Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

-Paja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 11:17

majestic24 je napisao/la:Joj Paja suti Allaha ti. Ucinak Bandere je 174 utakmice ,51 gol. To je znaci svako 3 utakmicu zabija pogodak. Strasan ucinak,nema sta.

Ucinak Dzeke je 201 utakmica ,90 golova.
U Strasnoj Bundesligi, vjerujem da tamo i Gekas, Vitek itd imaju strahobalne statistike...

I ja bi sad da trazim Dzekine promasaje koji su isto tako komicni ali odlucio sam da vas pocastim kompilacijom majstorija.

[youtube][/youtube]
Dio Arsenala

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 nov 2010, 11:21

-Paja je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Joj Paja suti Allaha ti. Ucinak Bandere je 174 utakmice ,51 gol. To je znaci svako 3 utakmicu zabija pogodak. Strasan ucinak,nema sta.

U Strasnoj Bundesligi, vjerujem da tamo i Gekas, Vitek itd imaju strahobalne statistike...

I ja bi sad da trazim Dzekine promasaje koji su isto tako komicni ali odlucio sam da vas pocastim kompilacijom majstorija.

[youtube][/youtube]
hhaha..paja care ne lupetaj vise...molim te dzeko da predje u arsenal imo bi jedno 40 golova po sezoni znas...jarane a bentner da predje u wolf. znas kolko bi imo golova po sezoni 5 i to bi bilo plafon za njega..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 11:23

Dzeko se ne bi mogao nametnuti u konkurenciji kvalitetniji napadaca od njega tipa Van Persie, Chamakh, Wallcot a Bendtner bi u Bundesligi zabijao otprilike 40 golova po sezoni...
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 11:24

Ovom Bendiju k'o da je Pippo uzor! Gledaj dječače i divi se:

[youtube][/youtube]

Džeko je svom klubu makar donio titulu, i to u Njemačkoj, gdje igra jedan Bayern koji je bio finalista LP a gdje nije bilo eng klubova a da ne govorim o Arsenalu koji tituli nije prismrdio 150 godina :P Ne znam zašto uopšte igraju ako znaju da nikada neće osvojiti ništa.

Kod Arsenala je pravilo: Važno je učestvovati. Lijepi olimpijski duh :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 05 nov 2010, 11:26

Kad idem na YouTube i kucam nicolas bendtner sve mi izbacuje jos misses :D :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 11:29

Arsenal bi u Bundesligi sa kombinovanim timom osvajao titule a svake godine bi igrali u finalu Lige Sampiona jer bi najbolje igrace cuvali za to takmicenje, nesto slicno Bayern sada radi mada to jos nije potpuna dominacija u Bundeligi...

Dzeko osvojio titulu sa Wolfsburgom, neoboriv argument a ako cemo se tako vec igrati i usporedjivati, Bendtner predvodio Dansku na svjetskom a Dzeko?
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2010, 11:31

Paja ne kaki, u životu nisam vidio igrača koji fula ovoliko šansi, uvijek ispada komičan... nevjerovatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 05 nov 2010, 11:35

Jest da je ova diskusija :lol: sa pajacima, kimbicima i slicnim, vise nego smjesna :lol: , ucinak Dzeke je 229 utakmica, 108 golova. Od toga samo u Njemackoj, 131 utakmica, 81 gol. 8-) Asistencije ne brojim, samo u prvenstvenim utakmicama Bundeslige ih ima skoro 30 8-)

Bendy je sjajan napadac :lol: , covjeku je za 4 sezone koliko brani boje nesretnog Arsenala
u prvenstvenim utakmicama poslo za nogom da poentira cak 21 put, jos kad se uzme u obzir da u prvenstvu nikad nije dao gola jacoj ekipi od nekog mediokriteta i fenjerasa, Bendy dobije posve drugu dimenziju :lol:
Za 4 godine su neki obrambeni igraci dali vise golova od napadaca kojem je jedini posao da smjesta lopte u protivnicke mreze :lol:
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 05 nov 2010, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 11:37

Kad Dzeko fula 3 stopostotne i iz 4 da gol onda je to prica "majstor je stalno u sansi i na kraju ga uvijek zabije" kad Bendtner fula stopostotnu sansu bude "bandera fula nema pojma"

Objektivno :mrgreen:
Dio Arsenala

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 nov 2010, 11:39

-Paja je napisao/la:Kad Dzeko fula 3 stopostotne i iz 4 da gol onda je to prica "majstor je stalno u sansi i na kraju ga uvijek zabije" kad Bendtner fula stopostotnu sansu bude "bandera fula nema pojma"

Objektivno :mrgreen:
to se dzeki desi jednom u 10 utakmica...
a banderi 10 puta u jednoj utakmici,plus opet ne zabije gol... 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 nov 2010, 11:44

nemojte ga ljudi :mrgreen: :mrgreen: i ja sam mislio da je Bentner prava bandera isto kao popovic u zelji, al poslije onog gola vs newcastle promijenio sam misljenje, pravo je dobro igrao tu utakmicu, dzeko predobro igra za vukove al budite realni lik se u reprezentaciji ne trudi ni upola kao u njemackoj zato ga mrzim

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 05 nov 2010, 11:51

Bentner je toliko ocajan igrac da je to stvarno sramota.Ne znam kako neki likovi mogu porediti njega i Dzeku :S. Sramota

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 nov 2010, 11:55

dajte ba kakav dzeko, nebi ga ni u zelji vise

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 05 nov 2010, 11:55

istina, ja cuo da Bendy ide u Barcu nakon sto se Villa povuce. Osim toga, sjeca li se iko da je on rekao da ce biti bolji od Ibre za 3 sezone. Evo prodjose 3 sezone, Ibra realno sve losiji i losiji, a ovog drugog jos uvijek ni na mapi :P

ali dobro je, vazno je da ima dobre volje, a dobre igre, golovi ce doci s godinama. Ko zna mozda se kroz koju sezonu dokaze pa se ljudi koji ne navijaju za Arsenal nece smijati (i radovati) kada bendy udje u igru ;)
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 nov 2010, 11:58

-Paja je napisao/la:Arsenal bi u Bundesligi sa kombinovanim timom osvajao titule a svake godine bi igrali u finalu Lige Sampiona jer bi najbolje igrace cuvali za to takmicenje, nesto slicno Bayern sada radi mada to jos nije potpuna dominacija u Bundeligi...

Dzeko osvojio titulu sa Wolfsburgom, neoboriv argument a ako cemo se tako vec igrati i usporedjivati, Bendtner predvodio Dansku na svjetskom a Dzeko?
sta , bi bolan arsenal osvajao bi sine bio 7 , 8 sta ti je bolan !
kolko , vi imate uopste titula lige sampiona ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 05 nov 2010, 12:03

Ma koji je bolji igrac o tome je tesko pricati,ali je cinjenica da lik igra u Arsenalu a da Dzeko trune u prosjecnoj ekipi.
...nisu mogli da te ugase!!!

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 05 nov 2010, 12:06

chichak je napisao/la:Ma koji je bolji igrac o tome je tesko pricati,ali je cinjenica da lik igra u Arsenalu a da Dzeko trune u prosjecnoj ekipi.
Po toj logici bi onda i Sturridge bio bolji od Rooneya :)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 nov 2010, 12:06

chichak je napisao/la:Ma koji je bolji igrac o tome je tesko pricati,ali je cinjenica da lik igra u Arsenalu a da Dzeko trune u prosjecnoj ekipi.
igra u arsenalu,svake prestupne godine zabije gol,pri tome odbrani koji gol arsenalu i profula bezbroj sansi...
kako dzeko trune,pojasni...zadnje tri godine je u vrhu sto se tice broja postignutih golova..ja nesto nebih rekao da trune..valjda dzeki ide u prilog sto skoro sam gura prosjecnu ekipu kolko tolko... ;) :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 nov 2010, 12:16

truhne u wolfsburgu eto gdje

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 nov 2010, 13:10

Vi "anti-Dzeko" odskakutajte s ove teme,otvorite temu o Bentneru i tamo slinite!!!!Sramota da vas bude,ljigavci jedni!
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hansestadt, Proximic, Sarun, Sveti, TMovac, Tracy3McGrady i 65 gostiju.