Pa to je to. Yebo vrijeme provedeno u lazi. Isto ko da pijes caj, a streses se kao da je viski. Gradska vlast samo kupuje vrijeme. Do kada? Jesu li se nakrali ybt do sada? Jel do krepnuca Jasmina, pa onda da ga naslijedi Kurevic, pa BerVba,... dok svi ne pokrepu? Mozda nas odavno nece bit, a Sloboda ce biti zivi mejt. Samo ce sluziti uhljupima da uzmu jos koju hiljdarku.Beduin je napisao/la:Upravo to, ako nemas para onda cao. Pa ko ce onda? Ne mora niko, mozda je to jedini nacin da se opali samar gradskoj vlasti da promijene nesto, upravljacka prava, statut, qurac palac.Probisvjet je napisao/la: Koza hipnoza ako je znao na sta dolazi, a nije kadar rijesiti, uloziti pare, nego samo traziti alibi neka ide. Neka kaze, kokuz sam, ne mogu donijeti novac - odlazim. Nek ide u PM dosta je lazi i prevara.
Nek se nesto desava
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ja sam i dalje uvjeren da bi klub opstao kad bi mu se vratilo vlasništvo na stadionom,skinuo starac od 100 godina sa sise opštine,otjerali neradnici iz JU Stadion Tušanj,doveli stručni ljudi (ali da ih ne dovodi opština).
Ovo do sada ne vodi ničemu.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 24 jun 2019, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da bi prezivjela, nego bi i ozivjela. Taman da krene iz zadnje lige. Ovim opstinskim krimosima odgovara stanje nereda. Odgovara im i ovakav Tusanj jer je on sredstvo za izvlacenje novca. Njima sve odgovara, cak i rupa na cesti. Oni to sve fino u talu naplate.superior1982 je napisao/la:Ja sam i dalje uvjeren da bi klub opstao kad bi mu se vratilo vlasništvo na stadionom,skinulo starac od 100 godina sa sise opštine,otjerali neradnici iz JU Stadion Tušanj,doveli stručni ljudi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jel im odgovara ako budu protesti zbog Slobode i to pred izbore?Pa se skupi par hiljada nezadovoljnih navijača i građana?Kako čujem priprema se.Probisvjet je napisao/la:Normalno da bi prezivjela, nego bi i ozivjela. Taman da krene iz zadnje lige. Ovim opstinskim krimosima odgovara stanje nereda. Odgovara im i ovakav Tusanj jer je on sredstvo za izvlacenje novca. Njima sve odgovara, cak i rupa na cesti. Oni to sve fino u talu naplate.superior1982 je napisao/la:Ja sam i dalje uvjeren da bi klub opstao kad bi mu se vratilo vlasništvo na stadionom,skinulo starac od 100 godina sa sise opštine,otjerali neradnici iz JU Stadion Tušanj,doveli stručni ljudi.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa otprilike bi mogla da se desi Sloboda i to na njihovom predizbornom skupu.superior1982 je napisao/la:Jel im odgovara ako budu protesti zbog Slobode i to pred izbore?Pa se skupi par hiljada nezadovoljnih navijača i građana?Kako čujem priprema se.Probisvjet je napisao/la:Normalno da bi prezivjela, nego bi i ozivjela. Taman da krene iz zadnje lige. Ovim opstinskim krimosima odgovara stanje nereda. Odgovara im i ovakav Tusanj jer je on sredstvo za izvlacenje novca. Njima sve odgovara, cak i rupa na cesti. Oni to sve fino u talu naplate.superior1982 je napisao/la:Ja sam i dalje uvjeren da bi klub opstao kad bi mu se vratilo vlasništvo na stadionom,skinulo starac od 100 godina sa sise opštine,otjerali neradnici iz JU Stadion Tušanj,doveli stručni ljudi.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Pored menadzerskog, ipusio je i novinarski lobi!? Pa zar vas cudi sto smo klub sa 'najlosijim igrackim kadrom' i 'najneorganizovaniji' klub u ligi?
He he he, hudi novinari kuknjava

075
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ocekujem u sljedecih par dana jos samo da ovi sa sportskih se nadju sa Azmirom i Milenkom i da im ga popuse lagano, mislim da je samo to ostalo, ostalao su sve objavili i nahvalili koliko su mogliTzBulevar87 je napisao/la:Pored menadzerskog, ipusio je i novinarski lobi!? Pa zar vas cudi sto smo klub sa 'najlosijim igrackim kadrom' i 'najneorganizovaniji' klub u ligi?![]()

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nisam siguran da je ikada bila ovakva 'kampanja' u vezi FK Sloboda... ali eto, odhrvalo se i tim napadima 

075
Novinari su veca **** nego politicari mili moji. 

- Chapman1886
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako završi utakmica?mirza24 je napisao/la:18 30 UTAKMICA U MRAMORU ------ SVI U MRAMOR------ SLOBODA DO GROBA

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Evo i baranan ih demantova da nije trazio odmah 75000 i astronomsku platu vec ako potpise ugovor od 2 god da to mu se isplati
Baraban više neće nositi dres tuzlanske Slobode, ekipe čiji je bio bitan dio u prethodnoj sezoni.
Istina, klub sa Tušnja je ponudio nastavak saradnje iskusnom krilnom fudbaleru, ali dogovor nije postignut.
Iz kluba tvrde da je 31-godišnji nogometaš tražio 75.000 KM “na ruke” i – pazite sad – fiksnu plaću. Kako god, na te uvjete u Slobodi ne žele pristati.
Sam Baraban tvrdi da uopšte nije imao visoke prohtjeve. Nerado je i pristao dati izjavu za **** po tom pitanju, očito osjećajući određenu nelagodu.
“Svi koji me poznaju znaju da se ne bih tako ultimativno postavio. U krajnjoj liniji, neka pričaju šta žele, zaista me ne zanima. Znam samo da nisam nikakav novac tražio da mi se odmah isplati, već u periodu kroz dvije-tri godine. Također, nisam tražio ni neku astronomsku platu, ali eto”, govori Baraban.
Na pitanje da li je istina i da nije imao visoka primanja prošle sezone, barem u odnosu na prosjek u Premijer ligi BiH, tek je kratko potvrdio:
“Istina je. Ali, stvarno ne volim pričati o tim stvarima. Ja sam profesionalac, pošteno sam odradio taj ugovor, davao sve od sebe u svakoj utakmici. Vjerujem da mi niko nema šta zamjeriti”, kaže Baraban.
Što se tiče nastavka karijere, nije donio odluku kojim će putem krenuti.
“Ima određenih ponuda, ali nadam se da razumijete što ne mogu otkriti o kojim ekipama se radi. Vidjet ćemo”, zaključuje Baraban.
Istina, klub sa Tušnja je ponudio nastavak saradnje iskusnom krilnom fudbaleru, ali dogovor nije postignut.
Iz kluba tvrde da je 31-godišnji nogometaš tražio 75.000 KM “na ruke” i – pazite sad – fiksnu plaću. Kako god, na te uvjete u Slobodi ne žele pristati.
Sam Baraban tvrdi da uopšte nije imao visoke prohtjeve. Nerado je i pristao dati izjavu za **** po tom pitanju, očito osjećajući određenu nelagodu.
“Svi koji me poznaju znaju da se ne bih tako ultimativno postavio. U krajnjoj liniji, neka pričaju šta žele, zaista me ne zanima. Znam samo da nisam nikakav novac tražio da mi se odmah isplati, već u periodu kroz dvije-tri godine. Također, nisam tražio ni neku astronomsku platu, ali eto”, govori Baraban.
Na pitanje da li je istina i da nije imao visoka primanja prošle sezone, barem u odnosu na prosjek u Premijer ligi BiH, tek je kratko potvrdio:
“Istina je. Ali, stvarno ne volim pričati o tim stvarima. Ja sam profesionalac, pošteno sam odradio taj ugovor, davao sve od sebe u svakoj utakmici. Vjerujem da mi niko nema šta zamjeriti”, kaže Baraban.
Što se tiče nastavka karijere, nije donio odluku kojim će putem krenuti.
“Ima određenih ponuda, ali nadam se da razumijete što ne mogu otkriti o kojim ekipama se radi. Vidjet ćemo”, zaključuje Baraban.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa dobro,ko tu koga yebe,sta je istina a sta ne,sta se desava ybt...
Primjer koliko mi navijaci mozemo i koliko uopste imamo uticaja je zahtjev UG za promjenom statuta,javno...I sta bi...ku rac od ovce....Za njih nase zelje su vjetar u usima.....jad i cemer sta nam se radi...tuga golema
Primjer koliko mi navijaci mozemo i koliko uopste imamo uticaja je zahtjev UG za promjenom statuta,javno...I sta bi...ku rac od ovce....Za njih nase zelje su vjetar u usima.....jad i cemer sta nam se radi...tuga golema
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Čekaj druze jel vrijedi Baraban tolike pare ? Ima momaka sa ceste koji će igrat za platu radničku,a biti će bolji od barbike ?Trebal Slobodu gurat dalje i zavaljivat.Zamisli 22 Barabana,a plus dodatni troskovi a rezultati muda.Malo realnosti,samo česljaj Kozlicu,pitanje je do kad ces izdrzat. Ništa lošije ne igraju neki momci iz kantonalnih liga od ovih zvijezdica....Treba se ovome stati u kraj,zato najviše mi se sviđa ovaj dio,platni razredi.Znaci ako vrijedis toliko,dao si nesto klubu,evo imas racuna i finansijsku dobit da dobijes lijepu za nase uslove.Cekaj ba malo sta je vrijedniji Baraban ili bilo ko da na muda uzme bruku para,a neko se zdrobi radi za smjesnu platu,i taj sto se drobi plati sezonsku,plati kartu da bi gledao manekene po terenu....Malo realnosti samo.Ne mozes doci u klub uzet kes,a nisi dao nista klubu.tuzlak70 je napisao/la:Evo i baranan ih demantova da nije trazio odmah 75000 i astronomsku platu vec ako potpise ugovor od 2 god da to mu se isplati
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
A plus posle nekog vremena,svaka šuša iskače iza žbunja i traži enormne novce i tuži klub,pa hampa onda,kako namać pare,a mozes pokrit od tih para dio priprema il troskova,dajte ljudi budimo realni.U koliko smo utakmica uzivali prosle sezone,da kazes da ti je merak bio gledat Slobodu kako igra,kako se trude izgaraju.Samo su onom manekenu uhljupu Naliću bili heroji.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Koji cirkus oko kluba,ali eto nadat se da ce Huawei doci i da cemo lakse disati 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
najcrnje od svega je što Zeljo izgubi licencu za UEFU i naravno većina pljuje po savezu.Sarajevo kasni sa odlaskom na pripreme zbog, pazi ovo, 3 neisplaćene plate + premije za titulu. E sad nigdje na sportsport nisu išli članci Sarajevo u problemima, neisplaćene plaće, duguju pare, itd,itd. Željo ko zna koliko ima presuda o kojima se ne piše ali zato problemi u Slobodi ne silaze sa naslovnica. Dosta stvari nije slućajno...Ništa me to ne iznenađuje...Samo mi je žao kad vidim neke ljude koje prepoznam u nekim nikovima na forumu i pomislim pa je li moguće? Ali eto ima ima ih koji će i dalje nastaviti da seru jer nemaju obraza ali ni sekunde...
& $ ?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa sta hoces covjece, znas li koliko je 75000? Mozes dovesti top igraca za 6 hiljada maraka mjesecno, a plus na to bi mu davao i platu hajmo reci 2-3 hiljade sigurno nije manje. Znaci Baraban bi te kostao 9 hiljada maraka mjesecno jednu godinu, a dao 3 gola prosle sezonetuzlak70 je napisao/la:Evo i baranan ih demantova da nije trazio odmah 75000 i astronomsku platu vec ako potpise ugovor od 2 god da to mu se isplati

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, fukara87, Tzhc075 i 12 gostiju.