Kad se sve sabere i oduzme 200k je neki minimum sa osrednjim igrackim kadrom da bi klub funkcionisaokatarakta je napisao/la:A porez. Doprinosi. Koliko plata isplatis, jos toliko drzava uzmetuzlak70 je napisao/la:A ja sam kalkulisao da 25 igraca i 5 strucni stab imaju po 4000 km sa stanarinama i hranarinama sto je nevjerovatno i u sarajevu da je proajek svima 4000
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Zaston i nasa Uprava ne prijavi igrace na minimalac kao seoska lola pa bi usteda ustartu bila znacajna.
U ovoj drzavi moras varati da bi poslovao pozitivno.
ONDA IDEMO U 1 FED LIGU AKO TA DVA KOCA DOVEDUslusalica je napisao/la:Amer Osmanagić i Amer Bekić pred potpisom.
Kakva kloca alaha ti, odlicni igraci za nase uslove.mirza24 je napisao/la:ONDA IDEMO U 1 FED LIGU AKO TA DVA KOCA DOVEDUslusalica je napisao/la:Amer Osmanagić i Amer Bekić pred potpisom.
To sto Bekice ne gotivimo ostavite po strani.
Bolji su od svih koje imamo. Druga stvar,nasa su djeca.mirza24 je napisao/la:ONDA IDEMO U 1 FED LIGU AKO TA DVA KOCA DOVEDUslusalica je napisao/la:Amer Osmanagić i Amer Bekić pred potpisom.

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Dokle će Zeljo i ostali klubovi kupit mlade talente sa TK DOKLEE ???
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Dok Azmir ne pocne.WestSideTz je napisao/la:Dokle će Zeljo i ostali klubovi kupit mlade talente sa TK DOKLEE ???

tz tz tz tz tz tz
Još jedna od mene i dosta za danas : Smajić (ne Mile, nego Smajić) otpisao Kurtalića. Stručnjak.
tz tz tz tz tz tz
- transandino
- Kontakt:
Zasto pise da je amer bekic kod nas bio od januara do jula 2018? To sam procitao na transfermarkt al ne mogu se sjetit da je odigrao i jednu utakmicu za nas
AVANTI LIBERTA 1919
Kako nije, ona sezona sa Rustemovicem, Mijićem , Osmanagicem.....transandino je napisao/la:Zasto pise da je amer bekic kod nas bio od januara do jula 2018? To sam procitao na transfermarkt al ne mogu se sjetit da je odigrao i jednu utakmicu za nas
tz tz tz tz tz tz
Bolji su od svih koje imamo. Druga stvar,nasa su djeca.slusalica je napisao/la:mirza24 je napisao/la:ONDA IDEMO U 1 FED LIGU AKO TA DVA KOCA DOVEDUslusalica je napisao/la:Amer Osmanagić i Amer Bekić pred potpisom.
IMAMO MI DOVOLJNO NASE DOBRE DJECE A OVA DVA KOCA NEKA IDU GDJE SU DOSAD BILI SAMO STO DALJE OD SVETINJE
- transandino
- Kontakt:
jbt bog u potpunosti sam zaboravio.. sta smo igraca promjenili i ne cudi me.. kako je bio odigro tu polusezonu?slusalica je napisao/la:Kako nije, ona sezona sa Rustemovicem, Mijićem , Osmanagicem.....transandino je napisao/la:Zasto pise da je amer bekic kod nas bio od januara do jula 2018? To sam procitao na transfermarkt al ne mogu se sjetit da je odigrao i jednu utakmicu za nas
AVANTI LIBERTA 1919
Tanko, k'o i svi. On i Husić se rotirali.transandino je napisao/la:jbt bog u potpunosti sam zaboravio.. sta smo igraca promjenili i ne cudi me.. kako je bio odigro tu polusezonu?slusalica je napisao/la:Kako nije, ona sezona sa Rustemovicem, Mijićem , Osmanagicem.....transandino je napisao/la:Zasto pise da je amer bekic kod nas bio od januara do jula 2018? To sam procitao na transfermarkt al ne mogu se sjetit da je odigrao i jednu utakmicu za nas
tz tz tz tz tz tz
KO DJEDO STARI IGRAO NEKA IDE U simin hantransandino je napisao/la:jbt bog u potpunosti sam zaboravio.. sta smo igraca promjenili i ne cudi me.. kako je bio odigro tu polusezonu?slusalica je napisao/la:Kako nije, ona sezona sa Rustemovicem, Mijićem , Osmanagicem.....transandino je napisao/la:Zasto pise da je amer bekic kod nas bio od januara do jula 2018? To sam procitao na transfermarkt al ne mogu se sjetit da je odigrao i jednu utakmicu za nas
mirza24 vam je inace skaut/menadzer koji ocigledno pljuje sve igrace koji nisu njegovi, isto ko i husara...Pravo ime mu nije mirza...Isto tako ovdje na forumu vam prodaje price i hvali igrace koji su njegovi i igrace s kojim je dobar, odnosno s cijim roditeljima je dobar.Spijodic je njegov, novi holandjanin Mijland je njegov, znate i sami koliko ga je hvalio i pozivao na trening.Ali se usutio poslije treninga, zato sto nije nista pokazao na treningu, osim trcanja i brzine.Veliki pozdrav za sve vas, na vama je koliko cete mu vjerovat... 

- transandino
- Kontakt:
Nevezano za sve al da zna trcat i da je brz dovoljno mu je da bude bolji od svih nasih igracajayjay87 je napisao/la:mirza24 vam je inace skaut/menadzer koji ocigledno pljuje sve igrace koji nisu njegovi, isto ko i husara...Pravo ime mu nije mirza...Isto tako ovdje na forumu vam prodaje price i hvali igrace koji su njegovi i igrace s kojim je dobar, odnosno s cijim roditeljima je dobar.Spijodic je njegov, novi holandjanin Mijland je njegov, znate i sami koliko ga je hvalio i pozivao na trening.Ali se usutio poslije treninga, zato sto nije nista pokazao na treningu, osim trcanja i brzine.Veliki pozdrav za sve vas, na vama je koliko cete mu vjerovat...

AVANTI LIBERTA 1919
HAHAHAHAHA U MRAMOR 18 30 DA VIDIS NASU DJECU IZ JUNIORAjayjay87 je napisao/la:mirza24 vam je inace skaut/menadzer koji ocigledno pljuje sve igrace koji nisu njegovi, isto ko i husara...Pravo ime mu nije mirza...Isto tako ovdje na forumu vam prodaje price i hvali igrace koji su njegovi i igrace s kojim je dobar, odnosno s cijim roditeljima je dobar.Spijodic je njegov, novi holandjanin Mijland je njegov, znate i sami koliko ga je hvalio i pozivao na trening.Ali se usutio poslije treninga, zato sto nije nista pokazao na treningu, osim trcanja i brzine.Veliki pozdrav za sve vas, na vama je koliko cete mu vjerovat...
Nisam ni rekao da je los, na osnovu jednog treninga se ne moze sudit ali na tom jednom zaista nije nista pokazao.Ja nemam potrebu da pljujem igrace bezveze, naprotiv za Spijodica sam odmah rekao da je dobar.I Dino Hodzic moze trcat i brz je pa u Slavenu nema mjesta a ni sad u Slobodi nema medju 22 po ovome dosad...transandino je napisao/la:Nevezano za sve al da zna trcat i da je brz dovoljno mu je da bude bolji od svih nasih igracajayjay87 je napisao/la:mirza24 vam je inace skaut/menadzer koji ocigledno pljuje sve igrace koji nisu njegovi, isto ko i husara...Pravo ime mu nije mirza...Isto tako ovdje na forumu vam prodaje price i hvali igrace koji su njegovi i igrace s kojim je dobar, odnosno s cijim roditeljima je dobar.Spijodic je njegov, novi holandjanin Mijland je njegov, znate i sami koliko ga je hvalio i pozivao na trening.Ali se usutio poslije treninga, zato sto nije nista pokazao na treningu, osim trcanja i brzine.Veliki pozdrav za sve vas, na vama je koliko cete mu vjerovat...glavna konkurencija mu je dajdzin, dovoljno mu je da zna hodat i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.