Treba, al nema u nasoj ligi niko ko bi ista bolje od njih odigrao.ade43 je napisao/la:
Lijevi bek ne treba? Jesi ti gled'o nekad ove na lijevom beku? Lijevi bek nam najvise treba trenutno !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Objektivna kritika na djelu..SarajevoJeBordo je napisao/la:Kažu iz uprave hoće da ga zamotaju u 100 milja i puste.Denchi je napisao/la:Kad ce u Aziju na pregovore? Treba javiti onim papcima da da idu sarat po zidovima.[/quotepasica je napisao/la:[quote="SarajevoJeBordo"Husref ima ponudu iz Azije.
Treba momcima pomoc da na mandarinskom pisu grafite, nesto kao "pusti Husrefa rumeni" se moze dobro prevest na svaki jezik
Nije mrznja uopste, samo preventivno pljuvanje na simpatican nacin.
Za sta je danas kriv strucnjaci ?
Pasice napusi se dobro papcima...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Trebamo se utaliti, nasut benzina, otic u Viketnam po pare. Kakve banke i pichke materine, pa Bgm. Em ce nam uzeti proviziju em se kasni sa svim.
Bgm imam ja Corsu 1.0 nece potrosit, @skoro ima Seata 1.2 nebi ni on puno uzeo, Bgm.
Otic' ja, skoro, morto, i neko iskusniji. Uzet crnih vreca i donineti pare, pa Bgm.
Yebo ovo bha.
Bgm imam ja Corsu 1.0 nece potrosit, @skoro ima Seata 1.2 nebi ni on puno uzeo, Bgm.
Otic' ja, skoro, morto, i neko iskusniji. Uzet crnih vreca i donineti pare, pa Bgm.
Yebo ovo bha.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne znam sta imaju u planu ali sigurno ce doci bek lijevi, eno sabanovic sto je odigrao lijevo totalno beskoristan ali totalno isto kao i Hodzic. Jer ne znaju lijevom u tramvaj uci, izriciti desnjaci. A Hebiba necu ni da komentarisem jer on nece zaigrati lijevo ni da svi bekovi svijeta slome noge.ThrillerHz je napisao/la:Treba, al nema u nasoj ligi niko ko bi ista bolje od njih odigrao.ade43 je napisao/la:
Lijevi bek ne treba? Jesi ti gled'o nekad ove na lijevom beku? Lijevi bek nam najvise treba trenutno !
ima li gdje kenjare rak rane kluba
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kod mene je plin, isplati se , atestovan, mogu preko grane bez problemabelosevic28 je napisao/la:Trebamo se utaliti, nasut benzina, otic u Viketnam po pare. Kakve banke i pichke materine, pa Bgm. Em ce nam uzeti proviziju em se kasni sa svim.
Yebo ovo bha.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To je redovni monitoring kojem podliježu svi klubovi u Evropi jer se 30.6. smatra zvaničnim krajem sezone kada sve mora biti 100% uredno da bi klub dobio mogućnost da nastupa u idućoj sezoni. Neki klubovi poput Fenera su znali i bez Evrope ostati.bordobijeli je napisao/la:???SarajevoJeBordo je napisao/la:Trenutno se nalazimo na ivici dobijanja licence, 29.6. ide revizija od UEFAe, ako se neke stvari ne srede, upitna je iduća sezona.bordobijeli je napisao/la:Razumljivo svi smo sumnjicavi, sve je nekako kilavo. Pregovori s Husrefom, kasnjenje plata, kasnjenje pojacanja, kasnjenje na pripreme. Svi smo ocekivali vise nakon duple, mi smo trenutno slabiji nego prosle godine a zelimo napredak.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ukoliko si za ostanak Husrefa - ti navijaš za FK Husref a ne za FK Sarajevo
Izraziš zabrinutost zbog nekih stvari unazad 10 dana - dočeka te 10 ironičnih citata tipa gasimo se, nema licence
Napišeš da sumnjaš u dolazak Letića zbog njegovih izjava - nazovu te stručnjakom, ismiju te
Baciš kritiku zbog neisplaćenih plata na vrijeme - napadnu te
Izraziš zabrinutost zbog tehničkih problema oko transfer novca jer to može trajat 3-6 mjeseci - dočekaju te ironični komentari tipa bilade iznad 3 posta
Treba ovdje neko aktivan da čisti temu i da lijepi banove po 5,7,10 dana, često
Izraziš zabrinutost zbog nekih stvari unazad 10 dana - dočeka te 10 ironičnih citata tipa gasimo se, nema licence
Napišeš da sumnjaš u dolazak Letića zbog njegovih izjava - nazovu te stručnjakom, ismiju te
Izraziš zabrinutost zbog tehničkih problema oko transfer novca jer to može trajat 3-6 mjeseci - dočekaju te ironični komentari tipa bilade iznad 3 posta

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Treba nas banovat.
Uvazava se prijedlog plinjare za Vijetnam, ustedit cemo, a u kakvom smo kuHcu svaka marka nam je vazna.
Treba nam licencu uzet.
Uvazava se prijedlog plinjare za Vijetnam, ustedit cemo, a u kakvom smo kuHcu svaka marka nam je vazna.
Treba nam licencu uzet.
-
- Kontakt:
Bas tako!!BordoSarajevo je napisao/la:Ukoliko si za ostanak Husrefa - ti navijaš za FK Husref a ne za FK Sarajevo
Jesmo li se ugasili?
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Konacno lijepa neka reportaza na zvanicnoj fb.
Samo tako nastavite. Nek malo duze traje.
Samo tako nastavite. Nek malo duze traje.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trebali bi razbiti ove Harbine pulene sutra 

-
- Kontakt:
Ka'e je'an da ce Franic prvo poluvrijeme igrati za njih, drugo za nas. Nezz Bgm, nisam pametan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Trebali bi razbiti ove Harbine pulene sutra
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako on ka'e onda je to to, hadzija nema interesa da petljabelosevic28 je napisao/la:Ka'e je'an da ce Franic prvo poluvrijeme igrati za njih, drugo za nas. Nezz Bgm, nisam pametan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Trebali bi razbiti ove Harbine pulene sutra
Pa ne igra "ulica protiv ulice" jbt...belosevic28 je napisao/la:Ka'e je'an da ce Franic prvo poluvrijeme igrati za njih, drugo za nas. Nezz Bgm, nisam pametan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Trebali bi razbiti ove Harbine pulene sutra
Sto? Taman mozemo vidjeti kako bi igrao sa nama a i protiv nas kao kluba iz premijer ligeHaver ! je napisao/la:Pa ne igra "ulica protiv ulice" jbt...belosevic28 je napisao/la:Ka'e je'an da ce Franic prvo poluvrijeme igrati za njih, drugo za nas. Nezz Bgm, nisam pametan.Sarajlijica1946 je napisao/la:Trebali bi razbiti ove Harbine pulene sutra
Sve mi znamo.
@kraljlavova, kralju, dodje li tebi taj sms? Podijeli s rajom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Jesmo li skontali ko nam dolazi?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.