Ovdje se pisalo kako je +1 bila opcija u kojoj je on diktirao finansije, a ne klub. Ja sam upravo iz tog razloga i govorio da nema logike da klub ne diktira uslove produzenja.Testo je napisao/la:Kako će on diktirati finansije kad je to već dogovoreno kad je potpisao?Napapijri je napisao/la:Ako je +1 godina Lazica kao Crepuljin, takav da on diktira finansije, mozemo se pozdravit s njim.
Sad je na klubu da iskoristi tu opciju ako želi, ne pita se tu igrač ništa više.
Za Crepulju je klub smatrao da ne zaslužuje veliku platu, i zato nisu iskoristili opciju da automatski produže ugovor.
Npr Crepulja prvu godinu imao lupam 8000 KM mjesečno, a dogovorili ako budu iskoristili opciju produžavanja ugovora +1 da će mu plata biti 12000 KM, naši smatraju da ne vrijedi te pare i nisu iskoristili opciju produžavanja, nije ništa mogao on tu da pregovara, malo mozak uključite.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Gdje se pisalo? Ja sam vazda na forumu j lijepo je pisalo da svaki ugovor sa +1 diktira klub. Crepulja sa oko 50% odigranih utakmica i uvijek istim ozljedama ne vrijedi pare koje je trebao da ima. S tim parama moze se naci bolji i pouzdaniji.
Lazicu je aktivirana +1 opcija, logicno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hahahaahah ne daj BozePantelija je napisao/la:Mlada je iscrpljena, napisala je fino da bi mogla 3 godine lezati i da nista ne radi... prosle su evo dvijekosevskobrdo je napisao/la:Ma ne ispituj, nasekirat će nam se anelica poturica ne daj BožeKrste11 je napisao/la:Ima li igdje snimak golova od jucer?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A realno, sa 3 igrača mi smo opet glavni konkurenti za titulu.
Prvo kolo protiv najvećeg konkurenta, eh tu kad bi ih uzeli, imali bi strašan start.
Prvo kolo protiv najvećeg konkurenta, eh tu kad bi ih uzeli, imali bi strašan start.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne mogu citirati, ne kazem ni da si ti pisao, ali kruzila je prica kako se nije pristalo na uslove koje je on zahtijevao. Bas tada sam i pisao o besmislenosti +1 u kojem se mora pristajati na uslove igraca, naveo sam da to mora diktirati klub i da se obicno ogradjuje u slucajevima kada je igrac sklon povredama ili je neka "lujka" u glavi. Nebitno sada, ono sto jeste bitno je da je ta opcija za Lazica aktivirana i da ne bi bilo lose vec sada poceti pregovarati o dodatnom produzenju, barem kako bi uzeli vise za transfer koji je neminovan.Pantelija je napisao/la:Gdje se pisalo? Ja sam vazda na forumu j lijepo je pisalo da svaki ugovor sa +1 diktira klub. Crepulja sa oko 50% odigranih utakmica i uvijek istim ozljedama ne vrijedi pare koje je trebao da ima. S tim parama moze se naci bolji i pouzdaniji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Mlada je iscrpljena, napisala je fino da bi mogla 3 godine lezati i da nista ne radi... prosle su evo dvijekosevskobrdo je napisao/la:Ma ne ispituj, nasekirat će nam se anelica poturica ne daj BožeKrste11 je napisao/la:Ima li igdje snimak golova od jucer?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato što mnogi ljudi pričaju o stvarima koje ne znaju.Napapijri je napisao/la:Ne mogu citirati, ne kazem ni da si ti pisao, ali kruzila je prica kako se nije pristalo na uslove koje je on zahtijevao. Bas tada sam i pisao o besmislenosti +1 u kojem se mora pristajati na uslove igraca, naveo sam da to mora diktirati klub i da se obicno ogradjuje u slucajevima kada je igrac sklon povredama ili je neka "lujka" u glavi. Nebitno sada, ono sto jeste bitno je da je ta opcija za Lazica aktivirana i da ne bi bilo lose vec sada poceti pregovarati o dodatnom produzenju, barem kako bi uzeli vise za transfer koji je neminovan.Pantelija je napisao/la:Gdje se pisalo? Ja sam vazda na forumu j lijepo je pisalo da svaki ugovor sa +1 diktira klub. Crepulja sa oko 50% odigranih utakmica i uvijek istim ozljedama ne vrijedi pare koje je trebao da ima. S tim parama moze se naci bolji i pouzdaniji.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- ElCartel11
- Kontakt:
Nas sastav protiv Atalante na Kosevu prosle godine :
Pavlovic*
Hebibovic-Dupovac-Mujakic*-Pidro
Adukor*-Rahmanovic
Sisic-Velkoski-Halilovic*
Ahmetovic
Igraci oznaceni sa zvijezdom su napustili klub, sto znaci cak 4 igraca iz tadasnje prve postave.
Pavlovic rupetina od golmana, Kovacevic je pravi upgrade i tu cemo biti jaci.
Mujakica tesko da cemo nadomjestiti, ali mislim da Mujakic tad kvalitetom nije bio jos kao sto je danas godinu dana kasnije, pa recimo da dovedemo stopera koji je pribliznog kvaliteta kao Lazic bicemo bolji u odbrani sigurno, Dupovac nesmije igrati nikako te utakmice.
Adukor bi se nadomjestio Stanojevicem, ali na nasu nesrecu moramo traziti tu igraca i stvarno nam je neophodan kvalitetan DMF, mada bi zelio kad bi tu gurali Djokanovica ali poznavajuci Husrefa nista od tog.
Halilovic je zamjenut sa Milanovicem i za sad je Milanovic prinova dok nepokaze, da je pravo pojacanje sa igrama. Mada mozemo reci, da tu poziciju sad pokriva Tatar koji je troduplo korisniji od Halila.
Pidro takodje povrijedjen i nece igrati, ali ako dodje Letic mislim, da su tu negdje po kvaliteti.
Desnu stranu bi mjesto Hebiba stavio Sabanovica, vrijeme je da momak bude prvi izbor na toj poziciji, bice nam odbrana dosta sigurnija sa njim na toj poziciji.
I to bi izgledalo ovako:
Kovacevic
Sabanovic - pojacanje- Lazic - pojacanje(Letic?)
Djokanovic - pojacanje/Rahmanovic
Milanovic/Hebib - Rahmanovic/Salcin - Tatar
Ahmetovic
I da igraju samo najbolji u tom momentu i igraci u formi, a ne izmisljati pojedincima pozicije samo da bi igrali!
Pavlovic*
Adukor*-Rahmanovic
Ahmetovic
Igraci oznaceni sa zvijezdom su napustili klub, sto znaci cak 4 igraca iz tadasnje prve postave.
Mujakica tesko da cemo nadomjestiti, ali mislim da Mujakic tad kvalitetom nije bio jos kao sto je danas godinu dana kasnije, pa recimo da dovedemo stopera koji je pribliznog kvaliteta kao Lazic bicemo bolji u odbrani sigurno, Dupovac nesmije igrati nikako te utakmice.
Adukor bi se nadomjestio Stanojevicem, ali na nasu nesrecu moramo traziti tu igraca i stvarno nam je neophodan kvalitetan DMF, mada bi zelio kad bi tu gurali Djokanovica ali poznavajuci Husrefa nista od tog.
Halilovic je zamjenut sa Milanovicem i za sad je Milanovic prinova dok nepokaze, da je pravo pojacanje sa igrama. Mada mozemo reci, da tu poziciju sad pokriva Tatar koji je troduplo korisniji od Halila.
Pidro takodje povrijedjen i nece igrati, ali ako dodje Letic mislim, da su tu negdje po kvaliteti.
Desnu stranu bi mjesto Hebiba stavio Sabanovica, vrijeme je da momak bude prvi izbor na toj poziciji, bice nam odbrana dosta sigurnija sa njim na toj poziciji.
I to bi izgledalo ovako:
Kovacevic
Ahmetovic
I da igraju samo najbolji u tom momentu i igraci u formi, a ne izmisljati pojedincima pozicije samo da bi igrali!
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 24 jun 2019, 10:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
[/quote]
Dobar ovaj i totalno realan.[/quote]
Al' nije on taj[/quote]
Zar ima neki što je taj?[/quote]
Ima
Dobar ovaj i totalno realan.[/quote]
Al' nije on taj[/quote]
Zar ima neki što je taj?[/quote]
Ima
Zaboravio si kapitena, koji će da uživa na utakmici. Đe će formacija bez njega?ElCartel11 je napisao/la:Nas sastav protiv Atalante na Kosevu prosle godine :
Pavlovic*
Adukor*-Rahmanovic
Ahmetovic
I to bi izgledalo ovako:
Kovacevic
Ahmetovic

Vidim potencijal na lijevom beku za njega, ovo ostalo je popunjeno, jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Igrat ce oni koje odredi rekorder po broju nastupa, pobjeda i najbolji, najuspjesniji trener u historiji Fk Sarajevo!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pantelija je u pravu plus 1 ugovori se prave tako da klub odluvi ako zeli zadrzati igraca jos 1 god i ispostovati uslove koje su u ugovoru , ti ugovori se ne prave da se igrac pita ocel on ic za godinu il ostat . Mislim da ga Sarajevo ne bi ni potpisalo na samo 1 godinu jer iskreno nema smisla. Sarajevo ako zeli ispostovat sta god je dog na plus 1 moze ga zadrzat 100 % al sam siguran da ce imati dobru platu , neko rece neki dan sa kesom se moze dovesti i u nasu ligu igracina i ja se slazem sa tim , . Ti ponudi igracu pare koje on trazi ako je to vise od neke bolje lige moguce ga je dovesti , pa igraci su isli u lige Kazastanske Moldavske , Kineske al to se mora bas podmazat , mi nismo blizu toga , al ako ovaj ulozi , mjozemo imat par level Lazica i jacih i sa dobrim akademcima , moze se napravit svasta . Mene posebno zanima Salcin , steta sto ne mozemo gledat tekme.Napapijri je napisao/la:Ne mogu citirati, ne kazem ni da si ti pisao, ali kruzila je prica kako se nije pristalo na uslove koje je on zahtijevao. Bas tada sam i pisao o besmislenosti +1 u kojem se mora pristajati na uslove igraca, naveo sam da to mora diktirati klub i da se obicno ogradjuje u slucajevima kada je igrac sklon povredama ili je neka "lujka" u glavi. Nebitno sada, ono sto jeste bitno je da je ta opcija za Lazica aktivirana i da ne bi bilo lose vec sada poceti pregovarati o dodatnom produzenju, barem kako bi uzeli vise za transfer koji je neminovan.Pantelija je napisao/la:Gdje se pisalo? Ja sam vazda na forumu j lijepo je pisalo da svaki ugovor sa +1 diktira klub. Crepulja sa oko 50% odigranih utakmica i uvijek istim ozljedama ne vrijedi pare koje je trebao da ima. S tim parama moze se naci bolji i pouzdaniji.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kapiten bi meni ulazio sa klupe, da sa svojim iskustvom privodi utakmice kraju. Kao kad je Siroki Wagnera klupiro ili Maribor svog Brazilca Tavaresa i momci ulazili od 60min dalje, a kod nas ce Velkoski garantujem biti u prvoj postavi i da na skrge dise. Igrace krilo (na klupu ce morati Milanovic), igrace ofanzivnog veznog (priliku nece dobiti Salcin kojem je to prirodna pozicija i momak ima potencijal za veliku karijeru), igrace kao juce u vezi (zauzima mjesto Djokanovicu i Mustaficu). Nista licno protiv kapitena, ali treba se znati kad neko ne moze vise iznijeti sav teret. Za Hebiba isto vazi, Husref ce njemu izmisliti poziciju samo da igra.skoroalen je napisao/la: Zaboravio si kapitena, koji će da uživa na utakmici. Đe će formacija bez njega?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
NAnanana Nananan Ooooooo HusrefeeKamuflazn je napisao/la:Igrat ce oni koje odredi rekorder po broju nastupa, pobjeda i najbolji, najuspjesniji trener u historiji Fk Sarajevo!

Ja sam uslovno receno branio Husrefa ovdje iz razloga sto sam smatrao da ne treba nam izmjena trenera ako ce taj trener biti u rangu Husrefa ili slabiji.Kamuflazn je napisao/la:Igrat ce oni koje odredi rekorder po broju nastupa, pobjeda i najbolji, najuspjesniji trener u historiji Fk Sarajevo!
Samo evo ne Slazem se sa ovom tvojom izjavom i mislim da ona provocira novu raspravu o Husrefu.
Da ti pojasnim sa Cim se Tacno ne Slazem.
Husref mora da ima slobodu u pravljenju sastava ali ne potpunu slobodu.
Ukoliko je strategija kluba da izbacuje mlade igrace onda Husref mora ubacivati igrace za koje mu klub odredi da bi trebali promovisani.
Npr da Salcin mora u toku sezone recimo odigrati 300 minuta minimalno. Nije ovo Husrefov klub pa da njemu neko obezbijedi igrace, plate i uslove pa da on radi sta hoce.
Naravno da on moze u toku priprema reci na koje mlade igrace ne racuna ali one za koje kaze da racuna onda mora da im pruzi priliku i da kroz tu priliku koju dobiju dovede klub u situaciju da zaradi i o moguci bolje uslove i bolja pojacanja.
Molio bi ostale da ne nastavljamo raspravu o Husrefu i da nadjemo neki kompromis koji je u interesu kluba a to je niti da pljujemo niti da hvalimo Husrefa pretjerano
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Kome slati mejlove kad je samoprozvana marketing eksperat iz Zenice zadužena za to? Dovela nam je bivša misica turizma ZE-DO kantona u klub 3 osobe u press odjel + ona i prezentacija kluba u javnosti je SRAMOTA. Pa nekakav Partizani nam zadaću zadaje, a imamo ponavljam 3 osobe + Bukovicu koji se samo time bave. Imali smo i momka jednog prije par godina koji je sve sam radio i ličilo je iz ove perspektive kad gledaš na nešto dobro, a i njega smo znali pljuvati.AlfredNobel je napisao/la:Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.
Ono što mi najviše smeta trenutno u klubu je taj marketing tim. Moram biti prost, jer opasno ide na qurac i treba nekome ebati mater za takav nerad i javašluk koji tamo vlada. Svaki nivo kluba se podigao, samo tu kaskamo strašno. Kako ih nije stid da nemaš poštene slike, da nemaš poštenog videa, reportaže, ama baš ništa. Pa ebem mater svima koji tamo "rade", sve vam ebem nehljebarsko, fuj. Kako ih nije sramota, kao da je klub iz Južne Koreje, prazne društvene mreže. Ebem vam familiju, zar je teško okačiti 20-30 slika s svakog treninga, druženja, snimiti korektne klipove s treninga, ali korektne, ne ona srranja što traju po pola minute. Neka pogledaju šta rade stranice regionalnih klubova, svaki dan materijala da se syebeš. Ako vam je to teško, onda bih vas nabio nogom sviju, od one pekave Anele pa do zadnjeg. Ebem vas sve da vam ebem. Nije ovo samo sad, već oduvijek, vazda je ovaj segment kaskao.
Koliko ima momaka što se bave fotografijom, editingom i što im ide to strašno. Pa neka klub zaposli par takvih mladih ljudi, a šutne ove nehljebare i idiote. Teško napraviti galeriju slika s svakog treninga, klipove s treninga, neke challenge itd. Jedno vrijeme kao počeli neke "warm up" fazone po Instagramu i valjda ih smorilo, valja to snimiti.
Ovo mi baš ide preko qurca više, debili debilski nisu u stanju barem to napraviti. Svi barem iPhone imaju, da uslikaju usput bilo bi dobro, ma jok, bolje stavljaj storyje. Treba reagovati i masovno slati e-mailove Upravi i skrenuti pažnju na ovo, prešlo svaku granicu.
Zrinjski bolje izgleda od nas trenutno, pa i gotovo svi ostali klubovi, jer naša (ne)vrijedna ekipa okupljena oko ove zeničanke ništa, ama baš ništa neradi. Kako ćemo napunit Koševo za Seltik kad ovi ne bi znali organizovat rođendan djetetu?
Zadnja izmjena: umjetniksabrojem9, dana/u 24 jun 2019, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
ElCartel11 je napisao/la:Nas sastav protiv Atalante na Kosevu prosle godine :
Pavlovic*
Adukor*-Rahmanovic
Ahmetovic
I to bi izgledalo ovako:
Kovacevic
Ahmetovic
Stvarno do ovog malog Kove ja se ne sjecam kad se nisam bojao nasih golmana , , Pavlovic je bio uzas , sjetite se Ostrakovica , Bandica, al trenutno cekam samo halfa , molim te sto prije , i ovaj Letic je vec slobodan ako smo ga kontali potpisat kolko sam ja citao
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Njih dvojica imaju Husrefove gole slike na telefonu.ElCartel11 je napisao/la:Kapiten bi meni ulazio sa klupe, da sa svojim iskustvom privodi utakmice kraju. Kao kad je Siroki Wagnera klupiro ili Maribor svog Brazilca Tavaresa i momci ulazili od 60min dalje, a kod nas ce Velkoski garantujem biti u prvoj postavi i da na skrge dise. Igrace krilo (na klupu ce morati Milanovic), igrace ofanzivnog veznog (priliku nece dobiti Salcin kojem je to prirodna pozicija i momak ima potencijal za veliku karijeru), igrace kao juce u vezi (zauzima mjesto Djokanovicu i Mustaficu). Nista licno protiv kapitena, ali treba se znati kad neko ne moze vise iznijeti sav teret. Za Hebiba isto vazi, Husref ce njemu izmisliti poziciju samo da igra.skoroalen je napisao/la: Zaboravio si kapitena, koji će da uživa na utakmici. Đe će formacija bez njega?

Igrat će oni koje "rekorder" voli, pa nam ne gine još jedan rekordan poraz.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve dok je nama trener HUSREF ne mozemo uspjet napraviti iskorak nigdje jer sa pola ekipe zakuha i je be im mater...Vi svi sto ga podrzavate pojma nema te sta taj covjek igracima radi i kako ih motivise...Crepulja je otisao radi HUSREFA jer mu ovaj je be mater zbog jedne obicne izgubljene lopte
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Katastrofa ali uredno dobiju platu svi na čelu sa rumenim ljenguzom.umjetniksabrojem9 je napisao/la:Kome slati mejlove kad je samoprozvana marketing eksperat iz Zenice zadužena za to? Dovela nam je bivša misica turizma ZE-DO kantona u klub 3 osobe u press odjel + ona i prezentacija kluba u javnosti je SRAMOTA. Pa nekakav Partizani nam zadaću zadaje, a imamo ponavljam 3 osobe + Bukovicu koji se samo time bave. Imali smo i momka jednog prije par godina koji je sve sam radio i ličilo je iz ove perspektive kad gledaš na nešto dobro, a i njega smo znali pljuvati.AlfredNobel je napisao/la:Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.
Ono što mi najviše smeta trenutno u klubu je taj marketing tim. Moram biti prost, jer opasno ide na qurac i treba nekome ebati mater za takav nerad i javašluk koji tamo vlada. Svaki nivo kluba se podigao, samo tu kaskamo strašno. Kako ih nije stid da nemaš poštene slike, da nemaš poštenog videa, reportaže, ama baš ništa. Pa ebem mater svima koji tamo "rade", sve vam ebem nehljebarsko, fuj. Kako ih nije sramota, kao da je klub iz Južne Koreje, prazne društvene mreže. Ebem vam familiju, zar je teško okačiti 20-30 slika s svakog treninga, druženja, snimiti korektne klipove s treninga, ali korektne, ne ona srranja što traju po pola minute. Neka pogledaju šta rade stranice regionalnih klubova, svaki dan materijala da se syebeš. Ako vam je to teško, onda bih vas nabio nogom sviju, od one pekave Anele pa do zadnjeg. Ebem vas sve da vam ebem. Nije ovo samo sad, već oduvijek, vazda je ovaj segment kaskao.
Koliko ima momaka što se bave fotografijom, editingom i što im ide to strašno. Pa neka klub zaposli par takvih mladih ljudi, a šutne ove nehljebare i idiote. Teško napraviti galeriju slika s svakog treninga, klipove s treninga, neke challenge itd. Jedno vrijeme kao počeli neke "warm up" fazone po Instagramu i valjda ih smorilo, valja to snimiti.
Ovo mi baš ide preko qurca više, debili debilski nisu u stanju barem to napraviti. Svi barem iPhone imaju, da uslikaju usput bilo bi dobro, ma jok, bolje stavljaj storyje. Treba reagovati i masovno slati e-mailove Upravi i skrenuti pažnju na ovo, prešlo svaku granicu.
Zrinjski bolje izgleda od nas trenutno, pa i gotovo svi ostali klubovi, jer naša (ne)vrijedna ekipa okupljena oko ove zeničanke ništa, ama baš ništa neradi. Kako ćemo napunit Koševo za Seltik kad ovi ne bi znali organizovat rođendan djetetu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.