FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema jaro flaša i vode, pije se voda direkt iz šlaufa, sve do jednom
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Osim13 je napisao/la:

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jeli to jos kontate koJe
Vidite kanal i pjesmice koje slusa, lako se identifikuje

Vidite kanal i pjesmice koje slusa, lako se identifikuje

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja sam totalno razocaran posljednim generacijama juniora. Takvu kolicinu kurcobolje ja u zivotu nisam vidio. Dobro je neko rekao, ovo je prava instagram/influencer degeneracija. Mali Zuban hoda ko da mu je korak milion eura, a ovaj zeric je pretanak, ja ne znam ko jos vjeruje u njega i njegovu karijeru. Jedno 40 pasova prvom do sebe je pogrijesio. Ja sam bas razocaran, i onda kAzu “daj nam juniore pa se sljedece godine borimo za titulu..”
Mi bi s ovim juniorima ispali iz lige do nove godine.
Ilic, Subasic, Mehic vrlo vrlo dobri. Daca je meni bas zanimljiv igrac. Lukav, stalno se šunja, ubacuje... mogao bi biti odlican.
Mi bi s ovim juniorima ispali iz lige do nove godine.
Ilic, Subasic, Mehic vrlo vrlo dobri. Daca je meni bas zanimljiv igrac. Lukav, stalno se šunja, ubacuje... mogao bi biti odlican.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja gledam i ne vjerujem....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Moze li mi neko objasniti zasto ova nasa zalba CASu mora ici preko saveza? Zasto su oni ukljuceni u sve ovo? Pa savez da je htio dati licencu, ne bismo se zalili CASu. Ne kontam ovo. Nadam se da mozemo nesto preduzeti po ovom pitanju jer ovim u savezu nista ne vjerujem, a sad svi vidimo da nam oni ne zele dobro.
Danas su nastupili Tarik Mušinović 19 godina vezni FK Klis B.Polje
Filip Jelović vezni 18 godina NK Vitez U19
Senedin Hadrovic nema ga nigdje hahah
Još anonimusa na probi
Kakva lopta Mehića za Dacuu
Filip Jelović vezni 18 godina NK Vitez U19
Senedin Hadrovic nema ga nigdje hahah
Još anonimusa na probi

Kakva lopta Mehića za Dacuu
Zadnja izmjena: Cevap, dana/u 28 jun 2019, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobili su opciju, ako su saglasni, da dostave odmah hitno dokumentaciju kako bi se znala definitivna odluka kroz 7 dana. Medjutim, izjasnili su se da ne zele hitan postupak vec ovaj temeljit. Sada imaju 20 dana da dostave njihovo vidjenje i objasnjenje zasto nismo dobili licencu.ZaZelju je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto ova nasa zalba CASu mora ici preko saveza? Zasto su oni ukljuceni u sve ovo? Pa savez da je htio dati licencu, ne bismo se zalili CASu. Ne kontam ovo. Nadam se da mozemo nesto preduzeti po ovom pitanju jer ovim u savezu nista ne vjerujem, a sad svi vidimo da nam oni ne zele dobro.
Detaljna analiza iziskuje temeljitu istragu koja moze potrajati nekoliko sedmica, i za razliku od hitnog postupka gdje bi jedan covjek iz CAS-a donio odluku, formirace se komisija od 3-5 ljudi koji ce na kraju presuditi.
Evropu necemo igrati 100% jer bi se do krajnje odluke vec odigrale utakmice prvog pretkola, jedino cemu se mozemo nadati, ako donesu odluku u nasu korist, je zagarantovano mjesto u evropi sljedece godine i mogucnost naplacivanja odstete od naseg mafijaskog saveza. Ukratko.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 28 jun 2019, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa vidi kad sud potvrdi optiznicu Tuzioca, onda se Tuzioc i odbrana ocituju o eventualnoj krivnji.... E sad ako recimo na dokaze koje je tuzioc dostavio u ime stranke odbrana kaze da se gradi od tih djela, onda je im je i kazna veca, jer je prvi stav da nije u tome ucestovala...ZaZelju je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto ova nasa zalba CASu mora ici preko saveza? Zasto su oni ukljuceni u sve ovo? Pa savez da je htio dati licencu, ne bismo se zalili CASu. Ne kontam ovo. Nadam se da mozemo nesto preduzeti po ovom pitanju jer ovim u savezu nista ne vjerujem, a sad svi vidimo da nam oni ne zele dobro.
U prevedenom...
Savez ovim stvarima ce da nam samo vise para plati..... Ako dobijemo, a i sigurno cemo igrati evropu jer su donekle ovim postupkom dokazali da imaju oraha u dzepu...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nije tacno to za evropu.... Evropu bi sigurno igrao ako dobijemo.... A nakon 1 glasanja nije sigurna evropa....kerimatomic1921 je napisao/la:Dobili su opciju, ako su saglasni, da dostave odmah hitno dokumentaciju kako bi se znala definitivna odluka kroz 7 dana. Medjutim, izjasnili su se da ne zele hitan postupak vec ovaj temeljit. Sada imaju 20 dana da dostave njihovo vidjenje i objasnjenje zasto nismo dobili licencu.ZaZelju je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto ova nasa zalba CASu mora ici preko saveza? Zasto su oni ukljuceni u sve ovo? Pa savez da je htio dati licencu, ne bismo se zalili CASu. Ne kontam ovo. Nadam se da mozemo nesto preduzeti po ovom pitanju jer ovim u savezu nista ne vjerujem, a sad svi vidimo da nam oni ne zele dobro.
Detaljna analiza iziskuje temeljitu istragu koja moze potrajati nekoliko sedmica, i za razliku od hitnog postupka gdje bi jedan covjek iz CAS-a donio odluku, formirace se komisija od 3-5 ljudi koji ce na kraju presuditi.
Evropu necemo igrati 100% jer bi se do krajnje odluke vec odigrale utakmice prvog pretkola, jedino cemu se mozemo nadati, ako donesu odluku u nasu korist, je zagarantovano mjesto u evropi sljedece godine i mogucnost naplacivanja odstete od naseg mafijaskog saveza. Ukratko.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@kolezeljovac
Sada nema teoretske sanse da igramo evropu. Cak i ako cas odluci u nasu korist, bilo bi prekasno. Ovaj duzi postupak moze trajati nekoliko sedmica. Ako odluku donesu pocetkom
augusta, nece nas ubaciti u 3. pretkolo a izbaciti Radnik?!?!? Zar nije tako?
Sada nema teoretske sanse da igramo evropu. Cak i ako cas odluci u nasu korist, bilo bi prekasno. Ovaj duzi postupak moze trajati nekoliko sedmica. Ako odluku donesu pocetkom
augusta, nece nas ubaciti u 3. pretkolo a izbaciti Radnik?!?!? Zar nije tako?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Cek cek kada je prvo pretkolo? Ako pocinje za 18 dana onda sam ja zayebo... Ja sve da ima jos dana do evrope....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma brzo ce ti to burazeru.11.07 cini mi se.kolezeljovac je napisao/la:Cek cek kada je prvo pretkolo? Ako pocinje za 18 dana onda sam ja zayebo... Ja sve da ima jos dana do evrope....
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Tarapi i 16 gostiju.