P.S. Naravno, sve cestitke za danasnji shestak!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo nek ovo "Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1" bude fula , nek bude umjesto ovog ovo "Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 0:1"elSaik je napisao/la:Možda šta i pogodim do kraja...elSaik je napisao/la:ŠK Zrinjski Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:2 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - NK Branitelj Mostar 5:0 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - Budućnost Banovići 3:0
NK Branitelj Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:3
Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1
FK ŽELjEZNIČAR - Rudar Prijedor 3:0
Ma i da je bilo 100 bilo bi bolje od onog jucesnjeg izdanja hordi. Ugl. bilo je oko 2 milje sve ukupno. Mozda i malo manje.edin_tm87 je napisao/la:(Y)Hamo je napisao/la:Mislim da sada komotno možemo reči da imamo na oba boka jake igrače,naravno to su Marković i Radovanović.![]()
![]()
![]()
Kolko je raje bilo ?
Kaze mi neki hordas 100 ?
Znam da nije tacno, a kolko je fakat bilo ?
na onom sc sportu koji nas zakine uvijek pise 2.500plava_pruga je napisao/la:Ma i da je bilo 100 bilo bi bolje od onog jucesnjeg izdanja hordi. Ugl. bilo je oko 2 milje sve ukupno. Mozda i malo manje.edin_tm87 je napisao/la:(Y)Hamo je napisao/la:Mislim da sada komotno možemo reči da imamo na oba boka jake igrače,naravno to su Marković i Radovanović.![]()
![]()
![]()
Kolko je raje bilo ?
Kaze mi neki hordas 100 ?
Znam da nije tacno, a kolko je fakat bilo ?
lopta se odbila iz mrezeTeaM87 je napisao/la:Pomalo su mi sumnjive slika 10 i 11 na izvjestaju ss.ba
Rutinska pobjeda
black hole je napisao/la:vidimo se u finalu
ako je bilo 3.500 hiljade pa hajmo reci i 2.500 nebitno znas li sta je to za ovakvu utakmicu,strasno,pogledaj juce sarajevo-siroki strasna utakmica doslo 3.000 ljudi a da ne pricam sarajevo-novi grad i kad neko pocne s.rati o posjeti sto se zelje ticeedin_tm87 je napisao/la:Ovde pise 3.500 http://www.fkzeljeznicar.com./vijesti/z ... branitelja
A oficionalnoj treba vjerovat jer se svaka karta broji....
hahaahahahah123456 je napisao/la:black hole je napisao/la:vidimo se u finalu
Pa koliko to Mostarski ekipa mi trebamo pobjediti da nesto osvojimo Boze dragi![]()
nikad_izvini je napisao/la: Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a
To je nesto najgluplje sto sam cuo, mislim na ovaj dio sa Sehinim ugovorom i produzivanjemedin_tm87 je napisao/la:Ili ga je bolje ostavit na golu, uspomoc njega osvojit neki trofej izac u Europu i onda ga nagovorit da potpise na jos pola godine samo da bi se dobilo obestecenje i onda ga prodat na kraju nekom za dobre pare !spielführer_21 je napisao/la:Rutinski, kako i treba. Druga dobra vijest: Višća nije izašao zbog ozljede već loše igre, treća: neko gore reče da je Kerla potpisao na još dvije godine, to bi bilo sjajno ako je istina. Neko je napisao da Šehić odlazi na kraju sezone kad mu istekne ugovor, onda ga je bolje prodati sad na zimskoj pauzi makar za minimalac neki, bolje išta nego ništa.
i vas dvojica ste znaci na jugozapadu.....Seyo_TM je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la: Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, aold school
sehic je od malih nogu u zelji tako i da ode bez obestecenja opet ce se dobre pare uzeti za sav period proveden u omladinskim kategorijama klubaspielführer_21 je napisao/la:Rutinski, kako i treba. Druga dobra vijest: Višća nije izašao zbog ozljede već loše igre, treća: neko gore reče da je Kerla potpisao na još dvije godine, to bi bilo sjajno ako je istina. Neko je napisao da Šehić odlazi na kraju sezone kad mu istekne ugovor, onda ga je bolje prodati sad na zimskoj pauzi makar za minimalac neki, bolje išta nego ništa.
Trenutno korisnika/ca: b00t, BarbareZeljin, Cwirek, drzgemboadislic, F1921B, Ferroviere1987, goGlobal, Hrasno15, Lokomotifa, MostarskiSin, Napaceni87, NekoSaDaleka, sebalos, seha77, tajsamja, UltraSa46, zeljovolimte i 198 gostiju.