Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hitman22 je napisao/la:Ova dva managera/skauta Mirza/jayjay odličan posao rade. Sad nam malo dovedite veterana , pa igrača koje je mrzio trener pa nisu po tri godine igrali i sl.
Odcejfite još malo, slobodno
Nema veze sto ne priznaješ , ali Sloboda ima stogodišnjicu pa je ovo nešto kao dani otvorenih vrata. Provjera znanja i vještina , te za sada imate loše rezultate. Nakon ove prigode mnogi Tzv manageri i skauti neće imati prilaza Tusnju. 100%jayjay87 je napisao/la:Hitman22 je napisao/la:Ova dva managera/skauta Mirza/jayjay odličan posao rade. Sad nam malo dovedite veterana , pa igrača koje je mrzio trener pa nisu po tri godine igrali i sl.
Odcejfite još malo, slobodno![]()
![]()
![]()
Da sam bar menadzer, ne bih ni provirio na ovaj forum, dovodio bih i sutio, ne bih imao potrebe ulazit.A za ovog drugog si u pravu, provjereno
Slicnog smo razmisljanja, ovako vise ne ide...Beduin je napisao/la:Upravo to, ako nemas para onda cao. Pa ko ce onda? Ne mora niko, mozda je to jedini nacin da se opali samar gradskoj vlasti da promijene nesto, upravljacka prava, statut, qurac palac.Probisvjet je napisao/la: Koza hipnoza ako je znao na sta dolazi, a nije kadar rijesiti, uloziti pare, nego samo traziti alibi neka ide. Neka kaze, kokuz sam, ne mogu donijeti novac - odlazim. Nek ide u PM dosta je lazi i prevara.
Nek se nesto desava
Ova nova Uprava angažovala ove botove koji brane njih i opstinu,kao da je predizborna kampanja.Jaki su u tom pogledu,nema šta...Sariel1987 je napisao/la:Polako druze, prvi post, pa o glupostima..
Ima ovde raje koja itekako ima tacne informacije
Ma to i ja govorim, ne nazire se jos, i s ovim prinovama dodju i odu a vrijeme prolazi..katarakta je napisao/la:Pripreme uveliko traju, mi nemamo ni kostur ekipe. Bravo, Koza, nećemo ispast milion posto.
Sljedbenici Koza hipnoza i sedam jarica hipnotizercica.superior1982 je napisao/la:Ova nova Uprava angažovala ove botove koji brane njih i opstinu,kao da je predizborna kampanja.Jaki su u tom pogledu,nema šta...Sariel1987 je napisao/la:Polako druze, prvi post, pa o glupostima..
Ima ovde raje koja itekako ima tacne informacije
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 5 gostiju.