FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2019, 15:34

Denchi je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
To je moja supruga bestidnice! Odbij!
Nigdje te ne vidim na slikama :kafa: :redbull:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 22 jun 2019, 15:36

BordoSarajevo je napisao/la:“Informacija koju su objavili neki mediji jeste tačna, ali sve zavisi iz kojeg ugla posmatrate stvari. Zbog zakona u Vijentamu nismo mogli tek tako prebaciti novac u drugu zemlju, procedura je veoma duga.

Ali, već sam riješio problem. Zamolio sam rukovodstvo Cardiff Cityja da transferira sredstva kako bi kompletan tim Sarajeva bio isplaćen.

Veoma sam tužan kad vidim ovakve članke. Ekipa je završila na prvom mjestu u prvenstvu Bosne i Hercegovine, očekuju je nastupi u Ligi prvaka, a mi nailazimo na takvo nerazumjevanje zbog administrativnih poteškoća”.

Također je ovom prilikom Nguyen Nam pojasnio:

“Želim to podijeliti s drugima. Kada investirate u inozemstvu, procedura prebacivanja sredstava iz Vijetnama u druge zemlje traje od tri do šest mjeseci. Jednostavno se moramo nositi sa tim”, zaključio je Nam.
Na ovom linku ima iz vijetnamskih novina tekst pa ubacite u google translate :
http://m.soha.vn/nguoi-duoc-bau-duc-tie ... 303515.htm

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2019, 15:36

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
Nama gori pod nogama, a ti bi guzio :stop:
Vidis da me Denchi napada, nema nista od toga :thumbdown:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 jun 2019, 15:36

BordoSarajevo je napisao/la:“Želim to podijeliti s drugima. Kada investirate u inozemstvu, procedura prebacivanja sredstava iz Vijetnama u druge zemlje traje od tri do šest mjeseci. Jednostavno se moramo nositi sa tim”, zaključio je Nam.[/b]
Nek prebaci 10 miliona i onda je miran 2 godine. :bih:
Al' onako kad ga vidim, izgleda mi kao neki buregdžija, ne vjerujem ja da on ima previše para.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2019, 15:38

Ako već nemaš šta pametno reći, onda je bolje šutiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2019, 15:38

10 mil je za godinu ...eura
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 jun 2019, 15:39

Pantelija je napisao/la:10 mil je za godinu ...eura
To su dobre pare da se osvoji sve živo u BiH i napravi čak i dobar tim za Evropu. Sad se ne šalim uopšte.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2019, 15:42

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:10 mil je za godinu ...eura
To su dobre pare da se osvoji sve živo u BiH i napravi čak i dobar tim za Evropu. Sad se ne šalim uopšte.
Ovo je i za dio kampa, akademije, plate itd..ali da cemo otici svima ispred, hocemo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 jun 2019, 15:43

Po meni roster je trenutno tanak za neke vece domete mimo ove lige..treba se pojacat bolje..mada cisto sumnjam u neka normalna pojacanja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jun 2019, 15:47

Mi moramo imati spremnu ekipu, bar 90% u ovakvim situacijama kada zelimo iskorak u Evropi.

Sada sam misljenja da nam fale 4 top igraca da bi mogli reci da imamo sanse proci to 3 pretkolo EL.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jun 2019, 15:49

pa i ne treba nam sad za sad nista da ganjamo osim lige, u evropi odigrati sto je moguce vise tekmi i to je to, ako se ukaze sansa za neko cudo, sto da ne, ali nama treba vremena za neki veci rezultat u evropi, zbog losih rezultata godinama unazad, pa sve i da se u igracki kadar ulozi mnogo vise kad nemas koeficijenta i dodje ti ovako Celtic, ali kroz par godina bi se mogli nadati cemu ali samo i samo uz osvajanje par titula zaredom, sve ostalo nam ne donosi nista
Pyro is not a crime !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2019, 15:55

Dadox je napisao/la:Po meni roster je trenutno tanak za neke vece domete mimo ove lige..treba se pojacat bolje..mada cisto sumnjam u neka normalna pojacanja
Čemu takvo razmišljanje? Evo za sada imaš i više nego dobra tri igrača - Gavrić, Milanović, Letić. Ko je pratio, kaže da je Gavrić bio odličan u prelošoj ekipi Bačke koja je ispala. Milanović jedan od najboljih igrača u našoj ligi i njega smo kaparisali na vrijeme, jako dobar igrač. Letić odlično rješenje za beka.

Polako, upoznat sam da će biti još ne dobrih, već odličnih igrača, u rangu Lazića. Morate skontati i to da iole kvalitetniji igrači čekaju ponude iz inostranstva, mi smo zadnja rupa na sviralu vazda. Naravno, sad će se to barem malo promijeniti, pošto imamo love ne može ih krava sažvakati. :mrgreen:

Polako samo, ja vjerujem Hadžiji maksimalno.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 jun 2019, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 22 jun 2019, 15:56

THEC je napisao/la:pa i ne treba nam sad za sad nista da ganjamo osim lige, u evropi odigrati sto je moguce vise tekmi i to je to, ako se ukaze sansa za neko cudo, sto da ne, ali nama treba vremena za neki veci rezultat u evropi, zbog losih rezultata godinama unazad, pa sve i da se u igracki kadar ulozi mnogo vise kad nemas koeficijenta i dodje ti ovako Celtic, ali kroz par godina bi se mogli nadati cemu ali samo i samo uz osvajanje par titula zaredom, sve ostalo nam ne donosi nista
Bas tako!Trebamo nametnut sistem koji ce dat rezlutate nakon 4-5 godina jer nista ne moze preko noci.Popravit koeficijent pa tek onda sve ostalo.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 jun 2019, 15:57

Ove godine ce biti jaca liga puno..velez i borac dobri,zrinjski i siroki standardno...zeljo ne vjerujem da ce konkurentan biti ali eto..

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 jun 2019, 15:59

AdkoHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:pa i ne treba nam sad za sad nista da ganjamo osim lige, u evropi odigrati sto je moguce vise tekmi i to je to, ako se ukaze sansa za neko cudo, sto da ne, ali nama treba vremena za neki veci rezultat u evropi, zbog losih rezultata godinama unazad, pa sve i da se u igracki kadar ulozi mnogo vise kad nemas koeficijenta i dodje ti ovako Celtic, ali kroz par godina bi se mogli nadati cemu ali samo i samo uz osvajanje par titula zaredom, sve ostalo nam ne donosi nista
Bas tako!Trebamo nametnut sistem koji ce dat rezlutate nakon 4-5 godina jer nista ne moze preko noci.Popravit koeficijent pa tek onda sve ostalo.
Ma ljudini zrinjski je 4 titule u 5 godina osvojio pa sta je uradio specijalno..nista bez dobrog sistema i strucnih ljudi unutar kluba da to iskoriste

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jun 2019, 15:59

zagor1987 je napisao/la:Juce momak postavi podcast gdje su ljudi na ove teme pricali,i sad ljudi i dalje vjeruju nekim padobrancima sabura ba sve ce im isplaceno biti. Vazno je ovim huskacima vjerovat. Kad se nesto dobro prica niko ne vjeruje,cim neko baci neku laz ovdje koja je stetna svi vjeruju aferim

E tog sabura od igraca sam ocekivao , ali valjda dogorilo . Bilo , pa proslo idemo dalje . Sad mi krivo sto su igraci uprli prst u Musemiceve pare . Pa valjda je manje jednom isplatiti , nego njima 15-ici . Haj yebayiga , bilo ne ponovilo se . Uvijek sam Tana potencirao kao zivu LEGENDU .
Koji je cova nas ADZUKA . :tokralju: :tokralju: :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jun 2019, 16:01

6 mjeseci se ceka al nek je bosnjo poletio da pljune

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jun 2019, 16:02

Dadox je napisao/la:
AdkoHz je napisao/la:
Ma ljudini zrinjski je 4 titule u 5 godina osvojio pa sta je uradio specijalno..nista bez dobrog sistema i strucnih ljudi unutar kluba da to iskoriste
Pa Zrinjski nam je odlican primjer kako se ne radi kad imas dominaciju, a i ovo sto pisem logicno je da se odnosi i na to da svake godine unaprijedimo ekipu, naravno bit ce prodaja igraca, pogotovo mladjih, to jednostavno moramo prihvatiti ali se i pored toga moze i mora svake godine napredovati a uz osvajanje titula, rast koeficijenta u evropi, bilo bi pitanje vremena kad bismo nesto vise napravili, pa evo cak i ove godine uz malo srece se play off EL moze desiti, a to nije bezvezan rezultat uopste
Pyro is not a crime !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2019, 16:04

Nama treba minimalno 3 solidna pojačanja za lige, s tim pojačanjima bi mogli opet nešto i očekivat u evropi, odnosno da prođemo to treće pretkolo EL, naravno ako budemo imali sreće u žrijebu.

Evropu u stranu, nama treba prije svega 3 pojačanja za ligu, dosta je utakmica, dosta će biti jakih i čvrstih ekipa, tu je Borac i Velež, tu je Zrinjski koji puno obećava sa ovim pojačanjima, Široki će isto biti tvrd orah svima, kone bez obzira na lošu situaciju morat će ići na titulu. Čelik dovodi solidne igrače, imaju baš dosta solidnih igrača, neće biti kanta za nabijanje kao do sad, Tuzla City po imenima ima ekipu za sami vrh, Mladost takođe nije ekipa za pocijenit, jedino mi se tanje ekipe čine Zvijezda i pogotovo Sloboda koja je glavni kandidat za federalku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 jun 2019, 16:06

Ja sam za ulaganja i pravljenja ekipe za dominaciju u pl bh, i dominaciju u juniorskom kadetskom i poinrskim takmicenju, al dominaciju, taku dominaciju da nam vec u 19 koli cestitaju titulu.

Ja vjerujem kad apsulutno ovladamo pl u svim uzrastima od seniora do pionira, da ce mo abd za 3-4 godine (poduslovom da osvoimo tetulu svake godine) bit a situaci da ostvarimo najveci dosad iskorak i u evropi.

Ja bi bio zadovoljan ovakvim iskorakom.

Ovo nije naj skuplji roster, saban pidro kova mujakic kurdic mustafic

Sigurno imaju duplo manju platu nego, rustemovic todorovic advan i 98% igraca zrinjskog ima vecu platu neznam vise imena igraca zrinjskog

Tako isto sa seljkanom

Kjosevski sindikalac sinisa zecevi krpic ramovic itd

Jer su to svi igraci koji su se dokazali u slabim klubovima i sigurno jisu dosli u zelju zrinjski da igraju za iste ili manje oare

Imamo mi ahmetovica krstu rahmana tatara oni jesu malo skuplji al kad ubacis plate akademaca to svede da manje para trosimi na igrace nego konkurenti. Nekazem da netreba trisit vise treba i treba da se zna kad dides u FK SARAJEVO da ti je to koda si doso u manchester city za sirotinju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.