Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
zaboravio si navesti Superjupaharden je napisao/la:I prajm Robben i Ribery pored Mandze, skoro pa isto ko i danas... Al harbija drug mojDeminutive je napisao/la:razumijemo, i kad smo ligu prvaka osvojili u napadu nam nije igrao Ronaldo, Messi, Griezmann, Mbappe ili kovec nego hebeni Mandzukic..
Naravno i to, al eto ovdje se pricalo o igracima pa sam odgovorio sam na taj dio. Svasta se potrefilo na klupi tad, glavni igraci na vrhuncu karijere, Jupp na klupi...BiOdiesel je napisao/la:zaboravio si navesti Superjupaharden je napisao/la:I prajm Robben i Ribery pored Mandze, skoro pa isto ko i danas... Al harbija drug mojDeminutive je napisao/la:razumijemo, i kad smo ligu prvaka osvojili u napadu nam nije igrao Ronaldo, Messi, Griezmann, Mbappe ili kovec nego hebeni Mandzukic..![]()
Bez njega da je bio Ronaldo, Messi, Griezmann, Mbappe ili kovec nebismo nigdje stigli !
Rodrigo iz Atletica?Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
Mozda samo moje zelje ali nebi me iznenadilo da je tako
Volim da verujem nešto slično.Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
Mozda samo moje zelje ali nebi me iznenadilo da je tako
Pa i pored toga što nekada neki stvari oko Sanea u medijima ispadnu negativne po nas, ima i onih naznaka da bi ovdje moglo biti skoro pa sve gotovo (pozitivno za nas). Ako se čita između redova, moglo bi se nekada pomisliti i da je naša uprava sve dogovorila sa Cityjem i da je sada samo do Sanea. U Cityju su moguće odlučili da ga prodaju i sada se ko Sane nećka. Ali da li mu vrijedi ostati tamo, ako su oni već odlučili da mu ne daju bolji ugovor? Mislim može se dosta toga nagađati, ali niti jednom do sada iz Cityja nisu rekli da on tamo sigurno ostaje. Opšte nema te njihove reakcije, a znaju da smo zainteresovani, što znači da su voljni prodati. I bio je on kod njih dugo vremena u prvom planu, bio često prvotimac, ali eto sada su se stvari okrenule, a i oni se fokusiraju na kupovinu određenih igrača, tako da vjerovatno nešto moraju i prodati.Saurman je napisao/la:Ne znam otkud schickeria crpi sav ovaj optimizam.
Sto je najgore, rijetko grijesiSaurman je napisao/la:Ne znam otkud schickeria crpi sav ovaj optimizam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.