RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FSB

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FSB » 28 jun 2019, 09:06

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 jun 2019, 09:51

Cestitam, sto se tice igre, Velez ove godine moze medju prva 3 bez problema.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 jun 2019, 10:39

Crni gavran je napisao/la:Cestitam, sto se tice igre, Velez ove godine moze medju prva 3 bez problema.
Na našem forumu smo se bili uspaničili iskreno vezano za opstanak, ali mislim da sa ovakvom igrom naš opstanak nebi trebao doći u pitanje.Valjalo bi dovesti dobrog stopera i lijevog beka još i onda bi to bilo to.Ekipa je jako mlada, faktički sve sami anonimusi ali ih je Ibro dobro posložio i dugo vremena igraju zajedno.Za prvu sezonu nek ne strepimo za opstanak bit će dobro.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 jun 2019, 11:55

@fudbalfudbal
Potpisujem od-do. Odlicna analiza :thumbup:

@mujoisuljo
Pa imas Civica na lijevom boku, a kao alternativa tu je Kuduzovic.

Po meni, treba jos jedan jak stoper koji ce sa Zvonicem ciniti neprobojni bedem i nece dozvoliti da se desavaju situacije kao sinoc, odnosno kombinovanje i kratki pasovi protivnika na ivici kaznenog prostora, i obavezno jos jedan klasicni napadac ukoliko Fajic ode.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 jun 2019, 12:07

Ja sad iskreno ne znam zašto se izbjegava Nusret kao opcija na stoperu. Više kikseva Zvona po utakmici ima nego on. Mislim lik je realno budala, al on je po meni sasvim ok za ove lige... Ne igraju kod nas neki magistri realno...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 28 jun 2019, 12:13

*p!p!t@* je napisao/la:Ja sad iskreno ne znam zašto se izbjegava Nusret kao opcija na stoperu. Više kikseva Zvona po utakmici ima nego on. Mislim lik je realno budala, al on je po meni sasvim ok za ove lige... Ne igraju kod nas neki magistri realno...
Meni licno je Nusret drag, ne komplikuje puno, odradi sta se trazi od njega ali zamisli njega i Zvonica na malo brze napadace sad u PL, ne bi ih bilo ni na mapi. Mislim da mi ostajemo sa trenutnom ekipom u PL bez problema, a sa novim stoperom i lijevim bekom cemo biti u gornjem dijelu tabele.
Forzza Velez

FSB

Post Postao/la FSB » 28 jun 2019, 12:14

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 28 jun 2019, 12:19

FSB je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ja sad iskreno ne znam zašto se izbjegava Nusret kao opcija na stoperu. Više kikseva Zvona po utakmici ima nego on. Mislim lik je realno budala, al on je po meni sasvim ok za ove lige... Ne igraju kod nas neki magistri realno...
Marques nije dovoljno pouzdan i stabilan.
Može protivniku nogu slomiti i dobiti crveni karton.
Tu mora upasti Manev da dobijemo mir u zadnjoj liniji.
Nijedan nas stoper nije pouzdan trenutno po mom misljenju, cak ni Zvonic koji uz sebe treba imati jednog iskusnog stopera od 30ak godina do 32 maksimalno koji ima dugogodisnje iskustvo igranja u PL ili bilo kojoj prvoj ligi na nasim prostorima. Kosta bi nam legao ko budali samar, a ispred njega i zvonica bi imalo Zeljkovica ili Hasanovica koji isto tako ginu u defanzivi.
Forzza Velez

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 28 jun 2019, 12:21

FSB je napisao/la:
Marques nije dovoljno pouzdan i stabilan. Može protivniku nogu slomiti i dobiti crveni karton ili napraviti penal. Tu mora upasti Manev da dobijemo mir u zadnjoj liniji.

Moze Zvonic jos gore ako ces iskreno, sjeti se samo dva glupa penala protiv Igmana, gdje ide na igraca a ne gleda loptu. Ali napisao je neko iznad mene dobili bi na visini a izgubili na brzni, a sve se u nas bazira fakticki na toj nekoj brzini i potencira se onda na brzim stoperskim rijesenjima. Nama treba stvarno jos jedan stoper e sada hoce li to biti Manev ili neko drugi ne znam. Također tanki smo na krilima nemojte to zaboraviti ali dobro, ja mislim tako jer imamo samo tri krilna igraca da se razumijemo.
Lijevi bek ce biti Civic, i tu necemo vise nikoga dovoditi osim ako neko ne upadne slucajno tipa Letic, provjeren i iskusan a dobar.
Stoper i krilo jos, mozda i napadac jer zavisi sve od Berishe i njegovog dokazivanja. Ako Fajic ode, definitivno onda napadac.
Te tri pozicije su losije.
Ti si naša ljubav jedina!

FSB

Post Postao/la FSB » 28 jun 2019, 12:33

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 28 jun 2019, 12:40

FSB je napisao/la:Nakon ovoga...
slika

Trebamo još kvalitetno lijevo krilo.
Ostalo sve imamo.
Manev ti nije u Velezu, njega izbaci, barem sad za sad
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 28 jun 2019, 14:12

:pray:
nekoIzMostara je napisao/la:
slika

Ostalo sve imamo.
Manev ti nije u Velezu, njega izbaci, barem sad za sad

Baš tako, ako je dogovoreno šta čekaju sto ga ne potpišu.
MUSVDG

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 jun 2019, 14:13

slika

Ostalo sve imamo.
Ja bih Zeljkovica umjesto tog Hasanovica na zadnjeg veznog stavio.Momak je dosta napredovao i milslim da će sa onakvim pristupom još dosta napredovati.Što se ovog makedonca tiče naši su navodno bili ispunili sve uslove koje je tražio ali se nije pojavio lik.Primanja bi imao jača od Fajketa navodno.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

FSB

Post Postao/la FSB » 28 jun 2019, 22:15

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2019, 11:07

Dan kada je gorio Mostar :ljepota: nekoliko hiljada baklji u toku citavog dana. Od zagrijavanja prije utakmice,na utakmici i na proslavi non stop je gorilo negdje. RA Bend se opet skupio i napravio ludaru. Sta ces brato moramo zvat daleku obalu i Misu Kovaca :mrgreen:

Citav klip ali od 7:49 i moja najdraza stvar :ljepota:

Izlazak igraca isto uz najstariju navijacku himnu u drzavi :ljepota:
Mostar presente :ljepota:

Ne treba nama davati titule ni borbe za nju. Svega mi i iskreno
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 jun 2019, 19:58

FSB je napisao/la:Rođeni otputovali na mini pripreme, u srijedu (03.07.) protiv NK Varaždin u Travniku

28.06.2019.

Fudbaleri Veleža i stručni štab na čelu sa Ibrom Rahimićem danas su otputovali na mini pripreme u Tarčin, gdje će boraviti narednih sedam dana. Treninzi će se održavati u Hadžićima. 

U sklopu priprema Rođeni će u srijedu, 03.07., odigrati prijateljsku utakmicu protiv NK Varaždin, koji je novi član 1. HNL lige. Utakmica će se igrati u Travniku, na stadionu Pirota, sa početkom u 18h. Ovom prilikom zahvaljujemo se NK Travnik na ustupanju terena i pomoći oko organizacije utakmice.

Na pripreme su krenuli sljedeći igrači: Bobić, Bogdanović, Rahimić – Kuduzović, Marques, Zeljković, Zvonić, Mrgan, Dario, Skoko, Čivić, Bilić – Hasanović, Ćosić, Behram, Dudić, Vehabović, Osmić – Brandao, Ovčina, Cvijanović, Samardžić, Mandžuka – Berisha, Fajić.

Uz igrače ide i stručni štab u sastavu: Ibro Rahimić, Mustafa Kodro, Mirsad Rahimić, Nenad Melher, Jasmin Trnovac, te fizioterapeuti Adnan Rudan i Adis Gosto.

Ko fali na ovom spisku?
Vignati?
Alikadić?
Ramčilović?
Lucas?
Rodrigo?

Ja barem ove ne vidim, i mogu skontati da su 4/5 stranci. Cisti se teren za jos ponekog stranca. Osjeti se to.

Ostaju nam od stranaca Brandao, Berisha, Marques i Dario.
Ti si naša ljubav jedina!

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 29 jun 2019, 20:31

fudbalfudbal je napisao/la:
FSB je napisao/la:Rođeni otputovali na mini pripreme, u srijedu (03.07.) protiv NK Varaždin u Travniku

28.06.2019.

Fudbaleri Veleža i stručni štab na čelu sa Ibrom Rahimićem danas su otputovali na mini pripreme u Tarčin, gdje će boraviti narednih sedam dana. Treninzi će se održavati u Hadžićima. 

U sklopu priprema Rođeni će u srijedu, 03.07., odigrati prijateljsku utakmicu protiv NK Varaždin, koji je novi član 1. HNL lige. Utakmica će se igrati u Travniku, na stadionu Pirota, sa početkom u 18h. Ovom prilikom zahvaljujemo se NK Travnik na ustupanju terena i pomoći oko organizacije utakmice.

Na pripreme su krenuli sljedeći igrači: Bobić, Bogdanović, Rahimić – Kuduzović, Marques, Zeljković, Zvonić, Mrgan, Dario, Skoko, Čivić, Bilić – Hasanović, Ćosić, Behram, Dudić, Vehabović, Osmić – Brandao, Ovčina, Cvijanović, Samardžić, Mandžuka – Berisha, Fajić.

Uz igrače ide i stručni štab u sastavu: Ibro Rahimić, Mustafa Kodro, Mirsad Rahimić, Nenad Melher, Jasmin Trnovac, te fizioterapeuti Adnan Rudan i Adis Gosto.

Ko fali na ovom spisku?
Vignati?
Alikadić?
Ramčilović?
Lucas?
Rodrigo?

Ja barem ove ne vidim, i mogu skontati da su 4/5 stranci. Cisti se teren za jos ponekog stranca. Osjeti se to.

Ostaju nam od stranaca Brandao, Berisha, Marques i Dario.
Jos fali Bisevac

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 30 jun 2019, 00:46

ja mislim da ce velez biti hit prvenstva, euforija se digla velika, ovo oko izgradnje stadiona, plus tuces sirokog na njihovm terenu 1:3, plus ako se uzme mladost u prvom kolu onda ce biti ludnica protiv zrinjskog.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

FSB

Post Postao/la FSB » 30 jun 2019, 21:30

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

2606
Kontakt:

Post Postao/la 2606 » 30 jun 2019, 23:36

Upravo naletih na video

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.