FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Karambeu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Karambeu » 24 jun 2019, 10:05

Sportski direktor se bavi svim cime ne treba da se bavi...Bitno je da se malo popije i zamezeti i da se trabunja kako on ima plan za Slobodu...On je na toj funkciji samo "onako", drago mu se zvati sportskim direktorom i bistri ko fol neku politiku...

Kad treba raditi operativne stvari, nema ga nigdje, sportskom je bilo mrsko otići na izvlačenje parova...Sportski kaže igraču da sam sebi nađe smještaj i plaća hranu dok ne skontaju šta će...Sramotno! Nama za to mjesto ne treba nikakva "legenda", nego covjek koji ce biti u klubu od 8 do 16. Koji će napraviti plan, naći stanove za igrače, dogovoriti restorane gdje će se hraniti, organizovati pripreme, dogovarati protivnike, tražiti adekvatna pojačanja...Ovaj to nikad neće biti, jer mu je jednostavno mrsko, njemu je samo dobro sto se nalazi na toj poziciji.

I nek se ljuti ko hoće. ne znam kad to Adu promovisasmo u legendu kluba, svaka čast njemu kao igraču ali on ne može u istu rečenicu sa Mustafom Hukićem, Sokom, Mesketom, Šećerom, Licom...

Ako ga se već želi nagraditi, njemu je vrh pozicija nekog trenera pjetlića ili nešto tako, da nešto radi, funkcija sportskog direktora je preozbiljno mjesto za njega.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2019, 10:07

slusalica je napisao/la:Opet kazem , kako ih nije sramota prihvatiti se funkcija?
Pa majstore, sta to tebe kvalifikuje da budes sportski direktor SLobode,aloo ?
Pokusao sa ugostiteljstvom ,sve spiskao.
Kockao , sve spiskao.
Uziimao od kamatara,jedva zivu glavu izvukao.

Ko onda moze profitirati od njegove funkcije ? Sloboda ili on ?

:o
Nazalost sve je istina. On jeste ovako raja, vole ga ljudi, ali je kao biznismen ogromna NULA, sam sebe unistio. Kad ga Senad nije doveo kud ces dalje. Kikaci i to je to, bez pritiska i nadzora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 24 jun 2019, 10:10

Karambeu je napisao/la:Sportski direktor se bavi svim cime ne treba da se bavi...Bitno je da se malo popije i zamezeti i da se trabunja kako on ima plan za Slobodu...On je na toj funkciji samo "onako", drago mu se zvati sportskim direktorom i bistri ko fol neku politiku...

Kad treba raditi operativne stvari, nema ga nigdje, sportskom je bilo mrsko otići na izvlačenje parova...Sportski kaže igraču da sam sebi nađe smještaj i plaća hranu dok ne skontaju šta će...Sramotno! Nama za to mjesto ne treba nikakva "legenda", nego covjek koji ce biti u klubu od 8 do 16. Koji će napraviti plan, naći stanove za igrače, dogovoriti restorane gdje će se hraniti, organizovati pripreme, dogovarati protivnike, tražiti adekvatna pojačanja...Ovaj to nikad neće biti, jer mu je jednostavno mrsko, njemu je samo dobro sto se nalazi na toj poziciji.

I nek se ljuti ko hoće. ne znam kad to Adu promovisasmo u legendu kluba, svaka čast njemu kao igraču ali on ne može u istu rečenicu sa Mustafom Hukićem, Sokom, Mesketom, Šećerom, Licom...

Ako ga se već želi nagraditi, njemu je vrh pozicija nekog trenera pjetlića ili nešto tako, da nešto radi, funkcija sportskog direktora je preozbiljno mjesto za njega.
TAKO JE DRUZE

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jun 2019, 10:17

Kemo K. i sva ova svita kozoyeba je najgore moguce zlo sto je snaslo Slobodu. Covjek da ne povjeruje kakve se stvari desavaju. Isto kao kosmar.
Sve to aminuje ne mogu ni ime da mu spomenem, gadi mi se.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 24 jun 2019, 10:20

Jedina pozitivna stvar je sto su toliko naorali da su se rijetko kao sada Slobodasi slagali oko necega.
A medju ljudima treba i dalje zivjeti, neka im je Bog hiperambiciozni , ljigavi na pomoci.
tz tz tz tz tz tz

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 24 jun 2019, 10:24

Iznervira me ovaj:iz šupljeg u prazno.Šta,jel trebam komentarisati igrače,sastav,formaciju,prijateljske utakmice,a sve truhlo u klubu,od glave do repa?
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 24 jun 2019, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jun 2019, 10:29

slusalica je napisao/la:Jedina pozitivna stvar je sto su toliko naorali da su se rijetko kao sada Slobodasi slagali oko necega.
A medju ljudima treba i dalje zivjeti, neka im je Bog hiperambiciozni , ljigavi na pomoci.
Misljenje je isto bas kod svih SLOBODASA. I jos nesto ne treba nikada da odustanemo od nase Slobode. Svi ti supci i klamferi, kurvini sinovi ce proci, yebaji im matere. Pljuvat cu ih na svakom koraku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 24 jun 2019, 10:56

Libertad87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
1. Zgradonacelnik Jasmin nije grad i to ne treba poistovjecivati. Jasmin sve sto kaze slaze, a imaju i javno dokazi na internetu da skoro nikada nista obecano ne ispuni. Njemu je politicka pozicija draza od Slobode. On i nije tuzlak da bi ga toliko tangirala Sloboda. Nije problem ni sto nije tuzlak nego je tip vise za razmjenu salaveta nego za sport. Nekako bolje mu pristaju dugine boje, nego crveno-crna.
2. Politicki instalirana garnitura od zgradonacelnika. Najavljivali najbolje, a dobili najgore.
3.-----------------
4.Statut i privatizacija.
1. On je napisao da se proziva Jasmin i gradska uprava
2. "Čovjek" je političar i ispričat će sve da dobije glasove , ne znam u kojoj ste mjeri povjerovali da ćemo dobit stadion i da ćemo bit finansijski stabilan klub. Sport ga ni najmanje ne zanima i to si u pravu.
4. Ne znam kako to ide i volio bih kad bi mi neko objasnio. Ko donosi odluke o promjeni statuta? Ko bira članove UO? Da li postoji zakon o privatizaciji?
Po pravilu najveći organ kluba jeste skupština kluba koju treba da čine ugledni ljudi, legnde kluba, sposobni ljudii ugledni biznismeni. Kod uređenih klubova u skupštini se prave izbori u kojima imaju pravo glasa članovi skupštine i ČLANOVI KLUBA SA ČLANSKIM KARTAMA i na tim izborima se biraju svi odbori (upravni izvrsni i nadzorni) kojima sa da mandat na određen period. Kod nas je problem što nemamo "adekvatnu" skupštinu tako da se kod nas sva ta pravila izbora organa kluba biraju nekim drugim kvalitetama.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 24 jun 2019, 11:02

WestSideTz je napisao/la: Po pravilu najveći organ kluba jeste skupština kluba koju treba da čine ugledni ljudi, legnde kluba, sposobni ljudii ugledni biznismeni. Kod uređenih klubova u skupštini se prave izbori u kojima imaju pravo glasa članovi skupštine i ČLANOVI KLUBA SA ČLANSKIM KARTAMA i na tim izborima se biraju svi odbori (upravni izvrsni i nadzorni) kojima sa da mandat na određen period. Kod nas je problem što nemamo "adekvatnu" skupštinu tako da se kod nas sva ta pravila izbora organa kluba biraju nekim drugim kvalitetama.
Ikina u skupstini :pray: :crazy: :crazy: :crazy:
tz tz tz tz tz tz

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2019, 11:14

pa placaju i kod nas sve firme reket, samo sto ne ide za Slobodu, nauku, kulturu nego i privatne dzepove par pojedinaca. Zato i jesu stekli to sto su stekli, nije sigurno od plate radnika u opstini ili nekom javnom preduzecu.

reket se mora platit a nas problem je sto mi samo sebi uzimamo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 24 jun 2019, 11:25

A vala dopizdili su mi i ovi placeni clanci o Slobodi po portalima.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jun 2019, 11:27

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2019, 11:32

iza Azmira je ostalo isto poreznog duga koliko i iza Saliha, a rezultati su bili cak se moze reci i losiji (zaboravljate 2 uzastopna finala kupa sa salihom)

nego nije bio politicki podoban, citaj raja u tuzli ga ne voli pa se o njemu prica kao grobaru (a jedini jos nije tuzio za pozajmice , uz Azmira)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 jun 2019, 11:45

slusalica je napisao/la:
WestSideTz je napisao/la: Po pravilu najveći organ kluba jeste skupština kluba koju treba da čine ugledni ljudi, legnde kluba, sposobni ljudii ugledni biznismeni. Kod uređenih klubova u skupštini se prave izbori u kojima imaju pravo glasa članovi skupštine i ČLANOVI KLUBA SA ČLANSKIM KARTAMA i na tim izborima se biraju svi odbori (upravni izvrsni i nadzorni) kojima sa da mandat na određen period. Kod nas je problem što nemamo "adekvatnu" skupštinu tako da se kod nas sva ta pravila izbora organa kluba biraju nekim drugim kvalitetama.
Ikina u skupstini :pray: :crazy: :crazy: :crazy:
Nije više, istekao mu mandat :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 jun 2019, 11:50

DamirT je napisao/la:http://****/kad-pogledate-sve-ce-biti-jasno-evo-za-sta-slobodi-treba-200-000-km-svaki-mjesec/
Znači Slobodi treba 2,5 miliona.
-Grad 1,2 miliona
-Ulaznice 150 hiljada
-Sponzori 300 hiljada
-Muminović 50 hiljada
-Liga, prenosi nagrade, dođe oko 80 hiljads

Znači trebala bi i skupština nešto donijeti, trebalo bi malog Beganovića prodati za min. 500 hiljada i opet fali 120 hiljada.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Libertad87
Kontakt:

Post Postao/la Libertad87 » 24 jun 2019, 11:52

superior1982 je napisao/la: Ko si ti da ti moram odgovarati na sva pitanja?Odgovori ti meni na neka.Igrač si čim si se neki dan registrovao,te umjesto na temu o FK Slobodi ti odmah počeo braniti ovu Upravu i Grad.Poslao te Koza ili neko drugi po zadatku.
UG je ideja E.B.,M.K. M.L. i td.,ali nbt,htio sam ti ovo odgovoriti.
Tu izlaznu klauzulu 200k napravili su ljudi koje je Grad postavio,pa prema tome,molio bih te da pročitaš ponovo moj odgovor i kažeš da li sam gdje,šta slagao.
Grad daje pare,ali njegovi ljudi ih i krčme.Možda bi Kemal K.znao odgovor na to pitanje,kao i na sva prethodna.Gospodin godinama vedri i oblači iz sjene.Nakajmačio se pravo.
Predsjednik čuvene Skupštine.Doveo sve dosadašnje Uprave i predsjednike.
Obećao je novoj Upravi prije na mjesec i po nego što će biti izabrana,da će biti izabrana,kao i sportskom direktoru koji po cesti prosi 3 KM za bambuču.
Pitaj Kozu hoće li doći Huawei sa milionom kako je obećao na skupštini?
Lp
Druže ja sam drugog momka pitao nešto u vezi sa protestima i ti se sam ubacuješ da mi odgovoriš :crazy: Ne branim ja nikog , meni samo nema logike da napadate nekog ko je jučer došo u klub koji nema marke, jer je već potrošeno 70% sredstava. Da su ih oni potrošili pa ok. Govorim da se pravi dodatna negativna atmosfera , a ionako je situacija ko qrc u klubu. Bolje je da su sjeli vidjeli kako mogu pomoć da ovo preživimo pa onda sudite o njihovom radu. Ovako ćete smijenit upravu i šta onda? Ljudi koji su je dotad birali izabrat će novu (ppd uslovom da neko želi prihvatiti tu ulogu)? I šta si dobio? :salut:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jun 2019, 12:02

Penaltiky je napisao/la:
DamirT je napisao/la:http://****/kad-pogledate-sve-ce-biti-jasno-evo-za-sta-slobodi-treba-200-000-km-svaki-mjesec/
Znači Slobodi treba 2,5 miliona.
-Grad 1,2 miliona
-Ulaznice 150 hiljada
-Sponzori 300 hiljada
-Muminović 50 hiljada
-Liga, prenosi nagrade, dođe oko 80 hiljads

Znači trebala bi i skupština nešto donijeti, trebalo bi malog Beganovića prodati za min. 500 hiljada i opet fali 120 hiljada.
Al dok se svi ugrade u transfer Begana,Slobodi ce ostat jedno 100000 KM...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jun 2019, 12:03

Libertad87 je napisao/la:
superior1982 je napisao/la: Ko si ti da ti moram odgovarati na sva pitanja?Odgovori ti meni na neka.Igrač si čim si se neki dan registrovao,te umjesto na temu o FK Slobodi ti odmah počeo braniti ovu Upravu i Grad.Poslao te Koza ili neko drugi po zadatku.
UG je ideja E.B.,M.K. M.L. i td.,ali nbt,htio sam ti ovo odgovoriti.
Tu izlaznu klauzulu 200k napravili su ljudi koje je Grad postavio,pa prema tome,molio bih te da pročitaš ponovo moj odgovor i kažeš da li sam gdje,šta slagao.
Grad daje pare,ali njegovi ljudi ih i krčme.Možda bi Kemal K.znao odgovor na to pitanje,kao i na sva prethodna.Gospodin godinama vedri i oblači iz sjene.Nakajmačio se pravo.
Predsjednik čuvene Skupštine.Doveo sve dosadašnje Uprave i predsjednike.
Obećao je novoj Upravi prije na mjesec i po nego što će biti izabrana,da će biti izabrana,kao i sportskom direktoru koji po cesti prosi 3 KM za bambuču.
Pitaj Kozu hoće li doći Huawei sa milionom kako je obećao na skupštini?
Lp
Druže ja sam drugog momka pitao nešto u vezi sa protestima i ti se sam ubacuješ da mi odgovoriš :crazy: Ne branim ja nikog , meni samo nema logike da napadate nekog ko je jučer došo u klub koji nema marke, jer je već potrošeno 70% sredstava. Da su ih oni potrošili pa ok. Govorim da se pravi dodatna negativna atmosfera , a ionako je situacija ko qrc u klubu. Bolje je da su sjeli vidjeli kako mogu pomoć da ovo preživimo pa onda sudite o njihovom radu. Ovako ćete smijenit upravu i šta onda? Ljudi koji su je dotad birali izabrat će novu (ppd uslovom da neko želi prihvatiti tu ulogu)? I šta si dobio? :salut:
Koza hipnoza ako je znao na sta dolazi, a nije kadar rijesiti, uloziti pare, nego samo traziti alibi neka ide. Neka kaze, kokuz sam, ne mogu donijeti novac - odlazim. Nek ide u PM dosta je lazi i prevara. :salut:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 24 jun 2019, 12:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:iza Azmira je ostalo isto poreznog duga koliko i iza Saliha, a rezultati su bili cak se moze reci i losiji (zaboravljate 2 uzastopna finala kupa sa salihom)

nego nije bio politicki podoban, citaj raja u tuzli ga ne voli pa se o njemu prica kao grobaru (a jedini jos nije tuzio za pozajmice , uz Azmira)
Tacno!
Samo da dodam da to nije mala cifra svojih para koje je Salih dao klubu.
A svi oni koji ga smatraju grobarom kluba, neka se sjete stanja prije njega,pod uslovom da imaju dovoljno godina.
tz tz tz tz tz tz

Libertad87
Kontakt:

Post Postao/la Libertad87 » 24 jun 2019, 12:13

WestSideTz je napisao/la:
Po pravilu najveći organ kluba jeste skupština kluba koju treba da čine ugledni ljudi, legnde kluba, sposobni ljudii ugledni biznismeni. Kod uređenih klubova u skupštini se prave izbori u kojima imaju pravo glasa članovi skupštine i ČLANOVI KLUBA SA ČLANSKIM KARTAMA i na tim izborima se biraju svi odbori (upravni izvrsni i nadzorni) kojima sa da mandat na određen period. Kod nas je problem što nemamo "adekvatnu" skupštinu tako da se kod nas sva ta pravila izbora organa kluba biraju nekim drugim kvalitetama.
Kako se biraju članovi skupštine?
Hvala na odgovoru :clap: :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.