FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2019, 09:35

Daj brate, jos nisi skontao?@paulus
Stroj1946 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Jbt čitam Partizan Bg u finansijskoj krizi,a dovede igrače o kojim mi možemo samo sanjati,a mi kao imamo dva milijardera.Opet Vojvodina tjera igrače,o kojim mi maštamo, a ljudi igrali u ligi za opstanak.I mi nesto maštamo o grupnom takmičenju u Evropi.
Samo nek ne puca....
Partizan pola ili vise budzeta dobije od drzave, dugova ima ne znaju ni oni koliko a ko zna koliko im je istih drzava oprostila.imajuna poklon dobijen trening kamp, stadion.

Vojvodina nije nasla pare nego dobila, sta mislis kako i odakle.

Ljudi koloko god da su, drzava im gura lovu za sport. Kod nas ne. Velike pare idu za to, zato i imaju uspjehe za razliku od nas. Nas klub je 2013. Krenuo od nule, a zbog mešetara je 2017. Opet morao od nule.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2019, 09:39

I kod nas daju nekima, pogledaj Borac sada koliko ce im se dati, pa Zrinjski godinama se finansira od drzavnih para, pa i nase kone su u dobroj mjeri omastile brkove od drzavne kase.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 25 jun 2019, 09:41

Pantelija je napisao/la:Daj brate, jos nisi skontao?@paulus
Stroj1946 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Jbt čitam Partizan Bg u finansijskoj krizi,a dovede igrače o kojim mi možemo samo sanjati,a mi kao imamo dva milijardera.Opet Vojvodina tjera igrače,o kojim mi maštamo, a ljudi igrali u ligi za opstanak.I mi nesto maštamo o grupnom takmičenju u Evropi.
Samo nek ne puca....
Partizan pola ili vise budzeta dobije od drzave, dugova ima ne znaju ni oni koliko a ko zna koliko im je istih drzava oprostila.imajuna poklon dobijen trening kamp, stadion.

Ljudi koloko god da su, drzava im gura lovu za sport. Kod nas ne. Velike pare idu za to, zato i imaju uspjehe za razliku od nas. Nas klub je 2013. Krenuo od nule, a zbog mešetara je 2017. Opet morao od nule.
sta tacno nisam skontao Pantelija ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2019, 09:42

Nisi skontao da je vanja8 izmislio ono pitanje i odgovor adukora oko polupanih prozora, jer mortema zajrbavaju da je rasista. ,To se nije dogodilo, vanja se zajebavao na Mortemov racun :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2019, 09:47

Pantelija je napisao/la:Daj brate, jos nisi skontao?@paulus
Stroj1946 je napisao/la:
Samo nek ne puca....

Vidi legendo sve se ja slažem,al sta me briga ko koga gura.Od koga je Vojvodina dobila pare.Evo hajde da zanemarimo sbijanska ligu.
Kaže Zizovic trener Radnika da im je budžet nešto veći od 500 hiljada KM.Eto mi ovde pričamo o nekim famoznim parama, gdje se cifre spominju i do 10 mil eura.
Evo ko moze sa sigurnošću tvrditi da ćemo sa ovim sastavom uzeti 3 boda dole.Ja ne mogu da vjerujem da sa ovom lovom,ne znam kolika je istina,da ne možemo sa 100% tvrditi da u ovoj jad ligi uzimamo titulu.
Imaš dva milijardera uzmeš 3 ekstra igrača završiš titulu,i onda misliš o Evropi.
Znam da bi mi svi ovo voljeli,ja sam iskreno sad to očekivao,al ovo je sve tako sporo,loše i traljavo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 25 jun 2019, 09:48

Pantelija je napisao/la:Nisi skontao da je vanja8 izmislio ono pitanje i odgovor adukora oko polupanih prozora, jer mortema zajrbavaju da je rasista. ,To se nije dogodilo, vanja se zajebavao na Mortemov racun :D
Kako cu ja to skontat svega ti , pa ne spavam ja na forumu ovom , ja radim uletim nekoliko puta napisem nes imam 40 godina , dta ja znam za vase licne sprdancije ovdje , a nije da nisu nasi navijaci dolazili na vrata igracima i slicno pa mi nije far fetch da neko uraddi jos veci idiotluk, Mislim iskreno jel to u nas nemoguce opcenito u BiH da neko dodje i sjebe nekom kucu iz nakih razloga, ja mislio mislite da sam mislio na Sarajevo pa navalili na moj komentar , a ono ko u srednjoj skoli skupili se glavni u razredu da se smiju sto neko nes nije skonto , ko veze nema o tim internim zajebancijama

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 09:51

Danas je dan P
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 09:53

Crepulja u rumunskoj Astri.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2019, 09:59

Previše se šuška i oko Rahmanovog odlaska, ne đasvi mi se to.. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 10:05

Je li ono danas najavise sms? Nemam signala, mozda mi jos uvijek nije stigla.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 25 jun 2019, 10:07

Hvala vam na odredjenim zajebancijama , necu ometat vise ovaj privatni bar , da me tamo postavljaju na najsmjesnije komentare sto nisam skonto vase interne zajebancije, kao eto gdje cu pomislit da se to moze desit od navijaca da urade nes tako , nisu radili priblizne gluposti , al eto neka vam. Ja sam navijac Sarajeva jos iz Juge ,25 god i primjetio sam ja odavno da je to ekipa 20 do 40 ljudi koji su tu mnogo i da je ovo ko njihov prostor i da svako malo se smiju nekom ko vise ne dolazi , sto li? Uglavnom hvala momci , sve najbolje i stvarno to mislim , nadam se da cemo napravit dominaciju u ligi i to je to . pozdrav!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jun 2019, 10:09

paulus je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Nisi skontao da je vanja8 izmislio ono pitanje i odgovor adukora oko polupanih prozora, jer mortema zajrbavaju da je rasista. ,To se nije dogodilo, vanja se zajebavao na Mortemov racun :D
Kako cu ja to skontat svega ti , pa ne spavam ja na forumu ovom , ja radim uletim nekoliko puta napisem nes imam 40 godina , dta ja znam za vase licne sprdancije ovdje , a nije da nisu nasi navijaci dolazili na vrata igracima i slicno pa mi nije far fetch da neko uraddi jos veci idiotluk, Mislim iskreno jel to u nas nemoguce opcenito u BiH da neko dodje i sjebe nekom kucu iz nakih razloga, ja mislio mislite da sam mislio na Sarajevo pa navalili na moj komentar , a ono ko u srednjoj skoli skupili se glavni u razredu da se smiju sto neko nes nije skonto , ko veze nema o tim internim zajebancijama
Hajde sta ima veze nasaliti se malo nemoj se bezveze ljutiti. Da se malo vratiti u srednju il u studentske dane da se malo mozak odmori od ovih svakodnevnih muka.
Ja ti se evo prvi izvinjavam
@napapijri ukinuli su i smsove dok ne legnu pare iz vijetnama :D
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 10:17

amypitar je napisao/la:
Vidi legendo sve se ja slažem,al sta me briga ko koga gura.Od koga je Vojvodina dobila pare.Evo hajde da zanemarimo sbijanska ligu.
Kaže Zizovic trener Radnika da im je budžet nešto veći od 500 hiljada KM.Eto mi ovde pričamo o nekim famoznim parama, gdje se cifre spominju i do 10 mil eura.
Evo ko moze sa sigurnošću tvrditi da ćemo sa ovim sastavom uzeti 3 boda dole.Ja ne mogu da vjerujem da sa ovom lovom,ne znam kolika je istina,da ne možemo sa 100% tvrditi da u ovoj jad ligi uzimamo titulu.
Imaš dva milijardera uzmeš 3 ekstra igrača završiš titulu,i onda misliš o Evropi.
Znam da bi mi svi ovo voljeli,ja sam iskreno sad to očekivao,al ovo je sve tako sporo,loše i traljavo.
Ma titulu ti ne može garantovat ni 5 vrhunskih igrača. To je fudbal, 33 utakmice, sve je moguće. Trofeje tim uzima, harmonija, a ne pojedinci. 2015. smo imali Benku, Delača, Cimirota, Bilbiju, eto već 4 vrhunska igrača, za prekucavanje lige, pa opet jedva. U toj istoj Srbiji je prije 2-3 godine Zvezda kupljenu titulu izgubila, al doslovno kupljenu, ne znaš gdje im se više štelilo. Partizan pratio, i na derbiju ih prestigli.
Treba radit kao i do sad, u tišini, postepeno. Ove sezone od Evrope nema ništa i da smo izvukli Slovana, čak i Šerif. Evropa se može napast za 3-4 godine pametnog rada. Hajd prvo da u naredne 3 godine imamo tri trofeja. To nek bude cilj u skorije vrijeme.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 25 jun 2019, 10:17

AlfredNobel je napisao/la:
collector je napisao/la:Sve je upitno...

#Pojacanja #Bombanje #Destabilizacija #ImamInfo
A gdje je #Nampicka #Namubleha?
Polako ima vremena, dok se ne spomene...

#NeTrebaTrcatiPredRudu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jun 2019, 10:20

Stipo Markovic najbolji bek lige prelazi u lokomotivu za nekih 100-200milja , siroki bas tanak ove godine...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 25 jun 2019, 10:25

“U Sarajevu su po završetku sezone imali želju da zadrže Crepulju (25) u svojim redovima. Da je kojim slučajem pao dogovor Crepulja bi, nezvanično, bio najplaćeniji fudbaler u svlačionici, ali na kraju dvije strane nisu našle zajednički jezik i ovaj fudbaler je kao slobodan igrač napustio Koševo” ???

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 10:26

admir1946 je napisao/la:“U Sarajevu su po završetku sezone imali želju da zadrže Crepulju (25) u svojim redovima. Da je kojim slučajem pao dogovor Crepulja bi, nezvanično, bio najplaćeniji fudbaler u svlačionici, ali na kraju dvije strane nisu našle zajednički jezik i ovaj fudbaler je kao slobodan igrač napustio Koševo” ???
Pare nisu problem, para nema.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jun 2019, 10:26

admir1946 je napisao/la:“U Sarajevu su po završetku sezone imali želju da zadrže Crepulju (25) u svojim redovima. Da je kojim slučajem pao dogovor Crepulja bi, nezvanično, bio najplaćeniji fudbaler u svlačionici, ali na kraju dvije strane nisu našle zajednički jezik i ovaj fudbaler je kao slobodan igrač napustio Koševo” ???
Dobar igrac, ali ne zasluzuje ni blizu tolika primanja.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 25 jun 2019, 10:37

AngelDiMaria je napisao/la:
Dobar igrac, ali ne zasluzuje ni blizu tolika primanja.
Ne zaslužuje, ali je mogao poslužit još jednu sezonu da je bilo sve u rukama kluba, kod tog ugovora +1, kao što su neki pisali :/

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2019, 10:40

A ko je ovo pisao? :D hahha daj ba ljudi okanite se crepulje, izlazio bi nas 12 milja a od njega nemas ni 50% kvaliteta kao ekvivalent tih para

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, riki46, Vanja8 i 42 gosta.