FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
tako ispade za ti i putam.Jer mi ne mozemo ponuditi puno para a city isto ko da bema sportskog .direktora samo vreba a kes imaju
jbte pa daj vise da se sta potpise makar on za sad jer generalno nas igraci obilaze osim onih neafirmisanih ili starkelja.
jbte pa daj vise da se sta potpise makar on za sad jer generalno nas igraci obilaze osim onih neafirmisanih ili starkelja.
Beganovic el kapitano bravo momčino

FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Zasluzio je momak, dijee Slobodesaltcrew je napisao/la:Beganovic el kapitano bravo momčino![]()

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sve je to lijepo, medjutim ako sad ne produzis ugovor s njim ode ti na zimu ili na ljeto dzaba..salinas je napisao/la:Zasluzio je momak, dijee Slobodesaltcrew je napisao/la:Beganovic el kapitano bravo momčino![]()
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bravo momci svaka cast a za dusmani na aparateeeeeeeee
Jel ovo imamo 6 bodova. De, bolan, budi malo normalan. Sumnjam ja da ovdje nema navijaca Slobodemirza24 je napisao/la:Bravo momci svaka cast a za dusmani na aparateeeeeeeee
Niko, niko, samo Sloboda
Beganovic novi kapiten. Odlicno
Jos jedna "sitnica" al treba nasoj djeci dat ove "skupe brojeve.
Beganovic 2
Devedzic 4
Salihovic 5 (ako ostaje)
Prses 7
A.Hodzic 8
Maksimovic 9
Smajic 10...
Sitnica, nebitno mozda ali eto meni to nekako djeluje prirodno i vjerujem da bi i njima to znacilo i pokazalo im da se ozbiljno na njih racuna.
Jos jedna "sitnica" al treba nasoj djeci dat ove "skupe brojeve.
Beganovic 2
Devedzic 4
Salihovic 5 (ako ostaje)
Prses 7
A.Hodzic 8
Maksimovic 9
Smajic 10...
Sitnica, nebitno mozda ali eto meni to nekako djeluje prirodno i vjerujem da bi i njima to znacilo i pokazalo im da se ozbiljno na njih racuna.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Dobar potez za Beganovica za pohvalu. Ali bez produženja ugovora i njega bih klupirao. Niko iznad kluba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma daj ba nije mi jasno nikako, da das momku 30.000 na ruke i 4000 platu, pa mislis da ne bi potpisao ugovor na 3 godine novi? Pa malo sutra ne bi, samo ove nase jajare glume budale i onda kad ode dzaba ce kukati. Kad je jeebeni Said mogao imati 8000 prosle godine i dobiti 30.000, eh mozes dati i ovom dijetu za kojeg ces dobiti masne pare ako produzis ugovor.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Tako je drug 100%sviunapad1010 je napisao/la:Dobar potez za Beganovica za pohvalu. Ali bez produženja ugovora i njega bih klupirao. Niko iznad kluba.
Druže Kardelj, nećemo vise biti neposlušni bicemo uzorni nemoj nas na haparate.mirza24 je napisao/la:Bravo momci svaka cast a za dusmani na aparateeeeeeeee
Daj bolan izvještaj opširan mani se floskula
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
samo da pitam jesu ova nasa dvojica igrala bolje od njihovog trojca i jesmo li zato pobjedili? Ako su nasa dvojica zbilja bolja, eto vi procjenite, imamo mi jos trojicu da pokrijemo i ove njihove pozicije. Ionako oni nisu čemu i samo su trošak koji ne može donijeti ništa korisno a svi to vide zar ne?
& $ ?
to je toBrcanskamalta je napisao/la:Nas niko nece nabiti 5 komada,niti cemo ispasti...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Meni i dalje nije jasno šta radi ovaj Mile a šta Smajić? Kome treba zvizdati kad kola krenu nizbrdo? Izvinite ako je vec bilo objasnjeno. I otkud sad toliko guranje Smajića? Ima li i on kakvu menadžersku agenciju?
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako budu igrali ovi mladi lakse ce mi biti gledati ih nego one od prosle godine, a nesto sumnjam u to da ce biti bas toliko losi koliko se misli. Mada opet nam treba provjerenih igraca.
Kod: Označi sve
http://****/a1197418/Sport/Fudbal/Macva-Sloboda-0-2.html
Samo jako, tuzlanski 075

Stranica kluba je prejaka. jbt nigdje ništa. Jel problem voditi pr-a
Niko, niko, samo Sloboda
Fish dao otkaz? Inače jako vezan za Slobodukatarakta je napisao/la:Stranica kluba je prejaka. jbt nigdje ništa. Jel problem voditi pr-a

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
karokovddvokorak je napisao/la:Fish dao otkaz? Inače jako vezan za Slobodukatarakta je napisao/la:Stranica kluba je prejaka. jbt nigdje ništa. Jel problem voditi pr-a

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- RollingPaper
- Kontakt:
Smajić je glavni i njegova je zadnja dakle on odgovara. Računaj da je on glavni trener ostalo su pomoćnici. Pomoćnici rade sav trenerski posao, najviše rade sa igračima, odrađuju treninge, fokusiraju se na pojedince itd. Tim menadžer ukratko menadžeriše, obraća se novinarima organizuje koncept rada prvog tima i drži sve konce u svakom segmentu istog.klma1 je napisao/la:Meni i dalje nije jasno šta radi ovaj Mile a šta Smajić? Kome treba zvizdati kad kola krenu nizbrdo? Izvinite ako je vec bilo objasnjeno. I otkud sad toliko guranje Smajića? Ima li i on kakvu menadžersku agenciju?
Tim menadžer je još neki taboo kod nas, u svijetu se sve više koristi ovakav sistem čak i u reprezentacijama.
p.s a nama neka je Bog na pomoći
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.