Eh da je to tema o sarajevskim klubovima,i da mi ovako pisemo,davno bi bili banovani i postovi obrisaniUrban Batalion je napisao/la:Je*o mater svoju ko je spamo ovu temu na zadnjih par stranica je*o sve svoje.A zna su da su to ovi sto ima nije mjesto na ovoj temi.Posto ovu temu niko od modova ne kontrolise ovaj post kao i spamerski postovi nece biti obrisan.![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jesil ti pokisao,ko je od nas ovdje ganjao djecudamirfile je napisao/la:Sta je Fukarice sad vam nesto krivo.... a kada ste vi djecu iz susjedstva tukli po stanicama sa palicama i boxerima samo sto navijaju za drugi klub to je bilo ok.Gore ste zasluzili.........
Gdje je ovdje moderator da pobrise ove postove koje kvare temu FK SLOBODA,koliko znam ovdje je zabranjeno pisat o nekim tucama,napadima itd.Postavite nekog za moderatora koji ce pazit ovu temu,a ne dozvolit da rasprava ode u drugom smjeru !
@Urban Batalion
Nemoj tako,ne valja ti to..jbg smiri malo
tebi treba usta razvaliti za ove postove, ti ne zasluzujes zivot jadu jedan, jednostavno nemam rijeci za ovo, a nisi ni srednju zavrsio, internet hooliganu, fujUrban Batalion je napisao/la:Sto vas nisu sve pobili kad su imali priliku.Ma ovim sto su vam ubili ovu dvojicu treba orden dat.damirfile je napisao/la:Sta je Fukarice sad vam nesto krivo.... a kada ste vi djecu iz susjedstva tukli po stanicama sa palicama i boxerima samo sto navijaju za drugi klub to je bilo ok.Gore ste zasluzili.........
HzBvB je napisao/la:Fukare- oslbodite Sjever HORDAMA , na proljece .... Znate i sami kako je kad HZ dolazi !!!
HZL
Ono bude kmeeeee dali nam dva gola ne moze to takoharry_90 je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Fukare- oslbodite Sjever HORDAMA , na proljece .... Znate i sami kako je kad HZ dolazi !!!
HZL
Urban Batalion ovo ti stvarno ne treba
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ako im ne oslobodite sjever oni ce bojkotovati pa ce te vidjeti jer njih niko ne ucjenjujeharry_90 je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Fukare- oslbodite Sjever HORDAMA , na proljece .... Znate i sami kako je kad HZ dolazi !!!
HZL
Haj smirite malo strasti,i ti Urban nemoj ovako pisat,nije ok sa tvoje strane,Vedranu lahka zemlja,al to su bolne uspomene,i ne treba ih dirat.
HzBvB je napisao/la:a nije jarane nemoj mislit da je to neki cinizam ali znas i sam sta je bilo prosle god. svrsavanje za 15 min.( razumijem ja tebe , volio bi ti da fukara ima 500 svaku tekmu jacu 1000 sto je realno za grad od 100+ hiljada ..ali sami ste krivi !)harry_90 je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Fukare- oslbodite Sjever HORDAMA , na proljece .... Znate i sami kako je kad HZ dolazi !!!
HZL
IDeš li na gostovanja jesi vidio uslove na Tušnju
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
HzBvB je napisao/la:a nije jarane nemoj mislit da je to neki cinizam ali znas i sam sta je bilo prosle god. svrsavanje za 15 min.( razumijem ja tebe , volio bi ti da fukara ima 500 svaku tekmu jacu 1000 sto je realno za grad od 100+ hiljada ..ali sami ste krivi !)harry_90 je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Fukare- oslbodite Sjever HORDAMA , na proljece .... Znate i sami kako je kad HZ dolazi !!!
HZL
Sloboda u nedjelju ponovo gostuje Olimpicu na Kosevu,da li ce nas ponovo iznenadit dobrom igrom i bodom sa strane ostaje da vidimo.Samo hrabro odigrat i rezultat ce doci na kraju,volio bih opet 1:1 .
Ovi koji zele razmijenit psovke,uvrede,cije je bolje imate PP i tamo razjasnite,a temu nemojte bezveze kvarit
Ovi koji zele razmijenit psovke,uvrede,cije je bolje imate PP i tamo razjasnite,a temu nemojte bezveze kvarit
Urban Batalion je napisao/la:A vama ubijaju ljude.Kad su nama koga ubilidamirfile je napisao/la:Udarali ste djecu iz zivinica na zadnjoj utakmici zeljeu tz na stanici kod neke <Omege... informisi se i ti momci svi idu u srednju skolu pa sad vidi jel dijete ili ne.
Žestok decko!, previse gledas fudbalske huligane na tv-u pa te malo ponjelo.Djecija posla!
Halo Jablane nemoj ne ovoj temi da pises neke gluposti oko navijanja i HZ imas tamo temu i skrabaj tamo dok ti ne nestane konekcije jer sam cuo da u ovim okolnim "selima" je slaba konekcija ...... hahaha navijaju za sarajevo a nikad nisu ni vidjeli Sarajevo zalosno treba ih sve jos kao male dok vamo dolaze u skolu "uciti pameti " 
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja debilizma na ovom forumu u pm
... na ovom forumu ove teme nasih klubova treba zakljucavat, jer vidite vi sta pisete?...daj saberite se malo ebo vas pih pih...trdim se da ne pisem na ovoj temi toliko, jer nemam zivaca e raspravljat, ali stvarno kad procitam ove postove pojedinaca bilo koje skupine zgrozim se 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije problem banovanja, jer isti se ponovo registruju!!!!
Treba uvesti jedno pravilo i onda nece biti posla ni moderatorima, a nece biti ni provokatora na "tudjum" temama!
Znaci:
Treba dati mogucnost da sami domacini teme, znaci jendog kluba,zbog nekorektnih odnosa odstrane nekog ko je nepozeljan! Onda ce biti mnogo onih korektnijih koji ce zeljeti da raspravljaju o nekoj temi!

Treba uvesti jedno pravilo i onda nece biti posla ni moderatorima, a nece biti ni provokatora na "tudjum" temama!
Znaci:
Treba dati mogucnost da sami domacini teme, znaci jendog kluba,zbog nekorektnih odnosa odstrane nekog ko je nepozeljan! Onda ce biti mnogo onih korektnijih koji ce zeljeti da raspravljaju o nekoj temi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ovaj sto spomenu Vedrana nek mu je na cast, a i ovi iz HZ sto provociraju i misle da svi imaju celicne zivce nek je i Vama na cast... Nazalost ubijeni Vedran ne zasluzuje da mu se ime spominje nigdje osim uz atribute koje zasluzuju vjecno hvaljeni i slavljeni.
I da nek me Mod banuje ako hoce ali iskreno, nek **** svi oni koji ne zele konstruktivne rasprave oko FK Sloboda ili cak i zajebancije i podjebavanje na racun istog ali sve u duhu konstruktivne rasprave. Ovo ostalo je bespotrebno kao i reakcije, tako da je sve skupa dovelo do sadasnje situacije... Pa onda da krenemo redom
Denis Sadiković: Želim prekinuti crni niz!
Prvi od tri međusobna dvoboja u sedam dana, Olimpic i Sloboda u četvrtfinalu Kupa BiH okončali su bez pobjednika – 1:1.
Trener Tuzlaka Denis Sadiković kaže kako je njegova momčad mogla pobijediti, ali dodaje i da Olimpic nije iskoristio svoje prilike.
- Sada smo u potpunosti snimili njihovu igru. Znam gdje su slabiji, pokušat ćemo za dva dana uigrati neke nove taktičke postavke. Na žalost, učestalo igranje ne daje nam mnogo prilike za temeljitiji rad, ali se nadam da ćemo i u nedjelju ostati neporaženi – kaže Denis Sadiković.
Ono što ga posebno raduje, jeste motiviranost i borbenost igrača. U dosadašnjem tijeku prvenstva još su bez pobjede u gostima, čak i bez datog gola.
- Rekao sam dečkima da daju sve od sebe, pa ako i izgubimo da to bude muški, hrabro, a ne da se predajemo već na putu suparniku. Ponavljam, Olimpic je dobra momčad, ali se nadam da ćemo prekinuti taj crni niz i konačno zabiti u gostima. U tom slučaju, nadam se najmanje neodlučnom ishodu – kazao je šef Slobodine struke.
U nedjelju ne računa na Almira Halilovića, koji je u četvrtak isključen protiv Olimpica. Sadiković nema preveliki izbor igrača za zamjene, te će pretumbacijama ukomponirati momčad koja će pokušati i u drugoj utakmici sa Sarajlijama ostati neporažena.
I ovoga puta, Tuzlaci će na put dan prije, a za karantenu su opet izabrali hotel Hollywood na Ilidži.
Vjerojatni sastav Slobode: Mujkić, Aleksić, Jogunčić, Raca, Efendić, Malkić, Gavarić, Zoletić, Ćehajić, Smajlović, Bekić.
Utakmica Olimpic – Sloboda igra se u nedjelju, 7. novembra u 13,30 sati.
Eh sad drago mi je da Denis ovako razmislja.... S juniorima je cuda radio i ovako odmjerene izjave su plod njegovog dugogodisnjeg uspjesnog rada. Samo da i u Nedjelju bude kao juce i top
I da nek me Mod banuje ako hoce ali iskreno, nek **** svi oni koji ne zele konstruktivne rasprave oko FK Sloboda ili cak i zajebancije i podjebavanje na racun istog ali sve u duhu konstruktivne rasprave. Ovo ostalo je bespotrebno kao i reakcije, tako da je sve skupa dovelo do sadasnje situacije... Pa onda da krenemo redom
Denis Sadiković: Želim prekinuti crni niz!
Prvi od tri međusobna dvoboja u sedam dana, Olimpic i Sloboda u četvrtfinalu Kupa BiH okončali su bez pobjednika – 1:1.
Trener Tuzlaka Denis Sadiković kaže kako je njegova momčad mogla pobijediti, ali dodaje i da Olimpic nije iskoristio svoje prilike.
- Sada smo u potpunosti snimili njihovu igru. Znam gdje su slabiji, pokušat ćemo za dva dana uigrati neke nove taktičke postavke. Na žalost, učestalo igranje ne daje nam mnogo prilike za temeljitiji rad, ali se nadam da ćemo i u nedjelju ostati neporaženi – kaže Denis Sadiković.
Ono što ga posebno raduje, jeste motiviranost i borbenost igrača. U dosadašnjem tijeku prvenstva još su bez pobjede u gostima, čak i bez datog gola.
- Rekao sam dečkima da daju sve od sebe, pa ako i izgubimo da to bude muški, hrabro, a ne da se predajemo već na putu suparniku. Ponavljam, Olimpic je dobra momčad, ali se nadam da ćemo prekinuti taj crni niz i konačno zabiti u gostima. U tom slučaju, nadam se najmanje neodlučnom ishodu – kazao je šef Slobodine struke.
U nedjelju ne računa na Almira Halilovića, koji je u četvrtak isključen protiv Olimpica. Sadiković nema preveliki izbor igrača za zamjene, te će pretumbacijama ukomponirati momčad koja će pokušati i u drugoj utakmici sa Sarajlijama ostati neporažena.
I ovoga puta, Tuzlaci će na put dan prije, a za karantenu su opet izabrali hotel Hollywood na Ilidži.
Vjerojatni sastav Slobode: Mujkić, Aleksić, Jogunčić, Raca, Efendić, Malkić, Gavarić, Zoletić, Ćehajić, Smajlović, Bekić.
Utakmica Olimpic – Sloboda igra se u nedjelju, 7. novembra u 13,30 sati.
Eh sad drago mi je da Denis ovako razmislja.... S juniorima je cuda radio i ovako odmjerene izjave su plod njegovog dugogodisnjeg uspjesnog rada. Samo da i u Nedjelju bude kao juce i top
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja kad vidim Raca u sastavu meni odma vuce na kiks u odbrani i los rezultat.Igre Bekica mi povecavaju nadu za postizanje gola u gostima stim da Smajlovic i ne sazluzuje biti u vrhu napada ali eto sta je tu je
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Abd da izvucemo pozitivan rezultat u subotu kao u utakmica kupa .
Mislim da ćemo izgubiti ovaj put ali nebitno, imam povoljan rezultat u kupu i ako uz to dobijemo domaće u ligi bit će dobro jer smo u gostima, uprkos ovom bodu, velike tarabe.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni sve mirise na jos jedan pozitivan rezultat.
Ako pristupe igri kao i u kup utakmici ima nade da se dodje barem do boda, koji bi u ovom slucaju bio od velike vaznosti.
Ako pristupe igri kao i u kup utakmici ima nade da se dodje barem do boda, koji bi u ovom slucaju bio od velike vaznosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo da odigraju kako treba,i nadat je se bodovima sa ovog meca,mada mi ovo mirise na to da oni nas puste u kupu,a mi njima u ligi
nadam se da ce me igraci demantovat u nedjelju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.