Moraju obje strane biti saglasne kad je u pitanju ovaj hitni postupak, ako jedna ne zeli(u ovom slucaju savez) onda ide po normalnoj proceduri koja duze trajeZaZelju je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto ova nasa zalba CASu mora ici preko saveza? Zasto su oni ukljuceni u sve ovo? Pa savez da je htio dati licencu, ne bismo se zalili CASu. Ne kontam ovo. Nadam se da mozemo nesto preduzeti po ovom pitanju jer ovim u savezu nista ne vjerujem, a sad svi vidimo da nam oni ne zele dobro.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ista situacija kao s Rostovom 2014. Ako odgovor vude pozitivan bez obzira kako zavrsimo prvenstvo sljedece sezone idemo u evropu.
I ne kontam sta ocekujete od prijateljske utakmice gdje je pola na probi, vidjeli se prvi put u zivotu? Sta hocete da igraju ko barsa tika tika. Pa vi isto ko da zivite u spaniji. Razlika izmedju Dacica i Zerica je nikakva, osim pozicijr na kojoj igraju.
I ne kontam sta ocekujete od prijateljske utakmice gdje je pola na probi, vidjeli se prvi put u zivotu? Sta hocete da igraju ko barsa tika tika. Pa vi isto ko da zivite u spaniji. Razlika izmedju Dacica i Zerica je nikakva, osim pozicijr na kojoj igraju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Irfo i ja pobjednički ulazimo u 10:45 prije svih. Maznućemo pečat i privatizovati klub.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A sad neka pati koga smetaOsim13 je napisao/la:Irfo i ja pobjednički ulazimo u 10:45 prije svih. Maznućemo pečat i privatizovati klub.

Neko ce nociti ispred Masinstva.
#samokazem
#samokazem
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskreno, sljedecu sezonu ocekujem da izborimo Evropu svakako, a valjda nam je cilj titula. Mi smo izborili Evropu i neigranjem gubimo minimalno milion KM. Kako izvuci taj novac od ovakvog saveza, koji sve radi da nam naudi, jos od onog famoznog ofsajda u Sirokom. Moramo se ujediniti i imati jake ljude da bi to uspjeli. Ne znam sta jos mozemo uraditi?Bezideja je napisao/la:Ista situacija kao s Rostovom 2014. Ako odgovor vude pozitivan bez obzira kako zavrsimo prvenstvo sljedece sezone idemo u evropu.
Meni je Dacic dosta vise pokazao, borben rastrcan, gladan dokazivanja. 2 gola i jedan asist cini mi se. Nikad protivnika ne pusti nego grize i ometa ga. On i A. Sehic su mi od ovih sto su igrali one CL utakmice najvise pokazali. A Sehic moze postati dosta dobar bek ako bude nastavio dobro da radi.Bezideja je napisao/la:Ista situacija kao s Rostovom 2014. Ako odgovor vude pozitivan bez obzira kako zavrsimo prvenstvo sljedece sezone idemo u evropu.
Hadrović je mijenjao nekoliko klubova u Troglavovoj ligi, ponikao u tom klubu. Trenutno ima +-20 godina, igrač Tomislava (Tomislavgrad). Na YT ima svoj kanal na kojem je poprilično davno objavljivao snimke svoje igre. Trenirao je sa Čelikom prošle godine na pripremama, ako se ne varam. Mislim da ima u njemu kvaliteteCevap je napisao/la:Danas su nastupili Tarik Mušinović 19 godina vezni FK Klis B.Polje
Filip Jelović vezni 18 godina NK Vitez U19
Senedin Hadrovic nema ga nigdje hahah
Još anonimusa na probi
Kakva lopta Mehića za Dacuu

Isti taj dacic je igrao u prvom timu kao zeric i nista nije pokazao, sto ne znaci da su losi igraci uopce. . Suditi o igracu i njegovom kvalitetu u prijateljskoj je suludo.Tristan10 je napisao/la:Meni je Dacic dosta vise pokazao, borben rastrcan, gladan dokazivanja. 2 gola i jedan asist cini mi se. Nikad protivnika ne pusti nego grize i ometa ga. On i A. Sehic su mi od ovih sto su igrali one CL utakmice najvise pokazali. A Sehic moze postati dosta dobar bek ako bude nastavio dobro da radi.Bezideja je napisao/la:Ista situacija kao s Rostovom 2014. Ako odgovor vude pozitivan bez obzira kako zavrsimo prvenstvo sljedece sezone idemo u evropu.
Kad Zeric i Dacic odigraju 15 utakmica po 90 min u Preminer ligi moze se pisati o njima.
Ja da se pitam potpisao bih Subašića,Ilića i ako je moguće dovesti Graovca i Subića i potpisati jednog napadača jer Zuban što je pokazao danas to je da mora još igrati u juniorima
Mnogi navijači Željezničara pokušali su ga pronaći i putem društvenih mreža kada je potpisao vjernost Plavima, no to nije moguće. O svom privatnom životu kaže.
"Nema me u medijima, ni u društvenim mrežama. Ne volim se eskponirati, pokazivati svoj privatni život, a živim sasvim normalan život među ljudima koje volim i koji su mi dragi. Dosta sam na relaciji Šibenik - Bugojno".
Ne znam sto ste potpisali ovog kad nema instagram
"Nema me u medijima, ni u društvenim mrežama. Ne volim se eskponirati, pokazivati svoj privatni život, a živim sasvim normalan život među ljudima koje volim i koji su mi dragi. Dosta sam na relaciji Šibenik - Bugojno".
Ne znam sto ste potpisali ovog kad nema instagram

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima ga u Kamesnici,naredni protivnikCevap je napisao/la:Danas su nastupili Tarik Mušinović 19 godina vezni FK Klis B.Polje
Filip Jelović vezni 18 godina NK Vitez U19
Senedin Hadrovic nema ga nigdje hahah
Još anonimusa na probi
Kakva lopta Mehića za Dacuu
Pokušao sam pročitati intervju sa Alispahićem al sam odustao. Glava me zabolila, haj da ti jednom promakne slovo, dešava se, al u svakoj rečenici greške, smiješno.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 28 jun 2019, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako da stavim avatar pp. stariji sam pa neznam jbg
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tebra o cemu pricamo ovdje? Zera je bio bolji igrac sa 17 godina nego danas. Dobijao je solidan broj minuta kod Adzema, a posebno je dosta igrao kod Petrovica. Sjecam se na Grbavici, ganjamo rezultat, Zakaric i Vojo vrse visoki presing a on se šetka ko primadona?!? Ma ni da pokusa. Kontam **** majku, ja da sam na njegovom mjestu ja bi trcao dok ne umrem. To sto ne znas lopte moze se kompenzirati u jednoj mjeri trkom i kretanjem. Klsicni bolikurac.Bezideja je napisao/la:Isti taj dacic je igrao u prvom timu kao zeric i nista nije pokazao, sto ne znaci da su losi igraci uopce. . Suditi o igracu i njegovom kvalitetu u prijateljskoj je suludo.Tristan10 je napisao/la:Meni je Dacic dosta vise pokazao, borben rastrcan, gladan dokazivanja. 2 gola i jedan asist cini mi se. Nikad protivnika ne pusti nego grize i ometa ga. On i A. Sehic su mi od ovih sto su igrali one CL utakmice najvise pokazali. A Sehic moze postati dosta dobar bek ako bude nastavio dobro da radi.Bezideja je napisao/la:Ista situacija kao s Rostovom 2014. Ako odgovor vude pozitivan bez obzira kako zavrsimo prvenstvo sljedece sezone idemo u evropu.
Kad Zeric i Dacic odigraju 15 utakmica po 90 min u Preminer ligi moze se pisati o njima.
A Daca je dobio sansu kod Ode, mislim da je i zabio koji go. Protiv MdK glavom ako se ne varam. Sunja se, namazan je, zna biti na pravom mjestu. Evo i danas zabi glavom skroz sa druge stative gdje niko od ovih instagram juniora nije ni pomislio da bude.
Al kad mi kazu pa neka ga, junior je, mlad je, tek mu je 19. Sta ba tek 19? Djeca u njihovim godinama se prodaju za 20,30 miliona, a da njima vadiona budu godine?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zeric je najbolju utakmicu u karijeri odigrao na derbiju kad je igrao desnog beka kod Adzema, treba ga opet pokusat na toj pozicijikerimatomic1921 je napisao/la:Tebra o cemu pricamo ovdje? Zera je bio bolji igrac sa 17 godina nego danas. Dobijao je solidan broj minuta kod Adzema, a posebno je dosta igrao kod Petrovica. Sjecam se na Grbavici, ganjamo rezultat, Zakaric i Vojo vrse visoki presing a on se šetka ko primadona?!? Ma ni da pokusa. Kontam **** majku, ja da sam na njegovom mjestu ja bi trcao dok ne umrem. To sto ne znas lopte moze se kompenzirati u jednoj mjeri trkom i kretanjem. Klsicni bolikurac.Bezideja je napisao/la:Isti taj dacic je igrao u prvom timu kao zeric i nista nije pokazao, sto ne znaci da su losi igraci uopce. . Suditi o igracu i njegovom kvalitetu u prijateljskoj je suludo.Tristan10 je napisao/la: Meni je Dacic dosta vise pokazao, borben rastrcan, gladan dokazivanja. 2 gola i jedan asist cini mi se. Nikad protivnika ne pusti nego grize i ometa ga. On i A. Sehic su mi od ovih sto su igrali one CL utakmice najvise pokazali. A Sehic moze postati dosta dobar bek ako bude nastavio dobro da radi.
A Daca je dobio sansu kod Ode, mislim da je i zabio koji go. Protiv MdK glavom ako se ne varam. Sunja se, namazan je, zna biti na pravom mjestu. Evo i danas zabi glavom skroz sa druge stative gdje niko od ovih instagram juniora nije ni pomislio da bude.
Zeric se nije kako treba vidio ni u prvoj ligi,onaj Sehic vec jeste sto je za Igman igrao,ima Radnik Hadzici,nek ide na kaljenje,a priliku dati nekome drugom.Nisi citav zivot zeljino dijete,sad si vec momak i trebas nositi igru
Bas je Sabanadzovic nosio igru, a nije fulio utakmice.
Mehiću samo još šut fali ostalo je sve ok al nemožemo ga komentarisat protiv jednog Troglava kad bude Varaždin,Velež i Široki tek onda možemo o nečemu pričat
Da li će bit prijenosa sutra?
Sutra ce vjerovatno igrat mješavina prvog i drugog tima
Da li će bit prijenosa sutra?
Sutra ce vjerovatno igrat mješavina prvog i drugog tima
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 14 gostiju.