FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 05 nov 2010, 12:12

Što se Rowe tiče, evo primjera njegove pameti. Prvo poluvrijeme, rezultat 1:0 meni se čini, potpuno sam ispred gola, on prima loptu tako da se lopta odbije kontra od gola, iza leđa :roll: Onda se okrene, štoper mu već iza leđa, umjesto da je doda ako je već zajebo on pokušava da prebaci štopera, pa je onda glavom nešto pimpla :lol: Naravno, gubi loptu. Takve stvari, protiv "ozbiljnijih" ekipa u BiH NE PROLAZE, o europskim neću ni da pričam. Onaj promašaj u drugom poluvremenu je isto grozan. Prazan gol, nema nikoga, golman ispao, može da uštopa loptu i ušeta se u gol, ovaj na prvu puca i fula gol za jedno 5-6 metara :roll:

Neko je već spomenuo da mu je Rowa drag igrač. I meni je. Al brate mora da se uozbilji. Nesportski živi. Provjereno. Svojim očima se uvjerio :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 nov 2010, 12:44

da je potpisao nebi ga amar sada stavljao :S

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 05 nov 2010, 12:54

cak i da ode opet smo jaki na toj poziciji
mada bi mu bilo bolje da je ostao jos jednu sezonu al eto
:lol:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 nov 2010, 13:00

Na toj poziciji nije da smo jaki, nego smo najjači,
(u prošlom kolu stoperi koji nisu zajedno odigrali nijednu zvaničnu utakmicu, naprave odličan posao i odigraju bez greške).
;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 nov 2010, 13:36

Nije fazon sto cemo mi biti jaki na toj poziciji i kad Kerla ode(a on nam je trenutno najspremniji i najbolji stoper), nego je fazon sto su se pare mogle uzeti kad realno gledamo na njemu, sehi i eventualno na visci i pored para dodati jos 10-15% od iduceg transfera jer ce ih sigurno biti s obzirom na godine...
A prva dvojica odose za dzaba, tako da su te price bezveze da cemo ostati jaki...

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 05 nov 2010, 13:38

samo da odgovorim za kerlu jos nista nije potpisao nikakav predugovor ili ugovor sve opcije su jos otvorene ponuda ima al nista konkretno jos uvjek ceka da vidi sta ce zeljo ponditi do kraja ovog mjeseca ce se znati, a sve ostalolo je suplja pise sta ko god hoce niko nema pravu informaciju ova moja informacija je tacna 100000%

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 nov 2010, 13:43

MNMS je napisao/la:samo da odgovorim za kerlu jos nista nije potpisao nikakav predugovor ili ugovor sve opcije su jos otvorene ponuda ima al nista konkretno jos uvjek ceka da vidi sta ce zeljo ponditi do kraja ovog mjeseca ce se znati, a sve ostalolo je suplja pise sta ko god hoce niko nema pravu informaciju ova moja informacija je tacna 100000%
Pa ako je tako treba ponuditi ljudima regularne uslove, pogotovo ovima za koje se zna da se mogu prodati za dobre pare i koji su perspektiva tipa te trojice sto sam nabrojao, i slazem se sa sehom da trebaju zeljina djeca da imaju primanja bar jednaka sa ovim "zvezdama" od kojih nemamo nista niti cemo imati

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 nov 2010, 13:46

pa sta vi mislite ,da je amar budala i da ce sebi i zelji dozvoliti novu budalastinu sa kerlom i da ce ga dati za sitne pare.sto bi ga vratio u tim,ako je znao da ce ovaj isto uraditi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 nov 2010, 13:49

nažalost, nije sve ni do amara.

ja se smijem kladiti da bi isti, identičan kerla iz, lupam, šibenika ili osijeka prodao pet puta skuplje nego iz želje, iako su to objektivno slabiji timovi od želje. renome lige i države, odnosno nedostatak istog...

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 05 nov 2010, 13:49

@Admiral_TM87
slazem se u potpunosti sa tobom isto tako mislim i znam da igraci odvade imaju duplo manja primanja od likova sa strane ( ima ih koji su na platnom spisku a nikad ne igraju i ne mogu nigdje igrati ) treba zastiti domace igrace jer je to jedini nacin da se moze nesta na njima zaraditi ako vec idu jer ovako ode sve za dzaba

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 nov 2010, 13:58

Kerla je jako spor igrač i ne predviđam mu blistavu karijeru u Grčkoj,ali vidjećemo,sve je moguće....

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 05 nov 2010, 14:23

kerla,neka ide mi imamo jake igrace na toj poziciji pa nije ferdinand od tri gostujuce pobjede dvije smo ostvarili bez njega i da se nije bogicevic povrijedio sad se o njemu nebi ni raspravljalo a na grbavici mogu i ja igrati stopera

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 nov 2010, 14:31

Admiral_TM87 je napisao/la:
MNMS je napisao/la:samo da odgovorim za kerlu jos nista nije potpisao nikakav predugovor ili ugovor sve opcije su jos otvorene ponuda ima al nista konkretno jos uvjek ceka da vidi sta ce zeljo ponditi do kraja ovog mjeseca ce se znati, a sve ostalolo je suplja pise sta ko god hoce niko nema pravu informaciju ova moja informacija je tacna 100000%
Pa ako je tako treba ponuditi ljudima regularne uslove, pogotovo ovima za koje se zna da se mogu prodati za dobre pare i koji su perspektiva tipa te trojice sto sam nabrojao, i slazem se sa sehom da trebaju zeljina djeca da imaju primanja bar jednaka sa ovim "zvezdama" od kojih nemamo nista niti cemo imati
Amar obicno ne daje nekome da igra ko je odlucio da ode i ko ima tu cistu situaciju,imao je spremne i Ganceva i Mesica u rezervi,znaci mogao je izostaviti Kerlu,zato ne vjerujem da je on potpisao bilo kakav predugovor sa bilo kim...moguce je da se ceka i da se pregovara...vjerovatno mnogo toga ne znamo i spekulisemo svi odreda...siguran sam da Amar moze Kerli dati nesto bolje uslove,ali mi se cini da nece ici sa pregovorima po svaku cijenu..nema se toliko para...cini mi se da Kerla ima prevelike zahtjeve,koje mi nemozemo ispuniti i da smo prilicno nemocni po tom pitanju,ali mi izgleda kao ni da se odustaje od Kerle,jer on igra u pocetnom sastavu,a to nije Amarova logika...Kerli je u interesu da ide i njemu definitivno nije interesantno da zeljo uzme sto vise love,jer mu je lakse otici ako je slobodan ili ako ima malo obestecenje sto je u ovom ugovoru otprilike tako...ko zna,vrijeme je pred nama i znacemo sve uskoro...
Inace ce biti problema na kraju sezone,jer mnogim igracima definitivno istice ugovor...Sehic,Bogicevic,Mesic,Radovanovic,Culum,Popovic,golman Karic,i vjerovatno jos nekoliko njih...Amar ce sa nekima sigurno krenuti u realizaciju oko novog ugovora,ali treba znati da ce to ici tesko,jer pretpostavljam da ce svi oni ici na poboljsanje svojih ugovora,sto je na kraju krajeva i potpuno logicno u fudbalskom svijetu...problem je sto je neizvjesno koliko cemo imati para,pa cemo sigurno morati i pustiti nekoliko igraca...bice jako zanimljivo za sve nas kako ce ovo ici,pod pretpostavkom da bi trebali napredovati sa igrackim kadrom,jer se ocekuje nova evropska sezona,pare su tu vrlo bitne i Amar nije madjionicar,bori se ko lav sa svim tim temama...nadam se da ce Amar na kraju izaci kao pobjednik i da cemo dogodine imati i neke bolje igrace u svojim redovima,bez obzira ko nas na kraju napusti od nabrojanih...vidjecemo i na zimskoj pauzi da li ce biti odlazaka i dolazaka,po tome cemo imati i jasniju sliku da li ce se Amar bazirati na osvjezenje igrackog kadra za novu sezonu,ili ce uci u pregovore sa mnogim od ovih igraca...novac je vodilja za sve tokove i sva desavanja,problem je sto ga u ovom trenutku ne posjedujemo dovoljno,vec samo za izdrzavanje i redovne plate,sto je opet dobro za nase uslove,ali nije dovoljno za napredak u klupskom sstemu i dobrom poslovanju,cemu tezimo...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 05 nov 2010, 14:37

sreca je napisao/la:kerla,neka ide mi imamo jake igrace na toj poziciji pa nije ferdinand od tri gostujuce pobjede dvije smo ostvarili bez njega i da se nije bogicevic povrijedio sad se o njemu nebi ni raspravljalo a na grbavici mogu i ja igrati stopera
idi odma igraj da ti zavrsimo da dojes mozda i tebe prodamo pa sta uzmemo love stvarno mislis da je lahko stopera igrati po meni to je najteza pozicija u timu svi mogu greske da isprave a kad stoper pogrijesi samo sreca moze da te spasi pa da levat pogodi golmana ili promasi gol:)

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 05 nov 2010, 14:42

MNMS je napisao/la:
sreca je napisao/la:kerla,neka ide mi imamo jake igrace na toj poziciji pa nije ferdinand od tri gostujuce pobjede dvije smo ostvarili bez njega i da se nije bogicevic povrijedio sad se o njemu nebi ni raspravljalo a na grbavici mogu i ja igrati stopera
idi odma igraj da ti zavrsimo da dojes mozda i tebe prodamo pa sta uzmemo love stvarno mislis da je lahko stopera igrati po meni to je najteza pozicija u timu svi mogu greske da isprave a kad stoper pogrijesi samo sreca moze da te spasi pa da levat pogodi golmana ili promasi gol:)
mislio sam reci kako gostujuce ekipe igraju na grbavici strogi bunker cast celiku koji je igrao otvoreno

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 nov 2010, 15:14

Jedino se na ovim prostorima moze funkcionisati od prodaje igraca, tako da po meni treba vidjeti ove igrace koji imaju potencijal za prodaju kao visca kerla seha i sl. i podebljat im ugovor i dogovoriti kako da se prodaju i pod kojim uslovim kao sto se svugdje radi, jer treba nesto i uloziti da bi se zaradilo, a siguran sam da ne traze vece plate nego sto imaju popovic i kompanija...
E sad ako je bolje ovako da idu dzaba onda uredu (ja ovo ne govorim samo i konkretno za kerlu)
Zadnja izmjena: Admiral_TM87, dana/u 05 nov 2010, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 05 nov 2010, 15:18

Lazo i Bešlija imaju tri puta veće plate od Šehića i Kerla...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 nov 2010, 15:20

partibrejker1921 je napisao/la:Lazo i Bešlija imaju tri puta veće plate od Šehića i Kerla...
Onda spomeni da je Amar uduplao Sehi platu cim je dosao i ne samo njemu nego svoj nasoj djeci !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 nov 2010, 15:24

pile87 je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Lazo i Bešlija imaju tri puta veće plate od Šehića i Kerla...
Onda spomeni da je Amar uduplao Sehi platu cim je dosao i ne samo njemu nego svoj nasoj djeci !
Upravo tako,nisu nasa djeca bas zapostavljena kako se cini,odnosno kako oni to u javnosti pokusavaju da plasiraju,ne bi li se izborili za novi mnogo bolji ugovor...slazem se da treba da bude otprilike izjednaceno sve,ali mislim i da nije bas daleko od toga
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 nov 2010, 15:28

Onda spomeni da je Amar uduplao Sehi platu cim je dosao i ne samo njemu nego svoj nasoj djeci ![/quote]

Upravo tako,nisu nasa djeca bas zapostavljena kako se cini,odnosno kako oni to u javnosti pokusavaju da plasiraju,ne bi li se izborili za novi mnogo bolji ugovor...slazem se da treba da bude otprilike izjednaceno sve,ali mislim i da nije bas daleko od toga[/quote]

Slazem se s obojicom.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MrkiMedo, N3R3D i 72 gosta.