Ma lako se samnom dogovoriti, ali strah me da nas zagor1987 ne poludi kad ono vidi.svrakino1921 je napisao/la: Razumijem
Mlacnuce te tomahavkom, odletices do rijeke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma lako se samnom dogovoriti, ali strah me da nas zagor1987 ne poludi kad ono vidi.svrakino1921 je napisao/la: Razumijem
Bolje bosanski dinamo nego bosanski bostanBosniaBoston je napisao/la:Pitari bosanski Dinamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doduse brzo se razvijate,za par kvartala mozda budete
Makar ne pravim 100 drugih racuna i ne banuju me isto toliko puta ko tebeForumasch je napisao/la:Bolje bosanski dinamo nego bosanski bostanBosniaBoston je napisao/la:Pitari bosanski Dinamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blokirali mi admini racune ko amaw zeljkanuBosniaBoston je napisao/la:Makar ne pravim 100 drugih racuna i ne banuju me isto toliko puta ko tebeForumasch je napisao/la:Bolje bosanski dinamo nego bosanski bostanBosniaBoston je napisao/la:Pitari bosanski Dinamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pusti ba levata samo ignor nije to navijac Sarajeva,to je Husrefov isprdak,ili vanbracno dijete.bhpremierliga12 je napisao/la:Pa ovaj Nam?Forumasch je napisao/la:De ti nama ljudino prvo reci ko je nama gazda, yebo seb mater.bhpremierliga12 je napisao/la:Pitari jel ovo Rio Ferdinand sa gazdom vam? Ne zezam se, otidjite na njegovu fb stranicu, u Vietnamu je lik, pa reko da nije s njim?
Evo naseg mudracazagor1987 je napisao/la: Pusti ba levata samo ignor nije to navijac Sarajeva,to je Husrefov isprdak,ili vanbracno dijete.
Igrač od 4 miliona €svrakino1921 je napisao/la:Evo Nizozemca u Slobodi
Sta cemo sad
Eto crnca, imal straha?svrakino1921 je napisao/la:Evo Nizozemca u Slobodi
Sta cemo sad
tuzlak1987 je napisao/la:Eto crnca, imal straha?svrakino1921 je napisao/la:Evo Nizozemca u Slobodi
Sta cemo sad
Ma mene strah i kad bi juniore izveli protiv nastuzlak1987 je napisao/la:Eto crnca, imal straha?svrakino1921 je napisao/la:Evo Nizozemca u Slobodi
Sta cemo sad
Ja cu pivu. Uzmi i sebi sta pijes, i daj zagorki i ostalim pichkama po soksvrakino1921 je napisao/la:Evo Nizozemca u Slobodi
Sta cemo sad
Forumasch je napisao/la:Ja cu pivu. Uzmi i sebi sta pijes, i daj zagorki i ostalim pichkama po soksvrakino1921 je napisao/la:Evo Nizozemca u Slobodi
Sta cemo sad
Ne smiju prozivati novu upravu jer je riječ o stranački postavljenim ljudima, a i Fukare su stranački uhljebi tako da bi Džasmin from Maoča odmah otkaze počeo dijeliti.prisonbreak je napisao/la:Ove Fukare fkt' nisu humane. Govore uprava napolje, a pricaju o Mujkanovixu i Nalicu.
Jel sad tjeraju novu upravu ili?
Kad smo mi govorili da vas kruskoglavi haos je*be, vi ste nas ovdje napadali. Vise puta sam reko niste svjesni sta vam covjek radi, pokopat ce vas. Nije to jos sve izaslo na vidjelo.
Jbg ti znas samo za taj put preko Vrandukasvrakino1921 je napisao/la:@Forumasch
Kako oni vasi kroz tunel Vranduk
Jesul bojkot opalili kakav
Nisu im javili da je raspust počeo pa prema tome nema ni stipendija, povampirili se odma.Beton je napisao/la:Ne smiju prozivati novu upravu jer je riječ o stranački postavljenim ljudima, a i Fukare su stranački uhljebi tako da bi Džasmin from Maoča odmah otkaze počeo dijeliti.prisonbreak je napisao/la:Ove Fukare fkt' nisu humane. Govore uprava napolje, a pricaju o Mujkanovixu i Nalicu.
Kad smo mi govorili da vas kruskoglavi haos je*be, vi ste nas ovdje napadali. Vise puta sam reko niste svjesni sta vam covjek radi, pokopat ce vas. Nije to jos sve izaslo na vidjelo.
No Senčo, no topli sendvič za svaku Fukaru.Osim13 je napisao/la:Nisu im javili da je raspust počeo pa prema tome nema ni stipendija, povampirili se odma.Beton je napisao/la:Ne smiju prozivati novu upravu jer je riječ o stranački postavljenim ljudima, a i Fukare su stranački uhljebi tako da bi Džasmin from Maoča odmah otkaze počeo dijeliti.prisonbreak je napisao/la:Ove Fukare fkt' nisu humane. Govore uprava napolje, a pricaju o Mujkanovixu i Nalicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.