FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Da i ja napišem koju nakon poraza u Londonu.
Izgubiti nikada nije lijepo ali isto tako ne vidim razlog za pravljenje "drame" oko gubitka u Londonu ako se vidi činjenica da u Interu od početka sezone problema sa povredama imaju/imali ( Maicon, Stanković, Cambiasso, Milito, Mariga, Motta, Zanetti, Pandev, Matrix sada i Muntari, Julio Cesar )i da Rafa skoro pa svaki naredni meč igra sa drugom postavom bilo odnosno uvijek neko fali bilo da je u pitanju odbrana , sredina ili napad.
Jasno je da Rafa nije Mourinho ( neko će reći da Mou nije Rafa ) ali i prošle godine smo protiv Barce odigrali dvije utakmice gdje šanse nismo napravili u dva meča ( naravno , neki će me napasti da upoređujem Barcu i Spurse ), sjetimo se ključnog meča prošle sezone u Kijevu kada je sve padalo u vodu do 85-e minute i onda se sve okrenulo u par minuta .Tada se tamburalo kako Mou nema pojma , kao i pretprošle sezone kada smo prvo mjesto u grupnoj fazi ispustili protiv Pao-a u Milanu i Werdera u Bremenu i onda dobili ManU ....
Rafi se previše traže pogreške a njegov doprinos ostavlja po strani.Ipak je on ubacio Coutinha u sastav ( kod Moua ne bi bio ni među 18 jer je poznato da on preferira iskusnije i fizički jače igrače )i treba mu vremena ( a i igrača ) da stavi stvari na svoje mjesto ikao je sasvim blizu.
Kada je postavljen ljetos prvo na što sam pomislio su njegova stalna rotiranja igrača u Liverpoolu i vidljivo je da to u Interu ne radi odnosno rotira igrače zato što je prisiljen , zbog povreda.Mogao bih imati zamjerke na igru Biabianiya ( smatram da nema mjesta u Interu ) ali opet ko sam ja da sumnjam u trenerov posao kada ne gledam kako se taj mali zalaže na treningu itd...
Vidjeti spisak igrača koji su povrijeđeni plus Sneider i Maicon koji nisu u u formi a Inter drugi u Italiji i dobro gura u LP, a opet se traži dlaka u jajetu i sada očekivati kako inter treba da gazi sve redom, malo nerealno....
P.S.
Da ne budem slabo shvaćen, i ja mislim da Inter može bolje no nisam ni nezadovoljan trenutnim i nije upućeno nijednom forumašu kao kritike na njegov post...
Izgubiti nikada nije lijepo ali isto tako ne vidim razlog za pravljenje "drame" oko gubitka u Londonu ako se vidi činjenica da u Interu od početka sezone problema sa povredama imaju/imali ( Maicon, Stanković, Cambiasso, Milito, Mariga, Motta, Zanetti, Pandev, Matrix sada i Muntari, Julio Cesar )i da Rafa skoro pa svaki naredni meč igra sa drugom postavom bilo odnosno uvijek neko fali bilo da je u pitanju odbrana , sredina ili napad.
Jasno je da Rafa nije Mourinho ( neko će reći da Mou nije Rafa ) ali i prošle godine smo protiv Barce odigrali dvije utakmice gdje šanse nismo napravili u dva meča ( naravno , neki će me napasti da upoređujem Barcu i Spurse ), sjetimo se ključnog meča prošle sezone u Kijevu kada je sve padalo u vodu do 85-e minute i onda se sve okrenulo u par minuta .Tada se tamburalo kako Mou nema pojma , kao i pretprošle sezone kada smo prvo mjesto u grupnoj fazi ispustili protiv Pao-a u Milanu i Werdera u Bremenu i onda dobili ManU ....
Rafi se previše traže pogreške a njegov doprinos ostavlja po strani.Ipak je on ubacio Coutinha u sastav ( kod Moua ne bi bio ni među 18 jer je poznato da on preferira iskusnije i fizički jače igrače )i treba mu vremena ( a i igrača ) da stavi stvari na svoje mjesto ikao je sasvim blizu.
Kada je postavljen ljetos prvo na što sam pomislio su njegova stalna rotiranja igrača u Liverpoolu i vidljivo je da to u Interu ne radi odnosno rotira igrače zato što je prisiljen , zbog povreda.Mogao bih imati zamjerke na igru Biabianiya ( smatram da nema mjesta u Interu ) ali opet ko sam ja da sumnjam u trenerov posao kada ne gledam kako se taj mali zalaže na treningu itd...
Vidjeti spisak igrača koji su povrijeđeni plus Sneider i Maicon koji nisu u u formi a Inter drugi u Italiji i dobro gura u LP, a opet se traži dlaka u jajetu i sada očekivati kako inter treba da gazi sve redom, malo nerealno....
P.S.
Da ne budem slabo shvaćen, i ja mislim da Inter može bolje no nisam ni nezadovoljan trenutnim i nije upućeno nijednom forumašu kao kritike na njegov post...
Unikat , jedan i jedini , Najveći svih vremena..Los_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom![]()
Btw, jučer sam na Interovom kanalu gledao meč iz sezone 2001/02 i pobjedu nad Bresciom 2:1 kada je Ronaldo zabio 2 gola Castellazziu ( tada je branio a Guardiola dao gol iz penala za Bresciu ).Kada se sjetim moje radosti tada i tuge nakon meča u Rimu i gubitka titule.
- Interista di cuore
- Kontakt:
pozvani za sutrasnju utakmicu sa Bresciom :
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany
najvjerovatnija postava :
________Luca
Maic_Lucio_Samuel_Santon
____Capitano_Wes
Pandev_Couti_Eto'o
______Milito
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany
najvjerovatnija postava :
________Luca
Maic_Lucio_Samuel_Santon
____Capitano_Wes
Pandev_Couti_Eto'o
______Milito
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Interista di cuore
- Kontakt:
postave :
INTER (4-2-3-1): Castellazzi; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Sneijder; Pandev, Coutinho, Eto'o; Milito. (Orlandoni, Cordoba, Materazzi, Santon, Nwankwo, Obi, Biabiany). All. Benitez.
BRESCIA (4-3-2-1): Arcari; Berardi, Zebina, Martinez, Dallamano; Hetemaj, Cordova, Baiocco; Diamanti, Kone; Caracciolo. (Leali, Bega, Zambelli, Budel, Vass, Eder, Possanzini). All. Iachini.
stvarno mi nije jasno u sta gleda ovaj Rafa pa ovaj kloc kacigas opet igra ???
posjeta na stadionu sramotna,ocekujem sigurnu pobjedu...
INTER (4-2-3-1): Castellazzi; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Sneijder; Pandev, Coutinho, Eto'o; Milito. (Orlandoni, Cordoba, Materazzi, Santon, Nwankwo, Obi, Biabiany). All. Benitez.
BRESCIA (4-3-2-1): Arcari; Berardi, Zebina, Martinez, Dallamano; Hetemaj, Cordova, Baiocco; Diamanti, Kone; Caracciolo. (Leali, Bega, Zambelli, Budel, Vass, Eder, Possanzini). All. Iachini.
stvarno mi nije jasno u sta gleda ovaj Rafa pa ovaj kloc kacigas opet igra ???

Sta je ovo, gledal iko ? gubimo...
ja ne mogu imam neke goste

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
da Milan sada gubi od Brescie 0:1 amell bi pisao " Sramota ne možete jadnu Bresciu pobijediti, odbrana vam je katastrofa, sramotite se "
a ja ću samo šutiti i nadati se ovom rezultatu i na kraju

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
gledam ja,bruka eto sta...pristup po qrac,igra nikakva,Sneijder katastrofalan,Eto'o ne da nikom lopte itd...Maicon se povrijedio i izaso a nas BRILJANTNI trener kod rezultata 0:1 na njegovo mjesto uvodi ni manje ni vise nego Cordobu,a Santon i dalje klupu grije... stvarno je lik smijesan. jedina svijetla tacka po ko zna koji put Couti...bruka !nevjernik je napisao/la:Sta je ovo, gledal iko ? gubimo...
- King Kenny
- Kontakt:
Kako ide s Rafom...hoce li biti kakvih pojacanja u januaru 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Daj linkInterista di cuore je napisao/la:gledam ja,bruka eto sta...pristup po qrac,igra nikakva,Sneijder katastrofalan,Eto'o ne da nikom lopte itd...Maicon se povrijedio i izaso a nas BRILJANTNI trener kod rezultata 0:1 na njegovo mjesto uvodi ni manje ni vise nego Cordobu,a Santon i dalje klupu grije... stvarno je lik smijesan. jedina svijetla tacka po ko zna koji put Couti...bruka !nevjernik je napisao/la:Sta je ovo, gledal iko ? gubimo...
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Jel ima neko link tekme?
- Interista di cuore
- Kontakt:
gledam na TV,neam linka...
Sneijder ceka izbor za fudbalera godine izgleda, katastrofa dosad, Maicon isto
teska i mucna godina po svemu sudeci
evo kome treba link
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
teska i mucna godina po svemu sudeci
evo kome treba link
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ja sam se registrovao na bet365 kladionicu i tamo ima link sa utakmicompastore je napisao/la:Jel ima neko link tekme?

Uglavnom, Inter, hmm, slabo i sebično. Trebate pobjedit da bih boio na kladionici, zato vas i gledam

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sneijder vani,Obi unutra

Sad cete pobijeditiInterista di cuore je napisao/la:Sneijder vani,Obi unutra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Interista di cuore
- Kontakt:
i Samuel se povrijedi ! pa sta je ovo vise ??? Santon ulazil...ne mogu da vjerujem 

sad moram malo ovo ispratiti, da vidim taj jad
- Interista di cuore
- Kontakt:
aaaaaa koja je ovo sramota i bruka od igreee ! j.ebem li ti Rafa sve,ebo te onaj ko te dovede idiote rumeni...
amell je legenda.. njega ne smijes diratirobovi88 je napisao/la:da Milan sada gubi od Brescie 0:1 amell bi pisao " Sramota ne možete jadnu Bresciu pobijediti, odbrana vam je katastrofa, sramotite se "

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
penal...mislim da nije ni p od penala... al eto Eto'o za 1:1...FUJ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.