Recite odmah Domagoj Franic :/esprit24 je napisao/la:Bio je dobar dok je igro u nasoj ligi, ne znam jel napredovo od kako je u ceskoj, plus ljevak je tako da mozda moze pokriti i lijevog beka za nedaj Bozekraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.co.uk/zoran-g ... eler/70328moj uzor-S.G je napisao/la:Bugarin?kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Smijel se znat koji ceski tim?esprit24 je napisao/la:Bio je dobar dok je igro u nasoj ligi, ne znam jel napredovo od kako je u ceskoj, plus ljevak je tako da mozda moze pokriti i lijevog beka za nedaj Bozekraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bivsi nas igrac,zna kako igrati za fks...GangEvil je napisao/la:Jarane.....jel ti imaš 13 godina ili šta već?!zagorski je napisao/la:Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:
https://sportsport.ba/fudbal/nekada-vel ... ene/323742
-
- Kontakt:
Puno bolji igrac od ovogSarajevoJeBordo je napisao/la:https://www.transfermarkt.co.uk/zoran-g ... eler/70328moj uzor-S.G je napisao/la:Bugarin?kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
kako na TM pise ima ugovor sa ekipom Slovacko do 2021 tako da mislim nista od njegabelosevic23 je napisao/la:Recite odmah Domagoj Franic :/esprit24 je napisao/la:Bio je dobar dok je igro u nasoj ligi, ne znam jel napredovo od kako je u ceskoj, plus ljevak je tako da mozda moze pokriti i lijevog beka za nedaj Bozekraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa tom ekipom igramo za 2 dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E i pojacanja i qrca, onda nadam se da ce Kurdic igrat ili Dupovac..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Bratam jesi lijep kad me poslusas

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
doduse gledam nije se nes naigro mozda neki raskid ugovora il nes ... ja se iskreno ne sjecam njega al igro je u Radniku u njihovim najboljim sezonama , al opet ako ne moze izborit mjesto u Slovackom , al opet okrenes ni Lazic nije nes igrao pa beton
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda je do frizuriceDenchi je napisao/la:Bratam jesi lijep kad me poslusas![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Moj te izbusibelosevic23 je napisao/la:Thomas Ujfaluši?kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I Svinjski se ukljucio za Letica i jedan strani klub
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja sam rekao, da je danas vjerovatno zadnji dan za njegov potpis ako ima ista od te price. Izgleda momak ceka na ponudu iz inostranstva i neka je ceka, mi trebamo traziti novog igraca na toj poziciji.Fudo je napisao/la:I Svinjski se ukljucio za Letica i jedan strani klub
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja se nadam da se zajebavas, cuj mrtvi mehremic ccc
a laznih jesu se razbacali , naupadne mi ko mi i seljo kad smo se ovako razbacivali po 10 igraca bez potrebe, znamo kako su nam sezone zavrsile, priznajem imaju popravljen napad za razliku od prosle sezone , al ovo ostalo , ako mi samo ova 3 mjesta kvalitetno pojacamo , ne bojim ih se ni sekFudo je napisao/la:I Svinjski se ukljucio za Letica i jedan strani klub
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kakav mehremic tito dragi?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz i 34 gosta.