rishovski je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://www.celticfc.net/newsrishovski je napisao/la:
Hoces reci Sjeverne KorejeAlfredNobel je napisao/la:Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.
Ono što mi najviše smeta trenutno u klubu je taj marketing tim. Moram biti prost, jer opasno ide na qurac i treba nekome ebati mater za takav nerad i javašluk koji tamo vlada. Svaki nivo kluba se podigao, samo tu kaskamo strašno. Kako ih nije stid da nemaš poštene slike, da nemaš poštenog videa, reportaže, ama baš ništa. Pa ebem mater svima koji tamo "rade", sve vam ebem nehljebarsko, fuj. Kako ih nije sramota, kao da je klub iz Južne Koreje, prazne društvene mreže. Ebem vam familiju, zar je teško okačiti 20-30 slika s svakog treninga, druženja, snimiti korektne klipove s treninga, ali korektne, ne ona srranja što traju po pola minute. Neka pogledaju šta rade stranice regionalnih klubova, svaki dan materijala da se syebeš. Ako vam je to teško, onda bih vas nabio nogom sviju, od one pekave Anele pa do zadnjeg. Ebem vas sve da vam ebem. Nije ovo samo sad, već oduvijek, vazda je ovaj segment kaskao.
Koliko ima momaka što se bave fotografijom, editingom i što im ide to strašno. Pa neka klub zaposli par takvih mladih ljudi, a šutne ove nehljebare i idiote. Teško napraviti galeriju slika s svakog treninga, klipove s treninga, neke challenge itd. Jedno vrijeme kao počeli neke "warm up" fazone po Instagramu i valjda ih smorilo, valja to snimiti.
Ovo mi baš ide preko qurca više, debili debilski nisu u stanju barem to napraviti. Svi barem iPhone imaju, da uslikaju usput bilo bi dobro, ma jok, bolje stavljaj storyje. Treba reagovati i masovno slati e-mailove Upravi i skrenuti pažnju na ovo, prešlo svaku granicu.
Sta s njim?Zukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/andrej-si ... ler/259988
Pod ugovoromZukanovic je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/andrej-si ... ler/259988
Ma ja, moja greška. Toliko su me iznervirali, bezobrazluk teški. Kao da je Zvijezda Gradačac, a ne FKS.HeraklitMracni je napisao/la:Hoces reci Sjeverne KorejeAlfredNobel je napisao/la:Lijepo je za vidjeti ovu petardu danas, čisto radi samopouzdanja i psihe. Naravno, ovo ništa ne znači, niti se treba puštati u euforiju, kao što ništa ne znači i da se izgubilo. Ustvari, značilo bi samo ovdje, jer bi bila teška pljuvačina, tradicionalno. Bravo svima, vidim svaki igrač je dobio šansu.
Ono što mi najviše smeta trenutno u klubu je taj marketing tim. Moram biti prost, jer opasno ide na qurac i treba nekome ebati mater za takav nerad i javašluk koji tamo vlada. Svaki nivo kluba se podigao, samo tu kaskamo strašno. Kako ih nije stid da nemaš poštene slike, da nemaš poštenog videa, reportaže, ama baš ništa. Pa ebem mater svima koji tamo "rade", sve vam ebem nehljebarsko, fuj. Kako ih nije sramota, kao da je klub iz Južne Koreje, prazne društvene mreže. Ebem vam familiju, zar je teško okačiti 20-30 slika s svakog treninga, druženja, snimiti korektne klipove s treninga, ali korektne, ne ona srranja što traju po pola minute. Neka pogledaju šta rade stranice regionalnih klubova, svaki dan materijala da se syebeš. Ako vam je to teško, onda bih vas nabio nogom sviju, od one pekave Anele pa do zadnjeg. Ebem vas sve da vam ebem. Nije ovo samo sad, već oduvijek, vazda je ovaj segment kaskao.
Koliko ima momaka što se bave fotografijom, editingom i što im ide to strašno. Pa neka klub zaposli par takvih mladih ljudi, a šutne ove nehljebare i idiote. Teško napraviti galeriju slika s svakog treninga, klipove s treninga, neke challenge itd. Jedno vrijeme kao počeli neke "warm up" fazone po Instagramu i valjda ih smorilo, valja to snimiti.
Ovo mi baš ide preko qurca više, debili debilski nisu u stanju barem to napraviti. Svi barem iPhone imaju, da uslikaju usput bilo bi dobro, ma jok, bolje stavljaj storyje. Treba reagovati i masovno slati e-mailove Upravi i skrenuti pažnju na ovo, prešlo svaku granicu.Ipak juzna je za nas jos svemir
Ovaj je u rangu KramaraElCartel11 je napisao/la:Nece nam valjda ovo biti "kapitalac" u rangu Lazica
Ja nesto iskreno i sumnjam da je on u kombinacijama, do sad ne znam da je ijedan igrac procurio u medije prije nego je dosao u klub, otkad je ova uprava. Rade u tisini i svaki put demantuju tako sto dovedu nekog totalno neocekivanogLaznjak je napisao/la:Sta se razvuklo ovo sa lijevim bekom? Onaj nesto zavlaci?
Inace i demantuju javno, kao i za onog iz partizanaThrillerHz je napisao/la:Ja nesto iskreno i sumnjam da je on u kombinacijama, do sad ne znam da je ijedan igrac procurio u medije prije nego je dosao u klub, otkad je ova uprava. Rade u tisini i svaki put demantuju tako sto dovedu nekog totalno neocekivanogLaznjak je napisao/la:Sta se razvuklo ovo sa lijevim bekom? Onaj nesto zavlaci?
Milanović je osvanuo na klixu prije zvaničneThrillerHz je napisao/la:Ja nesto iskreno i sumnjam da je on u kombinacijama, do sad ne znam da je ijedan igrac procurio u medije prije nego je dosao u klub, otkad je ova uprava. Rade u tisini i svaki put demantuju tako sto dovedu nekog totalno neocekivanogLaznjak je napisao/la:Sta se razvuklo ovo sa lijevim bekom? Onaj nesto zavlaci?
A moguce i 30.6. da ga predstave ili 1.7.Denchi je napisao/la:Milanović je osvanuo na klixu prije zvaničneThrillerHz je napisao/la:Ja nesto iskreno i sumnjam da je on u kombinacijama, do sad ne znam da je ijedan igrac procurio u medije prije nego je dosao u klub, otkad je ova uprava. Rade u tisini i svaki put demantuju tako sto dovedu nekog totalno neocekivanogLaznjak je napisao/la:Sta se razvuklo ovo sa lijevim bekom? Onaj nesto zavlaci?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, RajvoSA03 i 20 gostiju.