Nedzada si imao cast upoznati. Ovaj drugi je na slicnom nivou intelekta.Sarrifufna je napisao/la:Opa, mnogo se toga promijenilo. Izgleda da nisam vise najnezreliji ovdje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nedzada si imao cast upoznati. Ovaj drugi je na slicnom nivou intelekta.Sarrifufna je napisao/la:Opa, mnogo se toga promijenilo. Izgleda da nisam vise najnezreliji ovdje.
Oko Demirela recimo ?! Haha, kakvu lik napisa analizu o Demirelu?! Djeca nam se smiju moj ReufeBuffonGigi je napisao/la:Ja mislim da Nedved kad bi procitao sve ovo, pobio bi se s Paraticijem oko nekih stvari.
Negotiation's under way between Juventus and Roma for an exchange involving Leonardo Spinazzola and Luca Pellegrini. [Di Marzio]
#Juventus wants 60mln€ for #Cancelo. #City is offering 50mln€ + bonus. #Sarri wants a player that respects the defensive part of the game. [Romeo Agresti]
To je bilo brzo.Total agreement between Roma and Juventus for the exchange of Spinazzola and Luca Pellegrini - Details to be defined for the players. If everything is ok in the evening, medicals for both tomorrow. [Di Marzio]