Ja bi volio 30 jeste malo nerealno al ako njih bude 3 milje onda je sve moguce.Protiv borusije je bilo 28k al je njihovih bilo samo hiljadu.BordoSarajevo je napisao/la:Kakvu posjetu očekujete protiv Celtica?
Koliko možemo dobacit?
Daj Morteme anketu za posjetu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Treba nam da navijac ke tribine budu sjever i istok. Svi koji nece navijat neka idu na zapad.
Treba Nm nesto da bude za istok karta 30 maraka ako uzmes clansku onda 10 maraka.
Nama treba da se aktiviraju i stare horde i da ovu utakmicu navijac ki prejebenu odradimo da uz navijac Celtica nase navijanje bude predobro da ta slika obidje svijet a rezultat jbg sta bude.
Ili bar da dio zapada bude za navijace i pola istoka al da bude naznačeno da je za navijace da se svaka šuga ne uvuce
Treba Nm nesto da bude za istok karta 30 maraka ako uzmes clansku onda 10 maraka.
Nama treba da se aktiviraju i stare horde i da ovu utakmicu navijac ki prejebenu odradimo da uz navijac Celtica nase navijanje bude predobro da ta slika obidje svijet a rezultat jbg sta bude.
Ili bar da dio zapada bude za navijace i pola istoka al da bude naznačeno da je za navijace da se svaka šuga ne uvuce
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ne znam kako vam ne dosadi stavljanje Sabanovica uprvu ekipu, kad nema ama bas nikakve sanse pored Hebibovica da igra.
Zar to nismo vec utvrdili gradivo ?
Sto se posjete i cijema tic, 100KM karta za Zapad, 80 za Istok i 1KM za Sjever. Da se napokom napuni i zadivimo skote atmosferom i koreografijom
Zar to nismo vec utvrdili gradivo ?
Sto se posjete i cijema tic, 100KM karta za Zapad, 80 za Istok i 1KM za Sjever. Da se napokom napuni i zadivimo skote atmosferom i koreografijom
Pressica je za asistentaOsmanhodzicBuco je napisao/la:Ove sve novajlije ostaviti na klupi dok se ne uigraju.
Znači mojih 11 za Seltik.
Kovacevic, Sabanovic, Lazic, Dupovac, Hodzic, Rahmanovic, Mustafić, Hebib, Krste, Tatar, Ahmet.
Kao dugogodišnji igrač FM-a znam sta daje rezultat
Prava šteta što neće biti Stanoje tu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Posebno bi to bilo jako jer bi na taj način dobili dosta novih članova, samim tim bi na raspolaganju imali bazu podataka i šibaš ih porukama na viberu svaku narednu tekmu, ubaciš neke nagradne igre isl.Pantelija je napisao/la:Zato uz clansku i polugodisnju dobijes gratis ulaznicu, zatim, ako kupis ulaznicu za celtic vrijesi i za zrinjski i sl. Da malo natjeras vagonaše da dodju i kad nije inSarajevoJeBordo je napisao/la:Kako bih volio da cijene ulaznica budu jednake onima na Celtic Parku![]()
Specijalno za gospodu koja protiv Atalante izađe na poluvremenu, dođe na proslavu titule, a prije toga su bili protiv Gladbacha na utakmici i mole Boga da svake godine izvučemo atraktivnog protivnika pa da im gujca vidi neku drugu dimenziju. Zato bi predobro bilo da gujca to i plati adekvatno.
To je Osasuna jednom uradila, dođe im prosjek 5.000, kad dođu Real i Barca bude 30.000 ljudi. I gospoda hladno stavi cijene ko na Nou Campu i Bernabeu. Hoćeš da gledaš Barcu i Real, izvoli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
belosevic28
- Kontakt:
Posjeta ce zavisiti od toga hocemo li dovesti LB i stopera. Stoper ce sa sobom dovesti 3761 svojih navijaca, a lijevi bek 3239 navijaca.
Hadzija pamet u glavu...
Hadzija pamet u glavu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
Bekovski par: Hebibovic-Hodzic
90%
90%
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@derdiyok responsibility- press conference - send asistent 
-
belosevic28
- Kontakt:
Posjeta 17 793.ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
90%
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Možda ce Krste na stopera... 
Ma sto se tice rih podjela, ljubavi prema klubu, vjernosti, ja isao na gostovanja gdje si ti ibsl
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!
LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.
To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Najvwci navijaci fks ikad su VINCENT TAN I NAM!
LJUDI SU izvadili klub kad je bio u najvecim ****, pred stecajem.kada su svi navijaci, tzv legende i svi koji vole fks vise od zivota a nisu ni jedan ulog od 1000 KM kupili a uzeli su fine pare od fks ranije, digli ruke od kluba, pricalo se o fuzijama, promjeni imena, dodju ova dva gospodina i ULOZE SVOJ NOVAC U KLUB BEZ M2 ZEMLJE, VRIJEDNOSTI U NOVCU vec sa 5 mil duga.
To je prava ljubav. Mi samo prosipamo suplju j zadovoljavamo potrebu odlaska na utakmice kluba kojeg volimo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
3,5+ gola u šiškubelosevic28 je napisao/la:Posjeta 17 793.ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
90%
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Osmanhodzicbuco je brat. Jel vidis ti ovih retarda jos ne daju na nju kao zensko ovo ono. Nema buraz demokratija, hocete ravnopravnost jel, sta ona eo godinama radi. Za ovo sto je uradila platila bi zestoko u iole normalnoj drzavi. Fuxo ako citas pazi ledja... Ti CES NAM KLUB OFIRAT slino balava. Neko napisa krijemo se iza nickova. Ti meni dogovori sastanak sa kuravom, a ja cu ispostovat. Vanja ti i Bizzi popusite jedan drugom...
Yaa m.udonja preko tastature...
Auhh brate sav se stresoh koliko isprepadase curu...
Auhh brate sav se stresoh koliko isprepadase curu...
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Kakav lik... igraju ti se sa klubom majmune
Ulaznice za Celtic
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Ostalima 20% popusta uz kupovinu i uclanjenje/produženje.
A karte staviti 20, 15 i 8, pa izvoli dijasporo i tastaturo.
Ko je imao zadnjih 5 g. člansku i godišnju/sezonsku za određenu tribinu sjever, istok, zapad 50 % popusta na ulaznicu uz produzenje istih za narednu sezonu.
Smjecanindzemo je napisao/la:Kakav lik... igraju ti se sa klubom majmune
Opasne je informacije otkrila, idu novi ugovori za jos jacu S. Koreju.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Palo Sarajevo da ga spasava Smjecanin...
Lik koji prijeti curi preko tastature i ciji se rijecnik svodi na tri proste recenice i tri rijeci,majmune,retarde i ****...
Nesto vise za njega bi bio preveliki napor i iziskivao bi velika moždana naprezanja...
Ne brani vise klub,bar za veceras premorio si se...
Pa sutra nastavi dok razmislis koju od navedene tri rijeci bi upotrijebio...
Lik koji prijeti curi preko tastature i ciji se rijecnik svodi na tri proste recenice i tri rijeci,majmune,retarde i ****...
Nesto vise za njega bi bio preveliki napor i iziskivao bi velika moždana naprezanja...
Ne brani vise klub,bar za veceras premorio si se...
Pa sutra nastavi dok razmislis koju od navedene tri rijeci bi upotrijebio...
Joj jeste vi meni smijesni jbt., to za posjetubrojjedan je napisao/la:Ulaznice za Celtic
Eno Czv za proslavu titule besplatan ulaz, pa jel bolje da bude raje i zaraditi, nego se glupirati.
Pa eto nek igraju pred 5k, ko Dinamo Zg., kakva je to satisfakcija za igraca, pa svi zive za ovu tekmu.
Ja svoje havere s one strane miljacke zezam na fb, saljem im pozivnicu za tekmu, kulturna zajeba.ncija, a vala neki ce i doci, nama za uhar, njima za uspomenu, pa nece zeljo dovest Celtic, Borussiu, Din Kiyev, Atalantu, Genk, Manchester United, Hamburg..
A svi ste imali tu jednu tekmu koja vas je zauvijek ostavila na Koševu, nek ih 5 dozivi to protiv Celtic-a, i nek onda bude redovan i na ostalim
U najavi analna penetracija onda..ledesma je napisao/la:Znaci stoperski par za Celtic: Lazic-Dupovac
90%
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.