Ne bi ja na žensko ruku digo Bože sačuvaj već eto...zavisi kakvo krivljenjeVanja8 je napisao/la:Ne mere...A jok...Osim13 je napisao/la:Eno kažu treba Poturi poslati Manijake da je iskrive, đe da se javim volonterski da pomognem komšijama

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne bi ja na žensko ruku digo Bože sačuvaj već eto...zavisi kakvo krivljenjeVanja8 je napisao/la:Ne mere...A jok...Osim13 je napisao/la:Eno kažu treba Poturi poslati Manijake da je iskrive, đe da se javim volonterski da pomognem komšijama
Digo bi ti nesto drugoOsim13 je napisao/la:Ne bi ja na žensko ruku digo Bože sačuvaj već eto...zavisi kakvo krivljenjeVanja8 je napisao/la:Ne mere...A jok...Osim13 je napisao/la:Eno kažu treba Poturi poslati Manijake da je iskrive, đe da se javim volonterski da pomognem komšijama
Nikako krivljenje ne dolazi u obzir,eno vam Belme pa je krivite dokle hocete...Osim13 je napisao/la:Ne bi ja na žensko ruku digo Bože sačuvaj već eto...zavisi kakvo krivljenjeVanja8 je napisao/la:Ne mere...A jok...Osim13 je napisao/la:Eno kažu treba Poturi poslati Manijake da je iskrive, đe da se javim volonterski da pomognem komšijama
oCHera nas Zeljo s drustvenih mrezaVanja8 je napisao/la:Alejkumu selam, Muha brate...MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum za ove moje muflone s teme.
Pa gdje se izgubi Muhoni bolan...?
Nije Željo,vise onaj vas @Doglupavko...MocMahale444 je napisao/la:oCHera nas Zeljo s drustvenih mrezaVanja8 je napisao/la:Alejkumu selam, Muha brate...MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum za ove moje muflone s teme.
Pa gdje se izgubi Muhoni bolan...?
Jest jest, samo sto mi marke nikad dobili nismo, tako da i nasu sliku stavi gore kod Zelje hahahahahaWestTrebina je napisao/la:
Alejkjum Selam sefeMocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum za ove moje muflone s teme.
to nas je **** onaj matori krimos kad je došao na čelo savezabhpremierliga12 je napisao/la:Jest jest, samo sto mi marke nikad dobili nismo, tako da i nasu sliku stavi gore kod Zelje hahahahahaWestTrebina je napisao/la:
Haj' na našu temu, garantujem ti barem tri onakva ataka čim se pojaviš.Osim13 je napisao/la:Škoro zavidim ti, ništa slađe nego kad te napa'nu za onakve postove
svrakino1921 je napisao/la:Alejkjum Selam sefeMocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum za ove moje muflone s teme.
More Potura u OFK Tuzlu ako hoćeWestTrebina je napisao/la:Osim bukvalno opljackao zelju i nabio im kamatu koju ne mogu placati nego se iz mjeseca u mjesec sve vise zaduzuju da bi mu placali. Zbog toga nisu platili dug Petrovicu i ostali su bez licence za Europu i jos navukli bijes saveza koji ih je godinama stitio i pomagao.
Oni otjerali Siljka!
Musemic za sitne pare u sarajevo dovodi amatere i tako tjera omladince, vrijedja i tuce se sa igracima, otjerao najbolje prvotimce. Igraci strajkuju zbog njega.
Oni otjerali Poturu!
''Navijaci'' i jednih i drugih svrsavaju na gore pomenute prevarante.
A razlog zasto su zrinjski i siroki svjetlosnu godinu ispred svih ostalih u bih su: ustase, hdz, ratni profiteri, savez, mafija, politika itd..
E moj bosnjo, da te nema trebalo bi te izmisliti da se svijet ima skim sprdati![]()
![]()
![]()
Čujem umjesto regresa Sisoja te vodio na Panonsko, i na ćevape. Jel pao i sladoled?BosanacGorstak je napisao/la:
Ja bi joj za ruke dao po učinku.tuzlak1987 je napisao/la:Da je Potura bila u Slobodi sada bi hladno mogla uzeti kod sisatog 50k na ruke i 5k mjesecno.
Moze i kod mene bar do ponedeljkaPenaltiky je napisao/la:More Potura u OFK Tuzlu ako hoćeWestTrebina je napisao/la:Osim bukvalno opljackao zelju i nabio im kamatu koju ne mogu placati nego se iz mjeseca u mjesec sve vise zaduzuju da bi mu placali. Zbog toga nisu platili dug Petrovicu i ostali su bez licence za Europu i jos navukli bijes saveza koji ih je godinama stitio i pomagao.
Oni otjerali Siljka!
Musemic za sitne pare u sarajevo dovodi amatere i tako tjera omladince, vrijedja i tuce se sa igracima, otjerao najbolje prvotimce. Igraci strajkuju zbog njega.
Oni otjerali Poturu!
''Navijaci'' i jednih i drugih svrsavaju na gore pomenute prevarante.
A razlog zasto su zrinjski i siroki svjetlosnu godinu ispred svih ostalih u bih su: ustase, hdz, ratni profiteri, savez, mafija, politika itd..
E moj bosnjo, da te nema trebalo bi te izmisliti da se svijet ima skim sprdati![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.