FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije valjda da sprema da Krste igra Dmf.Kakav mag.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pratim CZV na yt kanalu, pa jbt ljudi su svemirski brod za nase ove debile kako rade, pa i u gurbeta su bolji sazetci i pracenje kluba na yt.kosevskobrdo je napisao/la:Nikad mi ni P od profesionalnog kluba nećemo biti.
Koji je ovo put da sa pripremnih nema prijenosa, a o izvještajima da ne pričam. Odron odrona... da smo ikakav klub svi u pr i marketingu bi otkaz dobili već danas. Za šta oni služe u klubu????
Teski amaterizam
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Pa mora izmišljati kad nema pojacanjaSarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj hus ima ptsp kakav komad budale
Husref kriv sto nema Adukora, Crepulje, Kapića, Stanojevica. Najlakse Husrefa pljuvat
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 23 jun 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko bolji, znači nismo ista ligaledesma je napisao/la:Pratim CZV na yt kanalu, pa jbt ljudi su svemirski brod za nase ove debile kako rade, pa i u gurbeta su bolji sazetci i pracenje kluba na yt.kosevskobrdo je napisao/la:Nikad mi ni P od profesionalnog kluba nećemo biti.
Koji je ovo put da sa pripremnih nema prijenosa, a o izvještajima da ne pričam. Odron odrona... da smo ikakav klub svi u pr i marketingu bi otkaz dobili već danas. Za šta oni služe u klubu????
Teski amaterizam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zivi su, dobro je.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
1-0 za nas
7 min
7 min
i čude se što je malo raje na tribinama
Ko ce tekstualni pisat vjerovatno taj il ta sto je otisao/la u sloveniju ko dio marketinga ne zna sta je ofsajd a kamoli da komentarise utakmicu idioti nesposobni
-
- Kontakt:
Cuj vozom haha, hajd dobro valjda stignu na neku utakmicu.admin je napisao/la:Poslali ismo novinara i fotografa, no nazalost morali su vozom ici. Vjerujes li da su jutros u 6 bili u Ljubljani a u Rogasku stigli prije pola sata. A, utakmica na drugom kraju. Slovenija povezana gore nego BiH.bordobijeli je napisao/la:Kritika i za SS ba nisu poslali nikog da izvjestava s pripremama šampiona. A izgleda i nasi strajkuju
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 23 jun 2019, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
usraše mi poslijepodne, a taman mislio tekmu pogledati
usraše mi poslijepodne, a taman mislio tekmu pogledati
- kosevskobrdo
- Kontakt:
To kao neki izgovor, nešto?admin je napisao/la:Poslali smo novinara i fotografa, no nazalost morali su vozom ici. Vjerujes li da su jutros u 6 bili u Ljubljani a u Rogasku stigli prije pola sata. A, utakmica na drugom kraju. Slovenija povezana gore nego BiH.bordobijeli je napisao/la:Kritika i za SS ba nisu poslali nikog da izvjestava s pripremama šampiona. A izgleda i nasi strajkuju
Ako ste vi bili zaduženi od strane kluba onda je vaša krivica, kao što naši u klubu trebaju unaprijed razmišljat hoće li im leći novac ili ne tako i vi trebate razmišljat hoćete li stići ili ne.
A ako niste zaduženi od strane kluba onda poštovanje vama jer ste uopšte htjeli raditi nešto a ovi naši debili u klubu nek se nastave slikat po instagramu i glumit influenserke a posao za koji su dovedene rade malo ili nimalo.

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Pa maloprije uporedjujes Dinamo i njihov odnos prema mladima, sa namjerom da opravdas Husrefa i njegov odnos prema akademcima .bordobijeli je napisao/la:Pa mora izmišljati kad nema pojacanjaSarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj hus ima ptsp kakav komad budale
Husref kriv sto nema Adukora, Crepulje, Kapića, Stanojevica. Najlakse Husrefa pljuvat
A nama, po ovome sto se ovde pise, Velksok igra na poziciji gdje imas, opet kako se ovde pise, najtalentovanijeg akademca?
Mislim, meni su pripreme nebitne. Trebaju svi da dobijuriliku, i dobit ce.. al nemoj mi moim te pricati ovde kako su svi krivi za greske osim Husrefa.
Pa, stanite raja, pripreme su da se probaju razne varijante. Siguran sam da ovo nece biti ekipa koja ce istrcati protiv Celtica, ali moras voditi racuna i o povredama i eventualnom nedolasku zadnjeg veznog. Mozda bismo svi mi radije vidjeli Djokanovica tu, ali garantujem da bi se usrao kada bi istrcao pred 20 000 ljudi, sto moze jako negativnog uticati na mladog igraca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Gavric i Krste zadnji vezni tatar naprijed krila milanovic i sisic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Krste zadnji vezni haahahahahah.
Krste je Rooney za sirotinju. Počeo kao špic, premješten na AMFa, dobio kapitensku, sad igra DMFa.
Krste je Rooney za sirotinju. Počeo kao špic, premješten na AMFa, dobio kapitensku, sad igra DMFa.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje gledašbenko21 je napisao/la:Gavric i Krste zadnji vezni tatar naprijed krila milanovic i sisic
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A i jeste se vas dvojica uparilaBenkara21 je napisao/la:Gdje gledašbenko21 je napisao/la:Gavric i Krste zadnji vezni tatar naprijed krila milanovic i sisic

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Fk sjeverna koreja igra pripremnu utakmicu 
A mozda i ovi iz pr segmenta kluba strajkuju, ko ce znati.
I neko ocekuje Dokanovica na DM, a Husref trener,pa prije ce i Ahmetovica staviti na to mjesto, a dupovca na krilo nego sto ce sansu dobiti Dokanovic ili Salcin. A i ako ga nekad uvede na igru igrace beka.
Nikad od nas ozbiljnog kluba ili nekog znacajnijeg napretka. Samo djaba trosimo svoje zivce. I onda neko kaze slaba posjeta, jahhh.

A mozda i ovi iz pr segmenta kluba strajkuju, ko ce znati.
I neko ocekuje Dokanovica na DM, a Husref trener,pa prije ce i Ahmetovica staviti na to mjesto, a dupovca na krilo nego sto ce sansu dobiti Dokanovic ili Salcin. A i ako ga nekad uvede na igru igrace beka.
Nikad od nas ozbiljnog kluba ili nekog znacajnijeg napretka. Samo djaba trosimo svoje zivce. I onda neko kaze slaba posjeta, jahhh.
Kad se povrijedi Dupe, bit ce novi Sergej Barbarezskoroalen je napisao/la:Krste zadnji vezni haahahahahah.