace, trenere, akademce...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Kockoglavi, mire971, Proximic, sekac, Tatamata1946 i 62 gosta.