FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 24 jun 2019, 00:14

rishovski je napisao/la:
slika
:lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2019, 00:17

Kakav fejk jbt :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jun 2019, 00:22

E jbg kod nismo zijanili da se skoti opuste
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jun 2019, 00:35

Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.

Ono što mi najviše smeta trenutno u klubu je taj marketing tim. Moram biti prost, jer opasno ide na qurac i treba nekome ebati mater za takav nerad i javašluk koji tamo vlada. Svaki nivo kluba se podigao, samo tu kaskamo strašno. Kako ih nije stid da nemaš poštene slike, da nemaš poštenog videa, reportaže, ama baš ništa. Pa ebem mater svima koji tamo "rade", sve vam ebem nehljebarsko, fuj. Kako ih nije sramota, kao da je klub iz Južne Koreje, prazne društvene mreže. Ebem vam familiju, zar je teško okačiti 20-30 slika s svakog treninga, druženja, snimiti korektne klipove s treninga, ali korektne, ne ona srranja što traju po pola minute. Neka pogledaju šta rade stranice regionalnih klubova, svaki dan materijala da se syebeš. Ako vam je to teško, onda bih vas nabio nogom sviju, od one pekave Anele pa do zadnjeg. Ebem vas sve da vam ebem. Nije ovo samo sad, već oduvijek, vazda je ovaj segment kaskao.

Koliko ima momaka što se bave fotografijom, editingom i što im ide to strašno. Pa neka klub zaposli par takvih mladih ljudi, a šutne ove nehljebare i idiote. Teško napraviti galeriju slika s svakog treninga, klipove s treninga, neke challenge itd. Jedno vrijeme kao počeli neke "warm up" fazone po Instagramu i valjda ih smorilo, valja to snimiti.

Ovo mi baš ide preko qurca više, debili debilski nisu u stanju barem to napraviti. Svi barem iPhone imaju, da uslikaju usput bilo bi dobro, ma jok, bolje stavljaj storyje. Treba reagovati i masovno slati e-mailove Upravi i skrenuti pažnju na ovo, prešlo svaku granicu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 jun 2019, 00:36

rishovski je napisao/la:slika
http://www.celticfc.net/news
Minut posla da se provjeri...
Fake je slika, ne nasjedajte

Iskreno frajer trola na nasoj temi, ne znam zbog ceg se dopusta...
1946~

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 jun 2019, 00:37

Normalno da je fejk čim piše FC Sarajevo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 jun 2019, 00:42

AlfredNobel je napisao/la:Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.

Ono što mi najviše smeta trenutno u klubu je taj marketing tim. Moram biti prost, jer opasno ide na qurac i treba nekome ebati mater za takav nerad i javašluk koji tamo vlada. Svaki nivo kluba se podigao, samo tu kaskamo strašno. Kako ih nije stid da nemaš poštene slike, da nemaš poštenog videa, reportaže, ama baš ništa. Pa ebem mater svima koji tamo "rade", sve vam ebem nehljebarsko, fuj. Kako ih nije sramota, kao da je klub iz Južne Koreje, prazne društvene mreže. Ebem vam familiju, zar je teško okačiti 20-30 slika s svakog treninga, druženja, snimiti korektne klipove s treninga, ali korektne, ne ona srranja što traju po pola minute. Neka pogledaju šta rade stranice regionalnih klubova, svaki dan materijala da se syebeš. Ako vam je to teško, onda bih vas nabio nogom sviju, od one pekave Anele pa do zadnjeg. Ebem vas sve da vam ebem. Nije ovo samo sad, već oduvijek, vazda je ovaj segment kaskao.

Koliko ima momaka što se bave fotografijom, editingom i što im ide to strašno. Pa neka klub zaposli par takvih mladih ljudi, a šutne ove nehljebare i idiote. Teško napraviti galeriju slika s svakog treninga, klipove s treninga, neke challenge itd. Jedno vrijeme kao počeli neke "warm up" fazone po Instagramu i valjda ih smorilo, valja to snimiti.

Ovo mi baš ide preko qurca više, debili debilski nisu u stanju barem to napraviti. Svi barem iPhone imaju, da uslikaju usput bilo bi dobro, ma jok, bolje stavljaj storyje. Treba reagovati i masovno slati e-mailove Upravi i skrenuti pažnju na ovo, prešlo svaku granicu.
Hoces reci Sjeverne Koreje :D Ipak juzna je za nas jos svemir :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jun 2019, 00:49

Sta s njim?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 jun 2019, 00:50

Pod ugovorom :zviz:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 jun 2019, 00:52

Nece nam valjda ovo biti "kapitalac" u rangu Lazica :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jun 2019, 01:00

HeraklitMracni je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.

Hoces reci Sjeverne Koreje :D Ipak juzna je za nas jos svemir :D
Ma ja, moja greška. Toliko su me iznervirali, bezobrazluk teški. Kao da je Zvijezda Gradačac, a ne FKS.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2019, 01:04

ElCartel11 je napisao/la:Nece nam valjda ovo biti "kapitalac" u rangu Lazica :lol:
Ovaj je u rangu Kramara :mrgreen:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jun 2019, 01:08

Dobar je ovaj :D

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 24 jun 2019, 01:09

JURIŠ

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 jun 2019, 02:24

Sta se razvuklo ovo sa lijevim bekom? Onaj nesto zavlaci?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 jun 2019, 03:00

Laznjak je napisao/la:Sta se razvuklo ovo sa lijevim bekom? Onaj nesto zavlaci?
Ja nesto iskreno i sumnjam da je on u kombinacijama, do sad ne znam da je ijedan igrac procurio u medije prije nego je dosao u klub, otkad je ova uprava. Rade u tisini i svaki put demantuju tako sto dovedu nekog totalno neocekivanog
1946~

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 jun 2019, 07:46

ThrillerHz je napisao/la:
Ja nesto iskreno i sumnjam da je on u kombinacijama, do sad ne znam da je ijedan igrac procurio u medije prije nego je dosao u klub, otkad je ova uprava. Rade u tisini i svaki put demantuju tako sto dovedu nekog totalno neocekivanog
Inace i demantuju javno, kao i za onog iz partizana
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jun 2019, 08:33

Milanović je osvanuo na klixu prije zvanične
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 jun 2019, 08:35

Denchi je napisao/la:
Milanović je osvanuo na klixu prije zvanične
A moguce i 30.6. da ga predstave ili 1.7.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 26 gostiju.