Neko je već spomenuo da mu je Rowa drag igrač. I meni je. Al brate mora da se uozbilji. Nesportski živi. Provjereno. Svojim očima se uvjerio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa ako je tako treba ponuditi ljudima regularne uslove, pogotovo ovima za koje se zna da se mogu prodati za dobre pare i koji su perspektiva tipa te trojice sto sam nabrojao, i slazem se sa sehom da trebaju zeljina djeca da imaju primanja bar jednaka sa ovim "zvezdama" od kojih nemamo nista niti cemo imatiMNMS je napisao/la:samo da odgovorim za kerlu jos nista nije potpisao nikakav predugovor ili ugovor sve opcije su jos otvorene ponuda ima al nista konkretno jos uvjek ceka da vidi sta ce zeljo ponditi do kraja ovog mjeseca ce se znati, a sve ostalolo je suplja pise sta ko god hoce niko nema pravu informaciju ova moja informacija je tacna 100000%
Amar obicno ne daje nekome da igra ko je odlucio da ode i ko ima tu cistu situaciju,imao je spremne i Ganceva i Mesica u rezervi,znaci mogao je izostaviti Kerlu,zato ne vjerujem da je on potpisao bilo kakav predugovor sa bilo kim...moguce je da se ceka i da se pregovara...vjerovatno mnogo toga ne znamo i spekulisemo svi odreda...siguran sam da Amar moze Kerli dati nesto bolje uslove,ali mi se cini da nece ici sa pregovorima po svaku cijenu..nema se toliko para...cini mi se da Kerla ima prevelike zahtjeve,koje mi nemozemo ispuniti i da smo prilicno nemocni po tom pitanju,ali mi izgleda kao ni da se odustaje od Kerle,jer on igra u pocetnom sastavu,a to nije Amarova logika...Kerli je u interesu da ide i njemu definitivno nije interesantno da zeljo uzme sto vise love,jer mu je lakse otici ako je slobodan ili ako ima malo obestecenje sto je u ovom ugovoru otprilike tako...ko zna,vrijeme je pred nama i znacemo sve uskoro...Admiral_TM87 je napisao/la:Pa ako je tako treba ponuditi ljudima regularne uslove, pogotovo ovima za koje se zna da se mogu prodati za dobre pare i koji su perspektiva tipa te trojice sto sam nabrojao, i slazem se sa sehom da trebaju zeljina djeca da imaju primanja bar jednaka sa ovim "zvezdama" od kojih nemamo nista niti cemo imatiMNMS je napisao/la:samo da odgovorim za kerlu jos nista nije potpisao nikakav predugovor ili ugovor sve opcije su jos otvorene ponuda ima al nista konkretno jos uvjek ceka da vidi sta ce zeljo ponditi do kraja ovog mjeseca ce se znati, a sve ostalolo je suplja pise sta ko god hoce niko nema pravu informaciju ova moja informacija je tacna 100000%
idi odma igraj da ti zavrsimo da dojes mozda i tebe prodamo pa sta uzmemo love stvarno mislis da je lahko stopera igrati po meni to je najteza pozicija u timu svi mogu greske da isprave a kad stoper pogrijesi samo sreca moze da te spasi pa da levat pogodi golmana ili promasi gol:)sreca je napisao/la:kerla,neka ide mi imamo jake igrace na toj poziciji pa nije ferdinand od tri gostujuce pobjede dvije smo ostvarili bez njega i da se nije bogicevic povrijedio sad se o njemu nebi ni raspravljalo a na grbavici mogu i ja igrati stopera
mislio sam reci kako gostujuce ekipe igraju na grbavici strogi bunker cast celiku koji je igrao otvorenoMNMS je napisao/la:idi odma igraj da ti zavrsimo da dojes mozda i tebe prodamo pa sta uzmemo love stvarno mislis da je lahko stopera igrati po meni to je najteza pozicija u timu svi mogu greske da isprave a kad stoper pogrijesi samo sreca moze da te spasi pa da levat pogodi golmana ili promasi gol:)sreca je napisao/la:kerla,neka ide mi imamo jake igrace na toj poziciji pa nije ferdinand od tri gostujuce pobjede dvije smo ostvarili bez njega i da se nije bogicevic povrijedio sad se o njemu nebi ni raspravljalo a na grbavici mogu i ja igrati stopera
Onda spomeni da je Amar uduplao Sehi platu cim je dosao i ne samo njemu nego svoj nasoj djeci !partibrejker1921 je napisao/la:Lazo i Bešlija imaju tri puta veće plate od Šehića i Kerla...
Upravo tako,nisu nasa djeca bas zapostavljena kako se cini,odnosno kako oni to u javnosti pokusavaju da plasiraju,ne bi li se izborili za novi mnogo bolji ugovor...slazem se da treba da bude otprilike izjednaceno sve,ali mislim i da nije bas daleko od togapile87 je napisao/la:Onda spomeni da je Amar uduplao Sehi platu cim je dosao i ne samo njemu nego svoj nasoj djeci !partibrejker1921 je napisao/la:Lazo i Bešlija imaju tri puta veće plate od Šehića i Kerla...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.