Dabogda sve pripremne izgubili. Amin.ShofaII je napisao/la:Danas smo raspoloženi da bi Seltiku ebali majku majcinu a veceras poslije pripremne vec cemo se raspadati pa sve tako
Treba izračunat i vidjet kakvo ce raspoloženje biti na dan tekme da znamo Jel depresija ili ludnica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja sam tako gledao na bet365 stream,jest da ne moze preko citavog ekrana al moze se pogledat..Kad se ne moze nac nigdje tu se moze pogledattm01hzne je napisao/la:I na sajtu Rezultati i na bet365 stoji TV ikonica (znači trebao bi biti stream)...čak su i neki streaming sajtovi stavili mečPitar1946 je napisao/la:
Jel to flashscore ili ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To svakako ali on spada pod mlade igrače, tek treba da pokaže taj kvalitet a na dobrom je putu.zagor1987 je napisao/la:Nije sad suhi kvalitet koji ce ti puno podic igru pa da bi uzimao minuteDjokanovicu ili MustaficuMortemHz je napisao/la:Moram biti iskren i reći da bi volio da smo mi završili Boju, nije to loš igrač ali očito planiramo nešto drugo tu. Još ne znamo gdje će Oremuš tačno igrati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako hocemo da izdignemo igru na visi nivo, onda nam i stoperi moraju znati igrati lopte. To sto Kurdic zna podjeliti koji pas i sto se lopta ne odbija od njega, ne znaci da ga moramo odmah u vezu gurati, dosta mi je krkanskih stopera zaostalih u proslom vijeku fudbala, gdje znaju samo polomiti protivnika i loptu nabiti u aut/korner. Neka ga na stoperskoj poziciji to mu je i prirodna pozicija, u vezi smo i tako (pre)puni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Guzina se priključio

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tu je i Mirko Oremuš

FK Sarajevo
Ovako na prvu podsjeca na Benku. Neka pruzi iste partije i nece biti problema 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hahaha, mora da se šališNapapijri je napisao/la:Ovako na prvu podsjeca na Benku. Neka pruzi iste partije i nece biti problema
Ovo meni uopste nije pojacanje, kar.ina od igraca, do neki dan jedva u zvijezdi g. igro, sad kod nas kao pojacanje, on ce biti zacementiran za klupu ili kup utakmice, ne daj Boze Ahmetove povrede.
Iako bih volio da bude Icardi za siromasne. Popisaj se slobodno majstore.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Tu je i Mirko Oremuš

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidim Novakovica seta Ferhadijom, nece on na stopera valjda 

Mislim na Oremusa, ne na Guzinu, haha. Ovaj stav, lice i frizura.ledesma je napisao/la:Hahaha, mora da se šališNapapijri je napisao/la:Ovako na prvu podsjeca na Benku. Neka pruzi iste partije i nece biti problema
Ovo meni uopste nije pojacanje, kar.ina od igraca, do neki dan jedva u zvijezdi g. igro, sad kod nas kao pojacanje, on ce biti zacementiran za klupu ili kup utakmice, ne daj Boze Ahmetove povrede.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Tad ostaje samo ludnica i onda škote izbacimo. Amin.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dabogda sve pripremne izgubili. Amin.ShofaII je napisao/la:Danas smo raspoloženi da bi Seltiku ebali majku majcinu a veceras poslije pripremne vec cemo se raspadati pa sve tako
Treba izračunat i vidjet kakvo ce raspoloženje biti na dan tekme da znamo Jel depresija ili ludnica.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ma covjek je igro 80% utakmica u svim timovima, doza profesionalizma postoji, uz njegovo znanje i iskustvo ugradi mu i volju da gine na terenu, mi smo na dobitku.Napapijri je napisao/la:Mislim na Oremusa, ne na Guzinu, haha. Ovaj stav, lice i frizura.ledesma je napisao/la:Hahaha, mora da se šališNapapijri je napisao/la:Ovako na prvu podsjeca na Benku. Neka pruzi iste partije i nece biti problema
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svi dovedeni igrači (Gavrić, Milanović, Hodžić, Oremuš, Guzina) su bili standardni u prošloj sezoni + igrali su zapaženu ulogu. Nisu pauzirali, nisu imali povrede, fizička sprema sigurno je na solidnom nivou kao i forma.
Prije Emira Hadžića je bio slučaj da dovodimo igrače koji su u proteklom periodu bili povrijeđeni i nisu dugo igrali, ili ako nisu povrijeđeni, bili su daleko od prve postave.
Prije Emira Hadžića je bio slučaj da dovodimo igrače koji su u proteklom periodu bili povrijeđeni i nisu dugo igrali, ili ako nisu povrijeđeni, bili su daleko od prve postave.
FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oj kad se sjetim alispahica mati draga...BordoSarajevo je napisao/la:Svi dovedeni igrači (Gavrić, Milanović, Hodžić, Oremuš, Guzina) su bili standardni u prošloj sezoni + igrali su zapaženu ulogu. Nisu pauzirali, nisu imali povrede, fizička sprema sigurno je na solidnom nivou kao i forma.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Treba danas u Rogašku
#TrebaĐeNeTreba
#TrebaĐeNeTreba
Slazem se, nema sta.BordoSarajevo je napisao/la:Svi dovedeni igrači (Gavrić, Milanović, Hodžić, Oremuš, Guzina) su bili standardni u prošloj sezoni + igrali su zapaženu ulogu. Nisu pauzirali, nisu imali povrede, fizička sprema sigurno je na solidnom nivou kao i forma.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba vas banovati
#TrebaĐeNeTreba
#TrebaĐeNeTreba
Treba
https://sportsport.ba/fudbal/zlomislic- ... nom/323951
Domaci igrac. Iskustvo igranja i u ligi i u inostranstvu. Slobodni papiri. Deficitarna pozicija (trenutno). Hadžija, nemamo sta izgubiti
Domaci igrac. Iskustvo igranja i u ligi i u inostranstvu. Slobodni papiri. Deficitarna pozicija (trenutno). Hadžija, nemamo sta izgubiti
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, tenpenny, Varijantas8 i 49 gostiju.