Taj nije htio preci na ljeto kod nas ni za 25 milja.A sumnjam da ce Wenger platiti toliko za njega.Bosco je napisao/la:Wenger zainteresovan za Neymara

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Taj nije htio preci na ljeto kod nas ni za 25 milja.A sumnjam da ce Wenger platiti toliko za njega.Bosco je napisao/la:Wenger zainteresovan za Neymara
On je pametan i poslušao je pametne, zašto da prelazi u CSKA London ?! Da mu tamo Abramović dovodi svoje dijete u sobu, da se ovaj mora igrat sa njim ?! I stariji čovjek kao Pele vas je prokontoVirtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima.
De ba ne budali...VELA je napisao/la:Pele je njemu rekao ako mislis osvojit najprestiznije natjecanje na svijetu idi u Liverpool u Arsenalu tesko ces uzeti LP a u Chelsea neces nikad
De samo još postavi neku sliku ili onu tabelu, kad je dernek nek i hala gori.Virtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
Da bi osvojio LP sa Liverpoolom mora prvo zavrsiti medju prva 4 u ligi a to je nazalost nedostizan cilj sa Looserpool, sto se tice Chelsija Pele ga od tamo odvraca jer igraju odvratan fudbal a njihovi igraci nisu uzori drugim igracima nego lokalnim Pimpovima i wannabe kuravama...VELA je napisao/la:Pele je njemu rekao ako mislis osvojit najprestiznije natjecanje na svijetu idi u Liverpool u Arsenalu tesko ces uzeti LP a u Chelsea neces nikad
Sve štima, jest idem u Mostar, ali vanrednotako da sam većinu vremena ovdje, uskoro ću otići makar sedmicu u Mostar da se ufuram malo i nabavim sve što mi treba za učenje. Vjerovatno cu poslije Bajrama. Kakav si mi ti ?GunnerS je napisao/la:@Bosco, šta mai jarane ?! Jel' nicaZe na mjestu ?! Jel' ono ti u Mostar ideš na fax ?!
Tabelu ste do sada napamet naučili, ukratko, prvi, 25 bodova, 27 datih i SAMO 3 primljena gola. Nakon samo deset odigranih kola imamo pet bodova prednosti nad buranijom, po mojoj procjeni, ta prednost će u dvadesetom kolu iznositi 10 bodova... eto, da ne postam slike, da i novi članovi nešto nauče.Bosco je napisao/la:De samo još postavi neku sliku ili onu tabelu, kad je dernek nek i hala gori.Virtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
Ti vjerovatno samo zato i navijaš za Chelsea. Za koga si navijao prije 6-7 godina? Predpostavljam za Real.. a kada Roman ode prelaziš na City ili ?Virtu4l je napisao/la:Tabelu ste do sada napamet naučili, ukratko, prvi, 25 bodova, 27 datih i SAMO 3 primljena gola. Nakon samo deset odigranih kola imamo pet bodova prednosti nad buranijom, po mojoj procjeni, ta prednost će u dvadesetom kolu iznositi 10 bodova... eto, da ne postam slike, da i novi članovi nešto nauče.Bosco je napisao/la:De samo još postavi neku sliku ili onu tabelu, kad je dernek nek i hala gori.Virtu4l je napisao/la:Kaže da mu je želja da ne osvoji ništa u karijeri, zato ga Chelsea ne zanima, a u Arsenalu će mu se želja ostvariti.
Zašto se povlačiš ?-Paja je napisao/la:Dragi moji istinski Topnici polako se blizi trenutak kad cu napisati svoj 1000 post i povuci se sa foruma, nadam se da sam bio dobar topnik onakav kakve nas najdrazi vodja voli!
Arsenal dominira!
Parcijale zovu moram poci! (Nema se vremena za sve)Bosco je napisao/la:Zašto se povlačiš ?-Paja je napisao/la:Dragi moji istinski Topnici polako se blizi trenutak kad cu napisati svoj 1000 post i povuci se sa foruma, nadam se da sam bio dobar topnik onakav kakve nas najdrazi vodja voli!
Arsenal dominira!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.