Samo da pozdravim prijatelja...redbull93 je napisao/la:Ovo su bile utakmice. Ne mogu naci sliku/video kad je onaj nas udario igraca zelje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo da pozdravim prijatelja...redbull93 je napisao/la:Ovo su bile utakmice. Ne mogu naci sliku/video kad je onaj nas udario igraca zelje
redbull93 je napisao/la:Evo je
Pa se ti opet qurci pred jugom![]()
Vanja, zabrinuo sam se bio za tebe.
prisonbreak je napisao/la:Vanja stari insajder iz Banovixa
Ja konto bar da mi novine donesete,ono niđe žive duse...redbull93 je napisao/la:I bolje sto ti prison nije dolazio, bile bi to bracne posjete haha
Fina ova zenicka raja, nas ne smiju tamo slatiVanja8 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Vanja stari insajder iz Banovixa![]()
![]()
![]()
Pozdrav za tebe @Prison...Niko od vas Zenicana ni u posjetu da mi dodje...![]()
![]()
E zato sam ja bio u samici,nema posjeta ...prisonbreak je napisao/la:Fina ova zenicka raja, nas ne smiju tamo slatiVanja8 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Vanja stari insajder iz Banovixa![]()
![]()
![]()
Pozdrav za tebe @Prison...Niko od vas Zenicana ni u posjetu da mi dodje...![]()
![]()
#redbull necije bi dupe nastradalo
Fahro
Udba ih opet napada
Kvartalno plaćanje.joker90 je napisao/la:Koji je Željkanov izlaz iz ove situacije?
To bi bio metod plaćanja. Da preformulišem pitanje. Odakle sredstva? Nema evrope, nema igrača koji čemu vrijede da se prodaju..Admir74 je napisao/la:Kvartalno plaćanje.joker90 je napisao/la:Koji je Željkanov izlaz iz ove situacije?
Sad ce clanarine u skoli fudbala pa ce najglasnijima po 500 markicaGoosman je napisao/la:Ko nije zaradio, neće ni naplatit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.