FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 27 jun 2019, 23:34

123456 je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Badzak ostati gdje je sad.Nema raja pojma koliko voli Zelju.Prica mi jaran sto ga bolje zna nekom momku vadio 10 000 KM da ovaj ofarba bordo Dzetu u plavo.
Ima ovde klip sa facetv:
I masine mu u fabrici obojene u plavom.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 jun 2019, 23:37

Vala da je od zlata Badzak... Vise nikoga ne hvalim.... Misketa sam godinama dizao u nebesa, i onda se ispostavi... Da ne podsjecam.... Nek radi kao sto je poceo, pa dokle cemo stici vidjet cemo... Upitajte me 2022. godine sta mislim o njemu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 jun 2019, 23:41

I ja sam svrsavao na Senada i evropski projekat, reko' evo ga napokon ide na dobro. Pa hervas dodje, reko' vrh. I kad je otisao jer su ga napale cuke i platio nam da ode, tu je vec bio pocetak kraja.

Vidjet cemo na kraju sezone i onda komentarisati ovu upravu sta i kako. Sad zaista nema smisla...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 27 jun 2019, 23:46

Joj na videu lika kad rece mora neko i za Velež ovdje navijati :rol:
Ne fakat sad, puna podrška Badžaku, mislim da je on za sad neka svježa pokretačka snaga. Ali čovjeku treba i pomoć od ostalih, zato je bitno da još jakih ljudi uđe u Klub, a da imaju naš DNK.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 jun 2019, 23:47

Bezideja je napisao/la:I ja sam svrsavao na Senada i evropski projekat, reko' evo ga napokon ide na dobro. Pa hervas dodje, reko' vrh. I kad je otisao jer su ga napale cuke i platio nam da ode, tu je vec bio pocetak kraja.

Vidjet cemo na kraju sezone i onda komentarisati ovu upravu sta i kako. Sad zaista nema smisla...
Ma za 3, 4 godine..... Vrijeme sve pokaze vjeruj mi... :kafa:
Osvajalo se i sa Žujom.... Pa kad se pita gdje su pare od evrope 200000 izvali jelo se pilo se..... :puke:
Neka hvala....

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 jun 2019, 23:47

kolezeljovac je napisao/la:Vala da je od zlata Badzak... Vise nikoga ne hvalim.... Misketa sam godinama dizao u nebesa, i onda se ispostavi... Da ne podsjecam.... Nek radi kao sto je poceo, pa dokle cemo stici vidjet cemo... Upitajte me 2022. godine sta mislim o njemu...
Upravo tako, ali to je do nas generalno. Covjek je dobar primjer kako se moze pomoci klubu, i moze biti inspiracija i drugima da se pridruze. Niko nikoga ne velica.A na nama je da budemo ljudi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2019, 23:48

Admir74 je napisao/la:Joj na videu lika kad rece mora neko i za Velež ovdje navijati :rol:
Ne fakat sad, puna podrška Badžaku, mislim da je on za sad neka svježa pokretačka snaga. Ali čovjeku treba i pomoć od ostalih, zato je bitno da još jakih ljudi uđe u Klub, a da imaju naš DNK.
Ja i @irfo smo u subotu dole... :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 jun 2019, 23:50

Meni je krivo sto nemas vise Duvnjaka, Dobracu i slicnu ekipu koja stvarno nista nisu radili mimo protokola.... I sto i takvi plate ceh....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jun 2019, 23:53

kolezeljovac je napisao/la:Meni je krivo sto nemas vise Duvnjaka, Dobracu i slicnu ekipu koja stvarno nista nisu radili mimo protokola.... I sto i takvi plate ceh....
Zato je Amira jos uvijek tu :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 27 jun 2019, 23:54

Osim13 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:Joj na videu lika kad rece mora neko i za Velež ovdje navijati :rol:
:kafa: skautirate

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 jun 2019, 00:18

Admir74 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
:kafa: skautirate
Preuzimamo klub :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 28 jun 2019, 03:55

Samo svi kao jedan. Bez prozivanja, bez slabljenja Želje, ne treba nam interna prepirka u trenutku kada u redu čekaju da nas povale. Ko sada nije uz Želju, ne treba nam ni kada je sve u redu.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 jun 2019, 07:58

Predsjednik kluba u trenutnoj situaciji mora biti u klubu 8 do 12 sati,a to Badzak sumnjam da može zbog obima svog posla fizički ispuniti,tako da vjerujem da će ponuditi rješenje,neko ko bi bio profesionalno zaposlen.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 jun 2019, 08:50

Hajde Daniele potpisi babe ti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 jun 2019, 09:27

Jasmin Badzak>Senad Misimovic i kao covjek i kao Zeljovac (jer daje klubu bez obzira ko je u upravi) i zbog toga treba stati uz covjeka maksimalno.
Dici ce ljestvicu puno vise od milimetrovih pozajmnica i stvaranja prividno stabilnog kluba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 jun 2019, 09:43

Zna li neko u vezi licence da li je Savez definitivno odbio da se slucaj rijesi brzo?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 jun 2019, 09:46

bhsport je napisao/la:Jasmin Badzak>Senad Misimovic i kao covjek i kao Zeljovac (jer daje klubu bez obzira ko je u upravi) i 2zbog toga treba stati uz covjeka maksimalno.
Dici ce ljestvicu puno vise od milimetrovih pozajmnica i stvaranja prividno stabilnog kluba.
Slazem se. U klub su samo dobrodosli oni koji ce zajedno raditi za interes kluba. Nije ovo nicija prcija da se radi, pljuje sve sto stigne. Takvi vise ni blizu kluba..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 jun 2019, 09:53

Bezideja je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Jasmin Badzak>Senad Misimovic i kao covjek i kao Zeljovac (jer daje klubu bez obzira ko je u upravi) i 2zbog toga treba stati uz covjeka maksimalno.
Slazem se. U klub su samo dobrodosli oni koji ce zajedno raditi za interes kluba. Nije ovo nicija prcija da se radi, pljuje sve sto stigne. Takvi vise ni blizu kluba..
Mene je sramota sto je Misimovic bio dio kluba iz razloga sto je povukao pozajmnice, svoje sponzore, administraciju.
Uradio sve da oslabi klub.
On tu nije bio zbog Zeljeznicara nego iz licnih interesa.
Vratiti Zelju, zeljovcima, treba biti nova poruka iz kluba, samo tako mozemo naprijed.
Bili smo u 1000 puta goroj situaciji, u ratu su nas pokusali ugasiti, 95 nam je Zmaj od Bosne utrpo 9 golova, bilo je uspona i padova ali sve je to normalno za svaki fudbalski klub.
Niti jedan klub ne ide non stop uzbrdo, pad se mora desiti, a ovo sto se nama desilo sa dolaskom Krcmarevica je sunovrat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 jun 2019, 10:14

Citao sam negdje zao im Dobrace, Duvnjaka, pa ko ih je tjerao da idu, mogli su ostati u klubu. Gori su mi oni sto se tice toga, nego on. Kako tebe neko moze povuci ako imas stav i karakter. Ako volis klub.
Smijesno je vise pisati da niko nikad u historiji nije otisao na nacin na koji je Senad. Jadno, bjedno s materijalom s da se pise, da je sve radio zbog licnog interesa.

Umjesto da se dostojanstveno povuces, ostanes prijatelj kluba ti uradis sta uradis. Ako se uzme slijed dogadjaja kako je sve redom pljuvao jasno ti je..

Kod nas je raja podvodljiva, pusti im pricu bez ikakvog dokaza, ode to daleko. Umjesto da se nikad nista nije potezalo i pravilo od kluba cirkus.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 28 jun 2019, 10:21, ukupno mijenjano 2 puta.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 jun 2019, 10:19

Trebali su Siljka povesti :(
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.