Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 22. kolo premijer lige BiH
ova "Premier liga" LUD ZBUNJEN NORMALAN ..a izgleda da je najpostenija..svak svakoga dobije 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
strasan ti je osjecaj evo ja ti kazem da ce i slijedece kolo biti sve 1 ali nije nikakav osjecaj nego realnost jada i bijede ligeasasova je napisao/la:imam neki osjecaj da ce u ovom kolu sarajevo i celik uzeti gostujuce bodove

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Domaci - Gosti 14:0
pa ni golaaaaaa u pm
pa ni golaaaaaa u pm

- RK Gradacac
- Kontakt:
haj` bar neki gost da dadne gol.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kraj
Siroki : Sarajevo 1:1, zalim za sva 3 boda
Siroki : Sarajevo 1:1, zalim za sva 3 boda
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Cestitke sarajevu na osvojenom bodu. Lijepa utakmica za gledat, steta sto plavi ne pobijedise 

010 ISN'T JUST A CODE
Pa vjerovatno sto su plavi pa ne pobjedise mozda da su imali drugu boju dresova mozda bi dobili ovako cryRK Gradacac je napisao/la:Cestitke sarajevu na osvojenom bodu. Lijepa utakmica za gledat, steta sto plavi ne pobijedise

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sto je steta? pa sarajevo je u svakom pogledu veceras bilo bolje !!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Sve je mogucemiky_hz je napisao/la:Pa vjerovatno sto su plavi pa ne pobjedise mozda da su imali drugu boju dresova mozda bi dobili ovako cryRK Gradacac je napisao/la:Cestitke sarajevu na osvojenom bodu. Lijepa utakmica za gledat, steta sto plavi ne pobijedise

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
7 domacinskih pobjeda uz to ni jedan postignuti gol gostiju,sve pohapsiti,pocev od hijena iz saveza,ilje,smilje itd,preko hijena iz uprava klubova,"sudija",pohapsiti i pojedine igrace i trenere,cistacice u klubovima,ama bas sve,mislim da jedan zatvor ne bi bio dovoljan itd itd.....ne moze ni tekma izmedju Sirokog i Sarajeva spasiti obraz ovog kola i ove mentalno retardirane lige,ne zbog igre i desavanja na ovoj tekmi vec zbog gore navedenih domacinskih pobjeda!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo stvarno nema ni u Gambiji. Sedam domaćinskih pobjeda bez ijednog datog gola gostiju. Sinoć sam gledao tekmu Široki Sarajevo. Trči neki igrač i slomi se sam samcat. SRAMOTA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pa slomi se i C.R. pa to vjerovatno neprimjetis jer je on ipak C.R. lolel-fighter je napisao/la:Ovo stvarno nema ni u Gambiji. Sedam domaćinskih pobjeda bez ijednog datog gola gostiju. Sinoć sam gledao tekmu Široki Sarajevo. Trči neki igrač i slomi se sam samcat. SRAMOTA

nedo bog da je nas neki ovako ma nema proglasili bi ga retardiranim,ma ja mi smo bosnje mi imamo u glavi film da smo najgori,pa nek on pogrijesi meni ce biti drago sto ga mogu zajebavat,**** vam mentalitet

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- antipolitikaa
- Kontakt:
Re: Premier liga BiH 2008/09
U JUČERAŠNJEM, 25. kolu Prve hrvatske nogometne lige nije bilo većih iznenađenja. Hajduk (uz vrlo dobru igru, ali slabu realizaciju) i Dinamo nakon mučenja s Interom upisali su nove pobjede u utrci za naslov prvaka.
Jedina utakmica koja je mirisala na iznenađenje je bod Zadrana u Šibeniku. Kako je taj bod ujedno bio i jedini gostujući u jučerašnjim dvobojima, primjetili smo kako HNL sve više počinje nalikovati na najviši razred bosanskohercegovačkog nogometa, BiH Premier ligu.
Gostujući trijumfi poput suhog zlata
Opće poznata je stvar kako je susjedna liga (zlobnici bi rekli i država) u banani. Natjecanje je to u kojem se bod(ovi) s gostujućih terena odnosi rjeđe nego što Floridu prekrije snijeg.
Tri boda u tom cirkusu od lige vas mogu uzdignuti jako visoko, a poraz, još ako je domaći, gura vas u ponor. Doduše, domaći porazi se mogu izbrojati na prste jedne ruke bilo da se radi o vodećem ili posljednjeplasiranom, ali svako neosvajanje bodova znači da se negdje morate "vaditi".
A osvajanje boda (o pobjedi da i ne govorimo) na terenima u Tuzli, Zenici, Mostaru ili Banja Luci slavi se u susjednim prvoligaškim kancelarijama poput osvajanja Lige prvaka.
"Paklena atmosfera" Plave brigade, "vatrene" Divlje svinje...
Prilikom objašnjavanja ovog fenomena koriste se izrazi poput "neugodan domaći teren" ili "čvrsta domaćinska momčad", ali oni bolje upućeni će vam kazati kako se radi o čistoj trgovini bodovima i dogovaranju sa slabo plaćenim sucima.
Kakve to veze ima sa HNL-om? Baš nikakve je li tako? Hm, nije baš da nema. Najbolji razred hrvatskog nogometa polako, ali sigurno postaje sprdačina od lige, baš onakva kakva je susjedna. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se i koliko gostujućih pobjeda ostvariti, pogotovo zbog činjenice da više od pola lige u utrci u kojoj je svaki bod neophodan.
U onim prvenstvenim rundama kada su Hajduk i Dinamo domaćini (njih se ipak malo teže pobjeđuje, bez obzira doma ili na strani) pravilo je postalo da domaćini ubilježe pobjede u pet od šest utakmica. Na radost "paklene atmosfere" koju stvara koprivnička Plava brigada ili "užarenog terena" u Zaprešiću gdje su gazde Divlje svinje
Eto kako na nasu ligu gledaju u hrvatskoj,a bolji koeficijent zadnjih godina imaju bh klubovi...cccc,jesu mi oni kvalitetni.
Jedina utakmica koja je mirisala na iznenađenje je bod Zadrana u Šibeniku. Kako je taj bod ujedno bio i jedini gostujući u jučerašnjim dvobojima, primjetili smo kako HNL sve više počinje nalikovati na najviši razred bosanskohercegovačkog nogometa, BiH Premier ligu.
Gostujući trijumfi poput suhog zlata
Opće poznata je stvar kako je susjedna liga (zlobnici bi rekli i država) u banani. Natjecanje je to u kojem se bod(ovi) s gostujućih terena odnosi rjeđe nego što Floridu prekrije snijeg.
Tri boda u tom cirkusu od lige vas mogu uzdignuti jako visoko, a poraz, još ako je domaći, gura vas u ponor. Doduše, domaći porazi se mogu izbrojati na prste jedne ruke bilo da se radi o vodećem ili posljednjeplasiranom, ali svako neosvajanje bodova znači da se negdje morate "vaditi".
A osvajanje boda (o pobjedi da i ne govorimo) na terenima u Tuzli, Zenici, Mostaru ili Banja Luci slavi se u susjednim prvoligaškim kancelarijama poput osvajanja Lige prvaka.
"Paklena atmosfera" Plave brigade, "vatrene" Divlje svinje...
Prilikom objašnjavanja ovog fenomena koriste se izrazi poput "neugodan domaći teren" ili "čvrsta domaćinska momčad", ali oni bolje upućeni će vam kazati kako se radi o čistoj trgovini bodovima i dogovaranju sa slabo plaćenim sucima.
Kakve to veze ima sa HNL-om? Baš nikakve je li tako? Hm, nije baš da nema. Najbolji razred hrvatskog nogometa polako, ali sigurno postaje sprdačina od lige, baš onakva kakva je susjedna. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se i koliko gostujućih pobjeda ostvariti, pogotovo zbog činjenice da više od pola lige u utrci u kojoj je svaki bod neophodan.
U onim prvenstvenim rundama kada su Hajduk i Dinamo domaćini (njih se ipak malo teže pobjeđuje, bez obzira doma ili na strani) pravilo je postalo da domaćini ubilježe pobjede u pet od šest utakmica. Na radost "paklene atmosfere" koju stvara koprivnička Plava brigada ili "užarenog terena" u Zaprešiću gdje su gazde Divlje svinje
Eto kako na nasu ligu gledaju u hrvatskoj,a bolji koeficijent zadnjih godina imaju bh klubovi...cccc,jesu mi oni kvalitetni.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
citajuci malo mnografiju RSD Sloboda Tuzla stampanu 1989.god povodom tada 70 godina Sportskog drustva,naletih na jedan zanimljiv podatak koji se tice i reprezentacije Bosne i Hercegovine,pa cu to ovdje napisat da to malo dodatno provjerimo.naime10.i11.05. 1945.godine je odrazn turnir povodom Prvog kongresa USAOBIH-a(sta god to bilo,nikako da skontam sta je)i nastupili su ekipe selekcija Sarajeva,Mostara i Tuzle koju je predstavljala FK Sloboda,te kao gost Crvena Zvezda..Sloboda je zavrsila kao pobjednik turnira i ko zna mozda postala i prvi prvak BIH
,medjutim zanimljivo tu je da su odbili "zbog umora" utakmicu protiv Crvene Zvezde,te je dogovoreno da se Zvezdi suprotstavi PRVA REPREZENTACIJA BIH,iako smo porazeni 8-1,mozda je to ipak bila prva utakmica reprezentacije BIH,nekako mi se ucinilo zanimljivo da to podijelim i sa ostalim..pozz odo dalje ovo analizirat 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- slani grad
- Kontakt:
oplakah na ovaj text
..ko o cemu,**** o postenju
:mrgreen
pokrenuli VOLIM NOGOMET i kontaju da su premiership zajebali po kvaliteti...njihov prosjek gostujucih pobjeda uopste nije dramaticno veci od nase g samo ako se izbiju pobjede hajduka i dinama u gostima..da nemaju ta 2 kluba bili bi smijesni kao i mi

pokrenuli VOLIM NOGOMET i kontaju da su premiership zajebali po kvaliteti...njihov prosjek gostujucih pobjeda uopste nije dramaticno veci od nase g samo ako se izbiju pobjede hajduka i dinama u gostima..da nemaju ta 2 kluba bili bi smijesni kao i mi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pa dobro ljudi i govore,ovo je prava sprdačina od lige ,pogledaj Zrinjskoga sad u kupu,ima bolju momčad od Slavije,bolje navijače od Slavije,ima 2 gola prednosti,pa ja opet strepim jer znam kakvo će suđenje bit gore.
Ovaj savez treba podhitno smjenuti,od kad sjede u svojim foteljama,nisu napravili niti jednu stvar da bi pokrenuli malo BiH nogomet.Treba izvršavat pritisak na Muniba,Ilju i co.
Evo ja ovim putem molim novinare duplog sporta da naprave jednu anketu o smjenjivanju saveza za dobrobit domaćeg nogometa.
Ovaj savez treba podhitno smjenuti,od kad sjede u svojim foteljama,nisu napravili niti jednu stvar da bi pokrenuli malo BiH nogomet.Treba izvršavat pritisak na Muniba,Ilju i co.
Evo ja ovim putem molim novinare duplog sporta da naprave jednu anketu o smjenjivanju saveza za dobrobit domaćeg nogometa.
- antipolitikaa
- Kontakt:
I ja sam za,pokrenili smo sa sportsport ba i prijenos sa bht-aEagles je napisao/la:Pa dobro ljudi i govore,ovo je prava sprdačina od lige ,pogledaj Zrinjskoga sad u kupu,ima bolju momčad od Slavije,bolje navijače od Slavije,ima 2 gola prednosti,pa ja opet strepim jer znam kakvo će suđenje bit gore.

Dolje savez,zamisli u savezu,barbareza,hibica,sliskovica i ostale sto se razumiju u nogomet...za par godina imali bi klub jedan ako nista u ligu ueffa.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.