Kakav moras biti kloc da pored Rogera Federera u kadru ti spomenes samo Hicfilda

smetal' ti?ribery je napisao/la:Je l' se samo meni ucinilo da je Kristic svrsio kad je Real izjednacio u 94.?
Il' inace onako vristi, stenje, ispusta- nazovimo ih "animalne" zvukove.
Kenjas da prenosi OBN,u pa kolega Sabahudin se mora gledatiMonolog je napisao/la:Saša (glupan) Vugdalić:"U Liverpoolu nema Torresa, nema Gerrada, a na našoj televiziji nema ni serije Gumus".
Šta reći na ovo?
Monolog je napisao/la:Saša (glupan) Vugdalić:"U Liverpoolu nema Torresa, nema Gerrada, a na našoj televiziji nema ni serije Gumus".
Šta reći na ovo?
a kad celo htjede reci Napolitanci,pa se zbuni,kontao reci napolitanke i na kraju ekipa iz NapuljaDevil je napisao/la:Kenjas da prenosi OBN,u pa kolega Sabahudin se mora gledatiMonolog je napisao/la:Saša (glupan) Vugdalić:"U Liverpoolu nema Torresa, nema Gerrada, a na našoj televiziji nema ni serije Gumus".
Šta reći na ovo?,ja gledao na AS4 Liverpool, mislim OBN prenosi 'ajduka.
Monolog je napisao/la:Ćosiću kapa dole. Pokazao je da je broj 1 kada su hrvatski komentatori u pitanju. Stvarno je čovjek prva liga; ne govorim to zbog ovog epiteta kojeg je dao Vahi, već zbog svega.
Samo tako nastavi, Drago![]()
bh hrvat je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ćosiću kapa dole. Pokazao je da je broj 1 kada su hrvatski komentatori u pitanju. Stvarno je čovjek prva liga; ne govorim to zbog ovog epiteta kojeg je dao Vahi, već zbog svega.
Samo tako nastavi, Drago![]()
tako to rade bosanci
Monolog je napisao/la:Spaho opet proizvoljno izgovara imena i prezimena sportskih radnika. MAJK Mekartni!