Nigdje te ne vidim na slikamaDenchi je napisao/la:To je moja supruga bestidnice! Odbij!ElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nigdje te ne vidim na slikamaDenchi je napisao/la:To je moja supruga bestidnice! Odbij!ElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
Na ovom linku ima iz vijetnamskih novina tekst pa ubacite u google translate :BordoSarajevo je napisao/la:“Informacija koju su objavili neki mediji jeste tačna, ali sve zavisi iz kojeg ugla posmatrate stvari. Zbog zakona u Vijentamu nismo mogli tek tako prebaciti novac u drugu zemlju, procedura je veoma duga.
Ali, već sam riješio problem. Zamolio sam rukovodstvo Cardiff Cityja da transferira sredstva kako bi kompletan tim Sarajeva bio isplaćen.
Veoma sam tužan kad vidim ovakve članke. Ekipa je završila na prvom mjestu u prvenstvu Bosne i Hercegovine, očekuju je nastupi u Ligi prvaka, a mi nailazimo na takvo nerazumjevanje zbog administrativnih poteškoća”.
Također je ovom prilikom Nguyen Nam pojasnio:
“Želim to podijeliti s drugima. Kada investirate u inozemstvu, procedura prebacivanja sredstava iz Vijetnama u druge zemlje traje od tri do šest mjeseci. Jednostavno se moramo nositi sa tim”, zaključio je Nam.
Vidis da me Denchi napada, nema nista od togaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Nama gori pod nogama, a ti bi guzioElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
Nek prebaci 10 miliona i onda je miran 2 godine.BordoSarajevo je napisao/la:“Želim to podijeliti s drugima. Kada investirate u inozemstvu, procedura prebacivanja sredstava iz Vijetnama u druge zemlje traje od tri do šest mjeseci. Jednostavno se moramo nositi sa tim”, zaključio je Nam.[/b]
To su dobre pare da se osvoji sve živo u BiH i napravi čak i dobar tim za Evropu. Sad se ne šalim uopšte.Pantelija je napisao/la:10 mil je za godinu ...eura
Ovo je i za dio kampa, akademije, plate itd..ali da cemo otici svima ispred, hocemoKrajisnikBosnjak je napisao/la:To su dobre pare da se osvoji sve živo u BiH i napravi čak i dobar tim za Evropu. Sad se ne šalim uopšte.Pantelija je napisao/la:10 mil je za godinu ...eura
Čemu takvo razmišljanje? Evo za sada imaš i više nego dobra tri igrača - Gavrić, Milanović, Letić. Ko je pratio, kaže da je Gavrić bio odličan u prelošoj ekipi Bačke koja je ispala. Milanović jedan od najboljih igrača u našoj ligi i njega smo kaparisali na vrijeme, jako dobar igrač. Letić odlično rješenje za beka.Dadox je napisao/la:Po meni roster je trenutno tanak za neke vece domete mimo ove lige..treba se pojacat bolje..mada cisto sumnjam u neka normalna pojacanja
Bas tako!Trebamo nametnut sistem koji ce dat rezlutate nakon 4-5 godina jer nista ne moze preko noci.Popravit koeficijent pa tek onda sve ostalo.THEC je napisao/la:pa i ne treba nam sad za sad nista da ganjamo osim lige, u evropi odigrati sto je moguce vise tekmi i to je to, ako se ukaze sansa za neko cudo, sto da ne, ali nama treba vremena za neki veci rezultat u evropi, zbog losih rezultata godinama unazad, pa sve i da se u igracki kadar ulozi mnogo vise kad nemas koeficijenta i dodje ti ovako Celtic, ali kroz par godina bi se mogli nadati cemu ali samo i samo uz osvajanje par titula zaredom, sve ostalo nam ne donosi nista
Ma ljudini zrinjski je 4 titule u 5 godina osvojio pa sta je uradio specijalno..nista bez dobrog sistema i strucnih ljudi unutar kluba da to iskoristeAdkoHz je napisao/la:Bas tako!Trebamo nametnut sistem koji ce dat rezlutate nakon 4-5 godina jer nista ne moze preko noci.Popravit koeficijent pa tek onda sve ostalo.THEC je napisao/la:pa i ne treba nam sad za sad nista da ganjamo osim lige, u evropi odigrati sto je moguce vise tekmi i to je to, ako se ukaze sansa za neko cudo, sto da ne, ali nama treba vremena za neki veci rezultat u evropi, zbog losih rezultata godinama unazad, pa sve i da se u igracki kadar ulozi mnogo vise kad nemas koeficijenta i dodje ti ovako Celtic, ali kroz par godina bi se mogli nadati cemu ali samo i samo uz osvajanje par titula zaredom, sve ostalo nam ne donosi nista
zagor1987 je napisao/la:Juce momak postavi podcast gdje su ljudi na ove teme pricali,i sad ljudi i dalje vjeruju nekim padobrancima sabura ba sve ce im isplaceno biti. Vazno je ovim huskacima vjerovat. Kad se nesto dobro prica niko ne vjeruje,cim neko baci neku laz ovdje koja je stetna svi vjeruju aferim
Pa Zrinjski nam je odlican primjer kako se ne radi kad imas dominaciju, a i ovo sto pisem logicno je da se odnosi i na to da svake godine unaprijedimo ekipu, naravno bit ce prodaja igraca, pogotovo mladjih, to jednostavno moramo prihvatiti ali se i pored toga moze i mora svake godine napredovati a uz osvajanje titula, rast koeficijenta u evropi, bilo bi pitanje vremena kad bismo nesto vise napravili, pa evo cak i ove godine uz malo srece se play off EL moze desiti, a to nije bezvezan rezultat uopsteDadox je napisao/la:Ma ljudini zrinjski je 4 titule u 5 godina osvojio pa sta je uradio specijalno..nista bez dobrog sistema i strucnih ljudi unutar kluba da to iskoristeAdkoHz je napisao/la:Bas tako!Trebamo nametnut sistem koji ce dat rezlutate nakon 4-5 godina jer nista ne moze preko noci.Popravit koeficijent pa tek onda sve ostalo.THEC je napisao/la:pa i ne treba nam sad za sad nista da ganjamo osim lige, u evropi odigrati sto je moguce vise tekmi i to je to, ako se ukaze sansa za neko cudo, sto da ne, ali nama treba vremena za neki veci rezultat u evropi, zbog losih rezultata godinama unazad, pa sve i da se u igracki kadar ulozi mnogo vise kad nemas koeficijenta i dodje ti ovako Celtic, ali kroz par godina bi se mogli nadati cemu ali samo i samo uz osvajanje par titula zaredom, sve ostalo nam ne donosi nista