FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kamuflazn povedi nas

Sviđa mi se: 106,328Zagor je napisao/la:sad je vec cetvrta slika. cura pored znaka.HeraklitMracni je napisao/la:Hajde pitari da vas vidim, udjite na instagram profil "versace" koji broji skoro 19 miliona pratitelja, pogledajte drugu sliku koja ima oko 85 hiljada lajkova i recite mi jel šta primjećujete lijepo na slici?
Veliki smo!!
Jucer 85k lajkova, a danas preko 102k![]()
Ka'e brat: Vidio sam i ja grb Željane na bukvi kod Livna.
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo usao ne mogu da skontam koju sliku ?
Nema beka i halfa da se hebes, sve kontam prioritet , ma saam sef je reko 3 puta da je prioritet i onaj propuh od juce je jasno i pravi DMF je pripritet al ako vec ne mozemo njega nabavit jer kolko sam ja vidio ni oraskovic koji po snimcima igra krilo ni Gavric koji igra acm ne mogu pokrit to mjesto , pa daj onda il Mustafica il Djokanovic al daj ih na pripremnim ako neces dovodit nikog jer AMF i to smo vidjeli juce kad te neko presingom lupa ne moze bit amf , on se guvi tu nizt zna pric a i kad pridje njegova logika nije prvo sacuvat loptu i sto jednostavnije izbaciti presing . njihova logika je na prvu buub
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/mesca/pro ... ler/160348
Javio mi se Hadžija, poselamio vas sve na forumu i kaže da su zaganjali meščini ovog Mescu.
Javio mi se Hadžija, poselamio vas sve na forumu i kaže da su zaganjali meščini ovog Mescu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa gdje cemo s tolikim krilima, ako je ovo tacno uopste?KrajisnikBosnjak je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/mesca/pro ... ler/160348
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
https://www.instagram.com/p/BzNWVhfC73Q[/quote]Inijesta je napisao/la:Evo usao ne mogu da skontam koju sliku ?
Ovo je Potura zavrsila za oprostaj, od blata cemo mi nju pravit
® GONGASHI POWERHOUSE ®
jest, javio hadzija maksuz.Napapijri je napisao/la:Pa gdje cemo s tolikim krilima, ako je ovo tacno uopste?KrajisnikBosnjak je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/mesca/pro ... ler/160348
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Jel opet u 1:50?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
belosevic28
- Kontakt:
Stoper, bivsi igrac Vojvodine? Jel taj?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Budim se ja oko 5 i nešto, valjda sparina šta li.. otvorim malo mobitel a inače nemam naviku to ujutro kad vidim u 01:07, Mirko Oremuš je novi igrač FK Sarajevo!ledesma je napisao/la:Jel opet u 1:50?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Budim se ja oko 5 i nešto, valjda sparina šta li.. otvorim malo mobitel a inače nemam naviku to ujutro kad vidim u 01:07, Mirko Oremuš je novi igrač FK Sarajevo!ledesma je napisao/la:Jel opet u 1:50?
Hahahahaha, ja mislim da poslije nisi mogo ni zaspat
Ja lego i zamisljam postavu sa Oremusem
Koji bolesnik
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Kurava raspala poturit je desetorici manejaka nek se izive nad njom, sve joj **** pogano , gladnoo. Joj ako je sretnem , fesa joj na celo i kiturinu cu da izvadim ma gdje god to bilo...
Smjecanindzemo je napisao/la:Kurava raspala poturit je desetorici manejaka nek se izive nad njom, sve joj **** pogano , gladnoo. Joj ako je sretnem , fesa joj na celo i kiturinu cu da izvadim ma gdje god to bilo...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je to bilo hahahSmjecanindzemo je napisao/la:Kurava raspala poturit je desetorici manejaka nek se izive nad njom, sve joj **** pogano , gladnoo. Joj ako je sretnem , fesa joj na celo i kiturinu cu da izvadim ma gdje god to bilo...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Tusila info klixu , a oni nam medijski partner...
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 28 jun 2019, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma upalio kompjuter da vidim više stvari o njemu i krenem na posao u 6 i neštoledesma je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Budim se ja oko 5 i nešto, valjda sparina šta li.. otvorim malo mobitel a inače nemam naviku to ujutro kad vidim u 01:07, Mirko Oremuš je novi igrač FK Sarajevo!ledesma je napisao/la:Jel opet u 1:50?
Hahahahaha, ja mislim da poslije nisi mogo ni zaspat
Ja lego i zamisljam postavu sa Oremusem
Koji bolesnik
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko je jučer napisao da je ''prodavala'' informacije iz kluba klixu pa možda zbog togaAlfredNobel je napisao/la:Šta je to bilo hahahSmjecanindzemo je napisao/la:Kurava raspala poturit je desetorici manejaka nek se izive nad njom, sve joj **** pogano , gladnoo. Joj ako je sretnem , fesa joj na celo i kiturinu cu da izvadim ma gdje god to bilo...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro su je otkrili hahahahahahah. Šta se nerviraš, eto sad je nema više.Smjecanindzemo je napisao/la:Tusila info klixu , a oni nam medijski partner...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Ko ovdje nesto tesko otkrit. Kako se bolan necu nervirat, uzimala platu za trljanje klitorisa, jos ispade spijun. Pa nece kurava mira imat, iselit ce se il cu je ja iselit van kantona...
- belosevic23
- Kontakt:
Imal ista od novih dresova ili cemo opet gledat nike majice sa nasim fontom?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.