FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 23 jun 2019, 22:56

Gdje nam je taj medijski partner, gori su od zvanicne..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jun 2019, 22:58

slika
slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2019, 23:00

Tatar brat izgleda ko neko ko bi ti mogao mobitel u tramvaju zavrnuti. Kad stane pored tebe, ti prebacis telefon u drugi džep i držiš ga na oku. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 23 jun 2019, 23:05

Pantelija je napisao/la:Kako ce prepoznati, kovacevica gledao godinu dana na treninzima i cim je pavlovic otjeran u tri intervjua naglasava da.mu treba prvi golman. Pidro mu bio 5. Izbor na lijevom beku nakon bekica, pa onda hodzica, pa obda sabanovica, pa mujakica. E tak onda je stavio pidru. Sabanovica prate dva jaka kliba, koja su odusevljena fizikalijama i kontrolom lopte, centarsuta, njwmu hebibovic-krilo igra beka. Eto, dosta.

I ocekujes od husrefa koji je odlican trener, sjajan rezultat ima, ali ne zna procjeniti igraca i uvijek iskusnom daje.prednost. Prodati nikad neces halilovica, bekica, hebiba, a nisu kvalitet koji donosi prevagu
Pa ima neko iz uprave, Emir ili neko drugi ko bi mogao reagovati, valjda su mu stavili neku stavku u ugovoru da forsira par akademaca, sad nema Pidre, ostaju Saban i Kova.
joker90 je napisao/la:Ako Husref ne bude ubacivao Đokanovića i Salčina, to je zato jer nemaju kvalitet, a ne jer Husref ne zna prepoznati talente. Prepoznao je Kovu, Nihada i ostale da valjaju, isto tako je prepoznao da Jahić ne valja. :kafa:
Vec je vise puta receno, i evo sad je pantelija ponovo napisao nacin na koji su oni dobili priliku i apsolutno je upravu, tesko bi i Pidro i Kovacevic dobili priliku da nije bilo srednjeg prsta i povreda
Zadnja izmjena: ZeroStyle, dana/u 23 jun 2019, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jun 2019, 23:05

joker90 je napisao/la:Tatar brat izgleda ko neko ko bi ti mogao mobitel u tramvaju zavrnuti. Kad stane pored tebe, ti prebacis telefon u drugi džep i držiš ga na oku. :mrgreen:
:rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 23:06

:urnebes: :lol:
Pantelija je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Tatar brat izgleda ko neko ko bi ti mogao mobitel u tramvaju zavrnuti. Kad stane pored tebe, ti prebacis telefon u drugi džep i držiš ga na oku. :mrgreen:
:rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2019, 23:06

ZeroStyle je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Kako ce prepoznati, kovacevica gledao godinu dana na treninzima i cim je pavlovic otjeran u tri intervjua naglasava da.mu treba prvi golman. Pidro mu bio 5. Izbor na lijevom beku nakon bekica, pa onda hodzica, pa obda sabanovica, pa mujakica. E tak onda je stavio pidru. Sabanovica prate dva jaka kliba, koja su odusevljena fizikalijama i kontrolom lopte, centarsuta, njwmu hebibovic-krilo igra beka. Eto, dosta.

I ocekujes od husrefa koji je odlican trener, sjajan rezultat ima, ali ne zna procjeniti igraca i uvijek iskusnom daje.prednost. Prodati nikad neces halilovica, bekica, hebiba, a nisu kvalitet koji donosi prevagu
Pa ima neko iz uprave, Emir ili neko drugi ko bi mogao reagovati, valjda su mu stavili neku stavku u ugovoru da forsira par akademaca, sad nema Pidre, ostaju Saban i Kova.
joker90 je napisao/la:Vec je vise puta receno, i evo sad je pantelija ponovo napisao nacin na koji su oni dobili priliku i apsolutno je upravu, tesko bi i Pidro i Kovacevic dobili priliku da nije bilo srednjeg prsta i povreda.
Šta se oni imaju mješati u posao Husrefu? Nemoj da im na kući grafit kakav osvane!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 jun 2019, 23:07

MortemHz je napisao/la:slika
Zamalo ko ovi naši hoteli na Ilidzi :kafa:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 jun 2019, 23:10

Zastone je napisao/la:Gdje nam je taj medijski partner, gori su od zvanicne..
Nemaju vremena, kenjaju po forumu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 23:14

joker90 je napisao/la:
ZeroStyle je napisao/la:

joker90 je napisao/la:Vec je vise puta receno, i evo sad je pantelija ponovo napisao nacin na koji su oni dobili priliku i apsolutno je upravu, tesko bi i Pidro i Kovacevic dobili priliku da nije bilo srednjeg prsta i povreda.
Šta se oni imaju mješati u posao Husrefu? Nemoj da im na kući grafit kakav osvane!!
Šta ćemo mi koji imamo stanove?

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jun 2019, 23:17

Robert rock

U pravu je covjek sto je govorio da talente treba vec sa 17 god pomalo ubacivati u seniore.
Ne rade to samo "veliki", naprotiv, skoro svugdje se moze naci primjer.
Ali i sa 19god opet je to napredak i opcija za napredak samog igraca...
Kod nas je igrac sa 17 obicno sitan, ulazio je Velagic sa 17 pa nista, ide to lagano naprijed, nema potrebe za zurbom, nemore i jare i pare, polako ba.
Kovacevic bi bio k od golmana, garantujem, da nije iso u mrkonjic g.
I prijateljska za tog maladog je extra

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 23 jun 2019, 23:18

Evo ga, kao sto sam i ocekivao. Nakon pobjede od 5-1 u prijateljskoj utakmici krenula su prozivanje i uvrede na racun nas forumasa ss.ba.
Artiljerija je bila spremna, hvala prijatelju sa info koji mi ovo javlja da se krene sa prozivanjem igraca, uprave i branjenjem Husrefa da ne moze za 15 dana spremiti i uigrati ekipu.
Hvala Bogu pa smo uzeli, neka su i ovo otvoreno rekli. Nije ni cudo sto se ogromna kolicina normalnih momaka prebacila na ovaj forum. Niko ne voli jednoumlje. I to u nasem Sarajevu nikada nece moci proci.

Na stranu sve, meni je Sarajevo najbitnije evo vec 34 godine. Malo i pozitive da unesemo. Ako Bog da trebalo bi do Utorka da legne pojacanje u zadnjoj liniji. Izgleda da su dogovoreni detalji, samo sitnice su jos ostale. Igracima se sutra isplacuju bonusi, i da odgovorim momku sa infa, svima su isplacene plate, ne samo pojedincima. Djaba pokusavas unijeti nervozu.

Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci! Upamtite to!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2019, 23:22

MortemHz je napisao/la: Šta ćemo mi koji imamo stanove?
Imate automobile na kojima će osvanuti grafiti! Pamet u glavu, ćelavi - to će da dočeka Hadžiju! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 jun 2019, 23:23

obiteljskicovjek je napisao/la:
Mozda im je bolje da malo uhvate vremena.. a ne da prepisuju i senzacija naslove da stavljaju ..

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 23 jun 2019, 23:25

duplakruna46 je napisao/la:Evo ga, kao sto sam i ocekivao. Nakon pobjede od 5-1 u prijateljskoj utakmici krenula su prozivanje i uvrede na racun nas forumasa ss.ba.
Artiljerija je bila spremna, hvala prijatelju sa info koji mi ovo javlja da se krene sa prozivanjem igraca, uprave i branjenjem Husrefa da ne moze za 15 dana spremiti i uigrati ekipu.
Hvala Bogu pa smo uzeli, neka su i ovo otvoreno rekli. Nije ni cudo sto se ogromna kolicina normalnih momaka prebacila na ovaj forum. Niko ne voli jednoumlje. I to u nasem Sarajevu nikada nece moci proci.

Na stranu sve, meni je Sarajevo najbitnije evo vec 34 godine. Malo i pozitive da unesemo. Ako Bog da trebalo bi do Utorka da legne pojacanje u zadnjoj liniji. Izgleda da su dogovoreni detalji, samo sitnice su jos ostale. Igracima se sutra isplacuju bonusi, i da odgovorim momku sa infa, svima su isplacene plate, ne samo pojedincima. Djaba pokusavas unijeti nervozu.

Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci! Upamtite to!
pusti njih sve neki "insajderi"
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 23 jun 2019, 23:31

Zastone je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
Mozda im je bolje da malo uhvate vremena.. a ne da prepisuju i senzacija naslove da stavljaju ..
Ima mnogo prećih stvari.
Menadžment je puno unosniji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 23:50

Što ne stavite kakve avatare, vidim pola vas ništa nema? :D
Treba malo obojiti našu temu sa najljepšom bojom.

MINUT POSLA, HVALA

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 jun 2019, 23:54

MortemHz je napisao/la:Što ne stavite kakve avatare, vidim pola vas ništa nema? :D
Treba malo obojiti našu temu sa najljepšom bojom.

MINUT POSLA, HVALA
Repliciraj him!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 24 jun 2019, 00:10

slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2019, 00:11

Eh, eto. Žrtve smo sad vlastitog uspjeha i taktičke genijalnosti od danas.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, rimljanin90 i 61 gost.