PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BosanacGorstak » 22 jun 2019, 22:19

Sariel1987 je napisao/la: Kad ces bit konacno jednom iakren i rec odakle toliki hejt prema tuzlacima?maltretirali te u skoli?
Sta li vec?
Hejt prema Tuzlacima? :? Pa navijam za klub koji je iz Tuzle i koji nozi naziv grada Tuzla.
Tuzla je odlican grad,a Fukare i drugi koji se poustovjecuju s Tuzlom,njihov broj smo danas vidjeli.
Po snimku vidim da su vam dosli svi navijaci,oko 20 koliko vas i ima u Fukarama. :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 22 jun 2019, 22:27

podrska za fukare, sredite grupu, izbacite klosare iz iste i udarite po savovima. vi ste sloboda,klosarì pput jogeta i onakvih ukaljase ime grupe, al svi su to prosli. Samo zbit redove i ko robijasi i red army izborit se za scoj klub :thumbup:
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 22 jun 2019, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jun 2019, 22:28

Podrška za upravu FK Sloboda
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jun 2019, 22:28

BosanacGorstak je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la: Kad ces bit konacno jednom iakren i rec odakle toliki hejt prema tuzlacima?maltretirali te u skoli?
Sta li vec?
Hejt prema Tuzlacima? :? Pa navijam za klub koji je iz Tuzle i koji nozi naziv grada Tuzla.
Tuzla je odlican grad,a Fukare i drugi koji se poustovjecuju s Tuzlom,njihov broj smo danas vidjeli.
Po snimku vidim da su vam dosli svi navijaci,oko 20 koliko vas i ima u Fukarama. :kafa:
Navijaš za klub j.ebenih izbjeglica iz podrinja koji se stide svog porijekla pa su dodali Tuzla u naziv kluba. :kafa:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 22 jun 2019, 22:34

cadillac je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:
Sta li vec?
Navijaš za klub j.ebenih izbjeglica iz podrinja koji se stide svog porijekla pa su dodali Tuzla u naziv kluba. :kafa:
**** izbjeglica iz Podrinja,ono treba se stidit sto je protjeran u ratu :tokralju: :crazy:
I stide se svog porijekla a na grbu cvijet srebrenice.
Momak,ti si ocito zalutao.Drzim da si na danasnjim protestima malo vise cugnuo,taman je sva ona raja mogla stati u jedan omanji kafic :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Forumasch
Kontakt:

Post Postao/la Forumasch » 22 jun 2019, 22:38

Gasi slobodanku!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 22 jun 2019, 22:42

drakensang je napisao/la:podrska za fukare, sredite grupu, izbacite klosare iz iste i udarite po savovima. vi ste sloboda,klosarì pput jogeta i onakvih ukaljase ime grupe, al svi su to prosli. Samo zbit redove i ko robijasi i red army izborit se za scoj klub :thumbup:
Nemoj biti lud.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jun 2019, 22:46

BosanacGorstak je napisao/la: **** izbjeglica iz Podrinja,ono treba se stidit sto je protjeran u ratu :tokralju: :crazy:
I stide se svog porijekla a na grbu cvijet srebrenice.
Momak,ti si ocito zalutao.Drzim da si na danasnjim protestima malo vise cugnuo,taman je sva ona raja mogla stati u jedan omanji kafic :kafa:
Što onda niste podrinje united? Migranti su za vas gospoda ebote

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jun 2019, 22:52

E moji Tuzlaci, umjesto da dovedete čovjeku igrače.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Forumasch
Kontakt:

Post Postao/la Forumasch » 22 jun 2019, 23:12

Osim13 je napisao/la:E moji Tuzlaci, umjesto da dovedete čovjeku igrače.
Otjerase onakvog ljudinu zbog yebena 4 miliona

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 jun 2019, 00:01

Forumasch je napisao/la:
Pozdravio te Husref :kafa:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 23 jun 2019, 00:15

Kad neko napise gasi Slobodanku, od nasih ili kona jezim se.. Nabijem na ku*ac i Vas sve takve sto razmisljate. Nije mi mrska Sloboda kao institucija, na stranu sto se ja onako zayebavam, ali naravno treba OSUDITI POJEDINCE I GRUPU KOJA STITI LOSE MEDJU NAMA. Mi smo ba mali, cemu vodi netrpeljivost izmedju Celika, Slobode, Zelje i Sarajeva... Smaknuti i osuditi ****, a institucije nek zive, jer su INSTITUCIJE. Mi mali i mrzimo se medjusobom, covjece jeli normalno da vise idem na noz na Tusanj, ili na Bilino, nego u Zapadni Mostar ili Banja Luku.... Nemojte srati, drazi mi je svaki velikan, a da je jos NAŠ.... Jer anamo oni jedva cekaju da se mi medjusobom yebemo.... Kad kaze neki meni na tribini da mu je drazi Borac i Les.... Nego Tuzla ili Zenica, a zaboravlja 2012tu i kamenje po Gradskom Stadionu u BL..... Osuditi kerove u Zenici i Tuzli.... Ali ljude, ne sve persone, nego INSANE postivati, ako oni tebe ne, dokazi njima svojim primjerom... Da vide da si bolji od njih.... Vise mi pun kofer tog sranja..... I Celik, Sloboda, i hvala Bogu Velez sad, Sarajevo, Mi.... Nek se setamo kroz ovu ligu, a ne ubice iz Listice(mada nisu svi, tamo sam pricao i vidio da ima normala likova), ili iz Zapadnog anamo oni Biggest Rvati....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 jun 2019, 00:49

kolezeljovac je napisao/la:Kad neko napise gasi Slobodanku, od nasih ili kona jezim se.. Nabijem na ku*ac i Vas sve takve sto razmisljate. Nije mi mrska Sloboda kao institucija, na stranu sto se ja onako zayebavam, ali naravno treba OSUDITI POJEDINCE I GRUPU KOJA STITI LOSE MEDJU NAMA. Mi smo ba mali, cemu vodi netrpeljivost izmedju Celika, Slobode, Zelje i Sarajeva... Smaknuti i osuditi ****, a institucije nek zive, jer su INSTITUCIJE. Mi mali i mrzimo se medjusobom, covjece jeli normalno da vise idem na noz na Tusanj, ili na Bilino, nego u Zapadni Mostar ili Banja Luku.... Nemojte srati, drazi mi je svaki velikan, a da je jos NAŠ.... Jer anamo oni jedva cekaju da se mi medjusobom yebemo.... Kad kaze neki meni na tribini da mu je drazi Borac i Les.... Nego Tuzla ili Zenica, a zaboravlja 2012tu i kamenje po Gradskom Stadionu u BL..... Osuditi kerove u Zenici i Tuzli.... Ali ljude, ne sve persone, nego INSANE postivati, ako oni tebe ne, dokazi njima svojim primjerom... Da vide da si bolji od njih.... Vise mi pun kofer tog sranja..... I Celik, Sloboda, i hvala Bogu Velez sad, Sarajevo, Mi.... Nek se setamo kroz ovu ligu, a ne ubice iz Listice(mada nisu svi, tamo sam pricao i vidio da ima normala likova), ili iz Zapadnog anamo oni Biggest Rvati....
Vala je i Borac i BL nasa...Mostar, Siroki, Tuzla, Zenica, Sarajevo... Sve je nase... ;)

Te velike i najvece fasiste/nacionaliste trebamo svi zajedno otjerat. To nismo mi. BiH je vazda bila zemlja za sve ljude i sve vjere, a to sto su komsije bolesne jbga ne mozes sve birat u zivotu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 23 jun 2019, 01:00

simidobar je napisao/la:
Vala je i Borac i BL nasa...Mostar, Siroki, Tuzla, Zenica, Sarajevo... Sve je nase... ;)

Te velike i najvece fasiste/nacionaliste trebamo svi zajedno otjerat. To nismo mi. BiH je vazda bila zemlja za sve ljude i sve vjere, a to sto su komsije bolesne jbga ne mozes sve birat u zivotu..
Naravno od mora do Save, od Drine do Une... Sve je BiH i NAŠE.... Ali sam mislio u tipu lizoguzaca njima, a vamo yebavanje s "nasim".
Al zve ostalo :salut:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Forumasch
Kontakt:

Post Postao/la Forumasch » 23 jun 2019, 01:37

Stroj1946 je napisao/la:
Forumasch je napisao/la:
Pozdravio te Husref :kafa:
Pitaj ga sto mi se ne javlja? :plac:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 jun 2019, 02:22

Jest i trazio igrače :rol: :rol:
... ku.rac nas boli...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 23 jun 2019, 02:31

sviunapad1010 je napisao/la:
... ku.rac nas boli...
Nala malo lud :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 jun 2019, 02:37

prisonbreak je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
... ku.rac nas boli...
Nala malo lud :urnebes:
Kralju termoelektrana utkana u gene :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Forumasch
Kontakt:

Post Postao/la Forumasch » 23 jun 2019, 02:47

Camo City Clobodu Cpasava

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 jun 2019, 03:23

Forumasch je napisao/la:Camo City Clobodu Cpasava
Tobe ne yebi muhe :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.