Jedinstvo i Leotar.kolezeljovac je napisao/la:Ljudi meni je jos samo zelja da Jedinstvo udje iz Bihaća.... Nek idu Zvijezde, Mladosti, mislim postovanje za njih... Ali oni ljudi gore su bas rega....
Ovom prilikom želim da izrazim sućut porodici Žarka Varajića(za one koje ne znaju, on je bio kapiten Bosne KK u najljepse doba)
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
23
Nego, koliko dugo si na radnom mjestu koje si spominjao na svojoj temi? Često sam s malom dolazio prošle godine, možda si ti radio tad.kolezeljovac je napisao/la:Ljudi meni je jos samo zelja da Jedinstvo udje iz Bihaća.... Nek idu Zvijezde, Mladosti, mislim postovanje za njih... Ali oni ljudi gore su bas rega....
Ovom prilikom želim da izrazim sućut porodici Žarka Varajića(za one koje ne znaju, on je bio kapiten Bosne KK u najljepse doba)

Kolači su vam vrhunski.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve se nema a na kolače se vodiskoroalen je napisao/la:Nego, koliko dugo si na radnom mjestu koje si spominjao na svojoj temi? Često sam s malom dolazio prošle godine, možda si ti radio tad.kolezeljovac je napisao/la:Ljudi meni je jos samo zelja da Jedinstvo udje iz Bihaća.... Nek idu Zvijezde, Mladosti, mislim postovanje za njih... Ali oni ljudi gore su bas rega....
Kolači su vam vrhunski.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Čuj nema, pa ne igram za Sarajevo. Moja stipendija je, hvala Bogu, redovna.Osim13 je napisao/la: Sve se nema a na kolače se vodi

Boli njih briga dinamo prezimio u europikolezeljovac je napisao/la:Ljudi meni je jos samo zelja da Jedinstvo udje iz Bihaća.... Nek idu Zvijezde, Mladosti, mislim postovanje za njih... Ali oni ljudi gore su bas rega....

Cestitke sto si se sjetio varajica , cesto sam ti u lokalu da si pitar javio bi se

You are someone else I am still right here
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"onsarh" ---> Dokoljenko zbija svoje redove, čestitke na novom accu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Avatar NK zeljoSarajevoJeBordo je napisao/la:"onsarh" ---> Dokoljenko zbija svoje redove, čestitke na novom accu.

Kod zelje je sad situacija da cim urade nesto na vrijeme odmah se hvale.
Evo sad situacija da je CAS zaprimio zalbu i da je zeljo to dostavio u roku i odmah glavna vijest hahahah A ni to nisu uradili kako treba, jer moraju slati dodatnu dokumentaciju.

Evo sad situacija da je CAS zaprimio zalbu i da je zeljo to dostavio u roku i odmah glavna vijest hahahah A ni to nisu uradili kako treba, jer moraju slati dodatnu dokumentaciju.

Pravda za flash-a!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To ti otprilike ovako izgleda, a oni hudi ovamo kolektivni orgazam imaju. Loži ih dokoljenko i njegovih svih 7 lažnih profila.macak_ je napisao/la:Kod zelje je sad situacija da cim urade nesto na vrijeme odmah se hvale.
Evo sad situacija da je CAS zaprimio zalbu i da je zeljo to dostavio u roku i odmah glavna vijest hahahah A ni to nisu uradili kako treba, jer moraju slati dodatnu dokumentaciju.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pravda za njihovog zelja i nasu zagorku! 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Lozio i vas tan,kontali postat Dinamo
Posebno ovaj Forumasch bot kaze bosanski dinamo
Prodite u grupnu fazu pa mozda i dobijete epitet

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Lozio i vas tan,kontali postat DinamoPosebno ovaj Forumasch bot kaze bosanski dinamo

Docemo ja i zagorka1987 veceras da ti kucu isaramo grafitima!BosniaBoston je napisao/la:Lozio i vas tan,kontali postat DinamoPosebno ovaj Forumasch bot kaze bosanski dinamo
- svrakino1921
- Kontakt:
Tise malo sad ce jos malo pa stavljat krov na istocnu tribinu najperspektivnijeg stadiona u regionu

- kolezeljovac
- Kontakt:
Sutra sam druga, srijedu odmaram, a od cetvrtka do nedjelje sam prva smjena.... Visoki sanker, samo caskam sa djevojkama. Prepoznat ces me
Reci 1921 ili HalaMadrid... I dizem glavu....
Suti brt jedan kolac 5KM, znaci nedo Bog kad pakujemo na kraju dana, ili ako sam prva smjena pa ih vadim to je smrt da ispadne.... Ispala liku oni Mus od Borovnice i to bilo sreca 5, vadi tebra 25KM.. Namiri

Suti brt jedan kolac 5KM, znaci nedo Bog kad pakujemo na kraju dana, ili ako sam prva smjena pa ih vadim to je smrt da ispadne.... Ispala liku oni Mus od Borovnice i to bilo sreca 5, vadi tebra 25KM.. Namiri

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Može li prevod ovog znacenja?SarajevoJeBordo je napisao/la:"onsarh" ---> Dokoljenko zbija svoje redove, čestitke na novom accu.
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Haj' samo proćaskaj s ovom mojom, usudi se. Cijelo ono staklo na kafiću bih ti grafitima išarao!kolezeljovac je napisao/la:Sutra sam druga, srijedu odmaram, a od cetvrtka do nedjelje sam prva smjena.... Visoki sanker, samo caskam sa djevojkama. Prepoznat ces me![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Haha nemoj grafitomskoroalen je napisao/la:Haj' samo proćaskaj s ovom mojom, usudi se. Cijelo ono staklo na kafiću bih ti grafitima išarao!kolezeljovac je napisao/la:Sutra sam druga, srijedu odmaram, a od cetvrtka do nedjelje sam prva smjena.... Visoki sanker, samo caskam sa djevojkama. Prepoznat ces me![]()

Kad kazem samo s djevojkama pricam, mislim djevojke iz sanka ili sto su na sladoledu, kolegica ova jedna goriiii

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
napokon malo normale i pozitive je..s vise prepucavanja bez ukusa i vrijedzanja svaka castkolezeljovac je napisao/la:Haha nemoj grafitomskoroalen je napisao/la:Haj' samo proćaskaj s ovom mojom, usudi se. Cijelo ono staklo na kafiću bih ti grafitima išarao!kolezeljovac je napisao/la:Sutra sam druga, srijedu odmaram, a od cetvrtka do nedjelje sam prva smjena.... Visoki sanker, samo caskam sa djevojkama. Prepoznat ces me![]()
Suti brt jedan kolac 5KM, znaci nedo Bog kad pakujemo na kraju dana, ili ako sam prva smjena pa ih vadim to je smrt da ispadne.... Ispala liku oni Mus od Borovnice i to bilo sreca 5, vadi tebra 25KM.. Namiri![]()
Kad kazem samo s djevojkama pricam, mislim djevojke iz sanka ili sto su na sladoledu, kolegica ova jedna goriiii
jest ti skip kolac ko da je posut 24k zlarom
Ahaa, e to u redu.kolezeljovac je napisao/la:Haha nemoj grafitomskoroalen je napisao/la:Haj' samo proćaskaj s ovom mojom, usudi se. Cijelo ono staklo na kafiću bih ti grafitima išarao!kolezeljovac je napisao/la:Sutra sam druga, srijedu odmaram, a od cetvrtka do nedjelje sam prva smjena.... Visoki sanker, samo caskam sa djevojkama. Prepoznat ces me![]()
Suti brt jedan kolac 5KM, znaci nedo Bog kad pakujemo na kraju dana, ili ako sam prva smjena pa ih vadim to je smrt da ispadne.... Ispala liku oni Mus od Borovnice i to bilo sreca 5, vadi tebra 25KM.. Namiri![]()

Naletjet ću jedan dan iza vikenda, da vidimo tu kolegicu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.