PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pitari jel ovo Rio Ferdinand sa gazdom vam? Ne zezam se, otidjite na njegovu fb stranicu, u Vietnamu je lik, pa reko da nije s njim?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Tako ti je to kad pljujes Misketa i "lobotomce" jer slijepo slijede njega, a zapravo su isti samo u protivnickom taboru. Ima osnove da se vjeruje Amaru, ali ovo je bas pusenje kurca, dovede rahmetli Alispahica, i brani se taj potez.redbull93 je napisao/la:Stvarno ih ne razumijem, hvale svone nenormalno, a corak svi osim Zeca. Ovamo sve pljuju, a ti isti da dodju njima ovdje bi parada bila jbt.zagor1987 je napisao/la:Najace kad sebe ubjedjujes da su Bekric,Alispahic,Bogicevic i slicni majstori fudbala,a da je Lendric beze i Jamak
Budi iskren reci ako valja, isto tako ako ne valja, ne valja vala da je caca moj.
Sad se tjese sa ovim Alispahicem kao uigran sa Zecom pa ce oni to kao nesto. Sami sebe lazu jbt
Nez kako to, al u nas u Mostaru bi popljuvali kad bi dosao Messi, rekli bi ma da je samo 20 cenata veci

De ti nama ljudino prvo reci ko je nama gazda, yebo seb mater.bhpremierliga12 je napisao/la:Pitari jel ovo Rio Ferdinand sa gazdom vam? Ne zezam se, otidjite na njegovu fb stranicu, u Vietnamu je lik, pa reko da nije s njim?
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije to Riobhpremierliga12 je napisao/la:Pitari jel ovo Rio Ferdinand sa gazdom vam? Ne zezam se, otidjite na njegovu fb stranicu, u Vietnamu je lik, pa reko da nije s njim?
Nego Rambo ugovara da im gazda dode na skupstinu
E upravo to napadaju ove misketovci kao, a oni isto rade sa amarom. Luda kuca u prevodudrakensang je napisao/la:Tako ti je to kad pljujes Misketa i "lobotomce" jer slijepo slijede njega, a zapravo su isti samo u protivnickom taboru. Ima osnove da se vjeruje Amaru, ali ovo je bas pusenje kurca, dovede rahmetli Alispahica, i brani se taj potez.redbull93 je napisao/la:Stvarno ih ne razumijem, hvale svone nenormalno, a corak svi osim Zeca. Ovamo sve pljuju, a ti isti da dodju njima ovdje bi parada bila jbt.zagor1987 je napisao/la:Najace kad sebe ubjedjujes da su Bekric,Alispahic,Bogicevic i slicni majstori fudbala,a da je Lendric beze i Jamak
Budi iskren reci ako valja, isto tako ako ne valja, ne valja vala da je caca moj.
Sad se tjese sa ovim Alispahicem kao uigran sa Zecom pa ce oni to kao nesto. Sami sebe lazu jbt
Nez kako to, al u nas u Mostaru bi popljuvali kad bi dosao Messi, rekli bi ma da je samo 20 cenata veciNekad je to i dobro, al ocito je da je kod njih, u nekim glavama, Amar > Zeljo.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Budite strpljivi zvaljini puleni i sacekajte sezona da pocne sve cete sami vidjeti
Pretjerujete, niti se ko tješi niti ko pravi od Alispahića Xavija i Iniestu, otprilike su svi složni da je tu za popunjavanje kadra. To što ima par ostrašćenih nije čudo, svi ih imaju 
Kvalitetan igrač sredine je još uvijek jedan od prioriteta.

Kvalitetan igrač sredine je još uvijek jedan od prioriteta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo sto tad pada novi kvartalzagor1987 je napisao/la:Budite strpljivi zvaljini puleni i sacekajte sezona da pocne sve cete sami vidjeti

Tako je jos jedan razlog vise da nas oderete i nas i Zrinjskog i uzmete titulu. Dobro se spremite mi smo u ambisi sve se raspada a vi kao jak organizovan klub to treba da iskoristi. Bem ti drzavu kad klub kojem su racuni blokirani i gdje ih sadasnji trener tuzi i gdje se sve raspada dodje i popuje za kvartale i slicno hahasvrakino1921 je napisao/la:Samo sto tad pada novi kvartalzagor1987 je napisao/la:Budite strpljivi zvaljini puleni i sacekajte sezona da pocne sve cete sami vidjeti
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 22 jun 2019, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jel to usro garantuje ili je tako pokazao grah?zagor1987 je napisao/la:Budite strpljivi zvaljini puleni i sacekajte sezona da pocne sve cete sami vidjeti

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa ovaj Nam?Forumasch je napisao/la:De ti nama ljudino prvo reci ko je nama gazda, yebo seb mater.bhpremierliga12 je napisao/la:Pitari jel ovo Rio Ferdinand sa gazdom vam? Ne zezam se, otidjite na njegovu fb stranicu, u Vietnamu je lik, pa reko da nije s njim?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi bar znamo zasto smo blokiranizagor1987 je napisao/la:Tako je jos jedan razlog vise da nas oderete i nas i Zrinjskog i uzmete titulu. Dobro se spremite mi smo u ambisi sve se raspada a vi kao jak organizovan klub to treba da iskoristi. Bem ti drzavu kad klub kojem su racuni blokirani i gdje ih sadasnji trener tuzi i gdje se sve raspada dodje i popuje za kvartale i slicno hahasvrakino1921 je napisao/la:Samo sto tad pada novi kvartalzagor1987 je napisao/la:Budite strpljivi zvaljini puleni i sacekajte sezona da pocne sve cete sami vidjeti
![]()
![]()
![]()
Znate vi moj quracsvrakino1921 je napisao/la: Mi bar znamo zasto smo blokirani

- svrakino1921
- Kontakt:
Za razliku od vasForumasch je napisao/la:Znate vi moj quracsvrakino1921 je napisao/la: Mi bar znamo zasto smo blokirani
Mislite da ste ko Rijeka no medutim
Cuj rijeka. Mi rijeku pregazimo ko plitak potok.svrakino1921 je napisao/la:Za razliku od vasForumasch je napisao/la:Znate vi moj quracsvrakino1921 je napisao/la: Mi bar znamo zasto smo blokirani
Mislite da ste ko Rijeka no medutim
Dinamo burazeru, Dinamo

- svrakino1921
- Kontakt:
Joj izvini molim te
Bosanski Dinamo
Dadadada
Bosanski Dinamo
Dadadada
Pravicu se kao da to nisi napisao, ali nemoj da ti se potkradaju takve greskesvrakino1921 je napisao/la:Joj izvini molim te
Bosanski Dinamo
Dadadada

- svrakino1921
- Kontakt:
RazumijemForumasch je napisao/la:Pravicu se kao da to nisi napisao, ali nemoj da ti se potkradaju takve greskesvrakino1921 je napisao/la:Joj izvini molim te
Bosanski Dinamo
Dadadada
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pitari bosanski Dinamo
Doduse brzo se razvijate,za par kvartala mozda budete

Doduse brzo se razvijate,za par kvartala mozda budete

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.