Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarrifufna
Re: Juventus FC
Dolazi Icardi, ne mogu Wanda i Amra zajedno nikako, cak ni u Conteovij 352. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Jest pa da Wandu o.p.rćija Roki.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema sta, svaka castBuffonGigi je napisao/la:Jos jedna procjena eksperta, nakon detaljne opservacije, analize i kalkulacije. Svaka castPogba je napisao/la:Klauzula od 150 M u prvoj sezoni je mala, ako potvrdi kvalitet to je cifra koju bar 5-6 klubova može platiti, a predator Raiola ce jedva docekati. Kako god, dajte sta u vezu sada, a i pitanje desnog beka je krajnje problematicno.

Max Allegri
Nema sanse da ce neko aktivirati klauzulu naredne sezone (a sa svakom narednom godinom ce biti i veca vjerojatno za nekih 20 tak miliona) a da pritom moze dati platu koju daje Juventus jos plus uvecanu za nekih mozda 3 miliona (vjerojatno i vise)... pa i ovako je samo psg mogao ispratiti ponudu Juventusa (ostali su odustali u stsrtu), a s obzirom na odnedavne poreske olakšice u Italiji Juventus ce sa lakocom mecirati svaku ponudu koja ce uključivati vecu platu za de ligta...
Ostaje on dugi niz godina u Torinu jer Raiola moze kupiti pare i kroz potpise novih ugovora, pa kroz razne bonuse prevashodno za lojalnost, a čisto sumnjam da mu agneli ne daje nesto i ispod ruke s obzirom na to kakve dobre odnose imaju...
Ostaje on dugi niz godina u Torinu jer Raiola moze kupiti pare i kroz potpise novih ugovora, pa kroz razne bonuse prevashodno za lojalnost, a čisto sumnjam da mu agneli ne daje nesto i ispod ruke s obzirom na to kakve dobre odnose imaju...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Moje misljenje je da bi Nedved istog momenta blokirao transfer i odustao od svega. On sigurno ne poznaje dobro Raiolu, iako mu je 15 godina bio menadzer.Mig_Mig je napisao/la:Nema sta, svaka castBuffonGigi je napisao/la:Jos jedna procjena eksperta, nakon detaljne opservacije, analize i kalkulacije. Svaka castPogba je napisao/la:Klauzula od 150 M u prvoj sezoni je mala, ako potvrdi kvalitet to je cifra koju bar 5-6 klubova može platiti, a predator Raiola ce jedva docekati. Kako god, dajte sta u vezu sada, a i pitanje desnog beka je krajnje problematicno.trebamo vec danas kontaktirat klub i poslat ovu strasnu analizu trasnfera, te da se klubu a prije svega Nedvedu ukaze ko je Raiola.
Boze baci ciglu i budi precizan.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da vas sve pozdravim sa ovog profila nakon dugo vremena. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Još da nam se Advokat i Adinjo vrate pa da u punom sastavu zavijamo k'o čopor birvaktile 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ovako smo 2005 cini se, dovodjenjem ajaxovog dragulja, postali tada najmocniji klub sto se tice transfera. Da ne bi one namjestaljke, vjerovatno bi se pricalo drugacije, ali evo, 14 godina kasnije, idemo iz pocetka. Ronaldo, de light. Next!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Advokat i Sissoko. U zamjenu dajemo ovaj dvojac rektalnih alpinista i humorista.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma vracaju se stara garda polako.. ciljamo na visoko ove god
Kada ce vise biti officiale De Ligt

Kada ce vise biti officiale De Ligt
- Burberry46
- Kontakt:
- BlueBosnian
- Kontakt:
Hoće li se De Ligt zadovoljiti klupom?
Ukoliko dođe, Juve raspolaže sa 3 vrhunska štopera.
3-5-2 je stvar prošlosti, i hvala Bogu na tome, ali:
Woj
Chielo-Boni-De Ligt
Sandro-Ramo-Pjanić-(?)-Cancelo/Berna
Dybala-CR

Ukoliko dođe, Juve raspolaže sa 3 vrhunska štopera.
3-5-2 je stvar prošlosti, i hvala Bogu na tome, ali:
Woj
Chielo-Boni-De Ligt
Sandro-Ramo-Pjanić-(?)-Cancelo/Berna
Dybala-CR
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Najslabija karika ili ti Bonnuci klupa. A tu je i odlicni Demiral te Rugani koji je miljenik Sarria. Konkurencija je dobra svakako.
Obzirom da Sarriev fudbal podrazumijeva liniju koja stoji vise, nema dileme da De Ligt i Demiral su idealni obzirom na tehniku i brzinu, a Bonnucievi kvaliteti su u organizaciji i pasu, a manjkavosti su znamo tamo gdje on mora pokrivati veliki prostor iza sebe odnosno igra 1vs1.
Obzirom da Sarriev fudbal podrazumijeva liniju koja stoji vise, nema dileme da De Ligt i Demiral su idealni obzirom na tehniku i brzinu, a Bonnucievi kvaliteti su u organizaciji i pasu, a manjkavosti su znamo tamo gdje on mora pokrivati veliki prostor iza sebe odnosno igra 1vs1.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Linija koja stoji i Demiral kojeg je strucnjak mnogo gledao i ubitacno procijenio.
- Sarrifufna
Opa, mnogo se toga promijenilo. Izgleda da nisam vise najnezreliji ovdje. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Ti se 'štelac ne javljajSarrifufna je napisao/la:Opa, mnogo se toga promijenilo. Izgleda da nisam vise najnezreliji ovdje.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pogba zvani jutjub skaut i vrhunska analiza Demiralovih mogucnosti. Ja mislim da njegove karakteristike ne zna ni Sarri jos uvijek.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim da Nedved kad bi procitao sve ovo, pobio bi se s Paraticijem oko nekih stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.