FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 12:17

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Izgleda da se vjeruje dosta onom malom Hasanoviću.
e ne znam, meni je on najtanji od svih ovih akademaca što su ih poveli :D
dobar je glavom za svoje godine i dobro se pozicionira to je sve što ja vidim kod njega :think:
Ne znam šta bi ti rekao.. u svojoj generaciji je bio odličan i sad treba dobiti priliku u prvom timu pa da vidimo šta može. Ja mislim da može biti dosta pristojan napadač.
sumnjam da može išta kao jedini centarfor, prelagan mi je još za toga, meni više smisla posudba za njega i individualno da radi u gymu da ojača jbg...
evo ti ovdje na snimku vidiš kako ga vršnjaci stoperi dosta lako fizički sklanjaju, nesporim da je žilav i uporan momak, samo to nema prođu u seniorima i dosta jačim duelima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 jun 2019, 12:18

admir1946 je napisao/la:Ne produženje ugovora igračima, koje Zrinjski želi, mislim da daje jasnu sliku koliko ih se trebamo bojat. I šta se sprema kod nas.

Bespotrebna negativa ...
Hajmo mi to sprovesti u djelo i siguran sam da niko nece crnjaciti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 23 jun 2019, 12:27

Hajmo jedan igrač danas.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2019, 12:29

Vidim mnogi pisu kako je samo Mujakic otiso od bitni igraca, ja Bgm vidim kako je nama otislo ili povredjeno 60% ekipe posebno vezni red. Crepulja, Stanojevic, Adukor, Kapic, Halilovic su drzali vezni red, jedino imas Rahmanovica trenutno sprrmnog od veznog reda koji je iznio duplu krunu. Tako da mislim da stoper i jedan ili dva vezna su pod moranje ako zelimo ponoviti proslu sezonu.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jun 2019, 12:35

Stanojevic najbitniji, Crepulja jeste istina dosao do prvotimca ali kako se pred kraj Kapic malo uigrao tako ih je Husref i mijenjao ovisno o onome sto mu treba ali Adukor i Halilovic drzali sredinu ??? - Adukor nije zaigrao citavu polusezonu, Halilovic kriminalan svaki put bio dok ga nije prinudno na beka prebacio, tu je cak i pristojan bio, dakle nama je tu Stanojevic najveci problem, tako da ne treba pretjerivati
Pyro is not a crime !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 12:38

bordobijeli je napisao/la:Vidim mnogi pisu kako je samo Mujakic otiso od bitni igraca, ja Bgm vidim kako je nama otislo ili povredjeno 60% ekipe posebno vezni red. Crepulja, Stanojevic, Adukor, Kapic, Halilovic su drzali vezni red, jedino imas Rahmanovica trenutno sprrmnog od veznog reda koji je iznio duplu krunu. Tako da mislim da stoper i jedan ili dva vezna su pod moranje ako zelimo ponoviti proslu sezonu.
ma malo se to voli relatizirati
Crepulja je bio u prvih 11, Stanoje takođe, Halilović je dosta igrao za rezervu...
ako ćemo o nekim igračima koje će faliti svakako su to Mujakić,Pidro i Stanoje...jer mislim da Gavrić i Milanović su dobre zamjene Crepulji i Haliloviću
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 23 jun 2019, 12:39

Idemo!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2019, 12:43

THEC je napisao/la:Stanojevic najbitniji, Crepulja jeste istina dosao do prvotimca ali kako se pred kraj Kapic malo uigrao tako ih je Husref i mijenjao ovisno o onome sto mu treba ali Adukor i Halilovic drzali sredinu ??? - Adukor nije zaigrao citavu polusezonu, Halilovic kriminalan svaki put bio dok ga nije prinudno na beka prebacio, tu je cak i pristojan bio, dakle nama je tu Stanojevic najveci problem, tako da ne treba pretjerivati
Majstore ja ti kazem da su ti igraci iznijeli vezni red neko vise neko manje. Crepulja, Stanojevic, Rahmanovic, Adukor, Kapic i Mustafic ovo ti je bio nas vezni red kroz proslu sezonu. Od ovih 6 ostao si na Rahmanovicu i Mustaficu koji je odigrao samo par utakmica. A ljudi kazu samo Mujakic otiso od bitni igraca. Ma hajte molim vas, sami sebe lazemo.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 23 jun 2019, 12:49

Ma meni najveci gubitak poslije Mujakica je Crepulja. Ko se imalo razumije u fudbal i ne gleda samo gdje je lopta vidjet ce koliko je taj igrac dobar. I naprijed distribucija lopte, i sredinu je jeo sa Milosem. Vecina misli trom spor ali tu je uvijek gdje treba. Mislim ako je trazio neke divlje pare jbg, al licno ja bih mu dao bas bas dobru platu, ali posto se ne pitam sretno mu dalje.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 jun 2019, 12:52

Nema vise pojačanja dok ne legnu pare :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 12:52

ade43 je napisao/la:Ma meni najveci gubitak poslije Mujakica je Crepulja. Ko se imalo razumije u fudbal i ne gleda samo gdje je lopta vidjet ce koliko je taj igrac dobar. I naprijed distribucija lopte, i sredinu je jeo sa Milosem. Vecina misli trom spor ali tu je uvijek gdje treba. Mislim ako je trazio neke divlje pare jbg, al licno ja bih mu dao bas bas dobru platu, ali posto se ne pitam sretno mu dalje.
imao je dobrih partija i fin tehničar, dobro uvezivao odbranu i napad, ali mislim da će i Gavrić biti solidan u toj roli, a ima i visine fine(1m90) i naravno više minutaže Mustafiću, ali eventualno i 2 mlada akademca Salčinu i Đokanoviću...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 jun 2019, 12:57

Denchi je napisao/la:
ade43 je napisao/la:Ma meni najveci gubitak poslije Mujakica je Crepulja. Ko se imalo razumije u fudbal i ne gleda samo gdje je lopta vidjet ce koliko je taj igrac dobar. I naprijed distribucija lopte, i sredinu je jeo sa Milosem. Vecina misli trom spor ali tu je uvijek gdje treba. Mislim ako je trazio neke divlje pare jbg, al licno ja bih mu dao bas bas dobru platu, ali posto se ne pitam sretno mu dalje.
imao je dobrih partija i fin tehničar, dobro uvezivao odbranu i napad, ali mislim da će i Gavrić biti solidan u toj roli, a ima i visine fine(1m90) i naravno više minutaže Mustafiću, ali eventualno i 2 mlada akademca Salčinu i Đokanoviću...
Zar nismo skontali da je Gavric vise taj prednji vezni, ala Rahmanovic, nego dubinski playmaker ala Crepulja?

Kako se zove zadnji vezni koji je iz Sirokog presao u Rijeku prije par godina? Vracao se u Siroki (mislim posudba), pa ponovo otisao vani. Visok igrac, odlican u defanzivi, a i iznosenje lopte mu je bila jaca strana. On bi nam odlicno legao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jun 2019, 13:00

Napapijri je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Zar nismo skontali da je Gavric vise taj prednji vezni, ala Rahmanovic, nego dubinski playmaker ala Crepulja?

Kako se zove zadnji vezni koji je iz Sirokog presao u Rijeku prije par godina? Vracao se u Siroki (mislim posudba), pa ponovo otisao vani. Visok igrac, odlican u defanzivi, a i iznosenje lopte mu je bila jaca strana. On bi nam odlicno legao.
Zlomislić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2019, 13:01

Damir Zlomislic u Vojvodini je sad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 13:02

Nije ni čudo što je igrao u Širokom Brijegu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 13:02

Napapijri je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

ma može Gavrić mislim na više strana ali je više tehničar, a imaš i Krleta da staviš iza špica, tako da se nameće to da bi Gavrić bio povučeniji...ali ovo sad nagađamo :D ne mora ništa od ovoga biti, mogu doći 2 strašna vezna i svi spomenuti budu klupa :D :pray:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 jun 2019, 13:03

Eh da. Vojvodina se raspadala do jucer, a onda angazuju Lalatovica. On sigurno nece doci ako mu nisu obecali igrace za sami vrh (kao sto je imao u Radnickom iz Nisa). Ako nekome nije mrsko da provjeri statistiku iz prosle sezone, zaista ne bi bilo lose kada bi ga angazovali, ako postoji mogucnost naravno.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 23 jun 2019, 13:10

Tomića obavezno zaganjati !
Mislim da će Salčin preuzeti ulogu koju je Kapić imao.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 13:14

Napapijri je napisao/la:Eh da. Vojvodina se raspadala do jucer, a onda angazuju Lalatovica. On sigurno nece doci ako mu nisu obecali igrace za sami vrh (kao sto je imao u Radnickom iz Nisa). Ako nekome nije mrsko da provjeri statistiku iz prosle sezone, zaista ne bi bilo lose kada bi ga angazovali, ako postoji mogucnost naravno.
Vuk Mitošević je odigrao sve na zadnjem veznom, 15 tekmi Zlomislić svega...mada sumnjam da bi nama on prije Širokog :hmmmmm:

interesantno bi bilo zbog visine :rol: Zlomislić 1m93, Rahman 1m90, Gavrić 1m87, Mustafić 1m87 :hmmmmm: Divovi :rol:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 23 jun 2019, 13:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 jun 2019, 13:16

Denchi je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Eh da. Vojvodina se raspadala do jucer, a onda angazuju Lalatovica. On sigurno nece doci ako mu nisu obecali igrace za sami vrh (kao sto je imao u Radnickom iz Nisa). Ako nekome nije mrsko da provjeri statistiku iz prosle sezone, zaista ne bi bilo lose kada bi ga angazovali, ako postoji mogucnost naravno.
Vuk Mitošević je odigrao sve na zadnjem veznom, 15 tekmi Zlomislić svega...mada sumnjam da bi nama on prije Širokog :hmmmmm:
Nije neka idila u Sirokom, dosta igraca ih je napustilo, a dosao samo Jovic cini mi se. U ovo moderno doba ce on preci, samo mu ponuditi nesto vecu platu nego u Sirokom. Isto mislim i za Zakarica koji se spominjao prije par dana.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 67 gostiju.