Postao/la kolezeljovac » 23 jun 2019, 00:15
Kad neko napise gasi Slobodanku, od nasih ili kona jezim se.. Nabijem na ku*ac i Vas sve takve sto razmisljate. Nije mi mrska Sloboda kao institucija, na stranu sto se ja onako zayebavam, ali naravno treba OSUDITI POJEDINCE I GRUPU KOJA STITI LOSE MEDJU NAMA. Mi smo ba mali, cemu vodi netrpeljivost izmedju Celika, Slobode, Zelje i Sarajeva... Smaknuti i osuditi ****, a institucije nek zive, jer su INSTITUCIJE. Mi mali i mrzimo se medjusobom, covjece jeli normalno da vise idem na noz na Tusanj, ili na Bilino, nego u Zapadni Mostar ili Banja Luku.... Nemojte srati, drazi mi je svaki velikan, a da je jos NAŠ.... Jer anamo oni jedva cekaju da se mi medjusobom yebemo.... Kad kaze neki meni na tribini da mu je drazi Borac i Les.... Nego Tuzla ili Zenica, a zaboravlja 2012tu i kamenje po Gradskom Stadionu u BL..... Osuditi kerove u Zenici i Tuzli.... Ali ljude, ne sve persone, nego INSANE postivati, ako oni tebe ne, dokazi njima svojim primjerom... Da vide da si bolji od njih.... Vise mi pun kofer tog sranja..... I Celik, Sloboda, i hvala Bogu Velez sad, Sarajevo, Mi.... Nek se setamo kroz ovu ligu, a ne ubice iz Listice(mada nisu svi, tamo sam pricao i vidio da ima normala likova), ili iz Zapadnog anamo oni Biggest Rvati....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!