FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 22 jun 2019, 10:56

farinelli123 je napisao/la:In the next 24 hours FC Bayern Munich is going to announce four new signings. According to Bild these players are: Rodri, De Ligt, Sanè and Max Kruse.

Boateng is expected to leave Munich in the next couple of days with Napoli being his preferred destination. Estimated fee is around 18-20 million euros. Renato Sanches is also expected to leave due to lack of playing time under Kovač.

[Bild]

4 nova :rol: , mozda samo Kruse posto je dzaba :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BiOdiesel
Kontakt:

Post Postao/la BiOdiesel » 22 jun 2019, 11:26

farinelli123 je napisao/la:In the next 24 hours FC Bayern Munich is going to announce four new signings. According to Bild these players are: Rodri, De Ligt, Sanè and Max Kruse.

Boateng is expected to leave Munich in the next couple of days with Napoli being his preferred destination. Estimated fee is around 18-20 million euros. Renato Sanches is also expected to leave due to lack of playing time under Kovač.

[Bild]
Mislim da je ova boNba odjeknula dalje nego Šernobilska katastrofa !

Sto kaze @phily jedino Kruse moze doci, ali i on je koliko sam cuo u L.A. u na Poker turniru, Rodri se ceka da potpise za City, De Lighta razvlace od Pariza do Katalonije, a Sane - ne znam nikad nista konkretno :)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 jun 2019, 11:47

Bayern@heart je napisao/la:.
@ i svi ostali

Ubija ovo muklo bezvešće o novim pojačanjima. Malo fake novosti da se razmrda razočarani puk.
Od ove četvorice doći će Sane i Kruse. I taj Kabak i neki Rabiot i to je plafon.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jun 2019, 12:32

farinelli123 je napisao/la: Ubija ovo muklo bezvešće o novim pojačanjima. Malo fake novosti da se razmrda razočarani puk.
Od ove četvorice doći će Sane i Kruse. I taj Kabak i neki Rabiot i to je plafon.
I ti počeo bombe bacat.... :D Ma šta se buniš, ne zovu ovo Nijemci džaba Sommerloch. Toliko se svi trude da naprave neki fudbalski spektakl tokom ljeta pa makar i sa špekulacijama oko transfera. Čak i njemački mediji (koji su često pouzdaniji i ozbiljniji od mase ostalih) počnu lupetat o nekim transferima. Jest da si ih ti malo prije s ovom informacijom nadmašio.... :D :D A po onim drugim medijima, mi jadnici svake godine kupujemo Griezmana a on nas ovako jadne svake godine odbija.... :lol: :lol: Ili kakva se tu još sva imena ne pojavljuju, od Brazilaca kojekakvih ili Portugalaca u procvata etc.....Masa nabrijanih menadžera koji pokušaju dići cijenu svojim pilićima preko leđa Bayerna. Samo sva sreća (i jako pametno) naša uprava nikad ne posluje s Railom, a onaj Pinavi dođe lafo da proda Lewu u Real, dok Poljak njegovim dolaskom samo više zavoli Bayern...Koliko je samo noći Pinavi proklinjao Ulija i Kallea i pitao se: Pa jesu li ono ljudi ili đavoli? :)

A sada malo i ozbiljno i da se nadovežem na onaj tvoj info (fake), sada se opet čini da je Rodri jako blizu Cityja, a Sane jako blizu Bayerna i navodno da bi se ovi transferi mogli ubrzo realizovati. O ovome doduše sada pretežno izvještavaju Britanci, a kod Nijemaca nema nešto konkretno novo, osim što navijači nagađaju i špekulišu.

A prema Sportbild-u Sanches želi po svaku cijenu napustiti Bayern. Iako se nedavno spominjalo da bi vrlo lako mogao ostati, jer Uli voli stil njegove igre i rado bi mu dao još jednu šansu.

https://sportbild.bild.de/bundesliga/ve ... sport.html
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jun 2019, 13:20

farinelli123 je napisao/la:In the next 24 hours FC Bayern Munich are going to announce four new signings. According to Bild these players are: Rodri, De Ligt, Sanè and Max Kruse.

[Bild]
Haman pa sam povjerovao :lol:

Nama Sane, Rodri Cityu, Ligt Juventusu, Kruse Tuzla Cityu i svi zadovoljni :kafa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 jun 2019, 13:22

Bojim se da nas FFP ne zaganja jer smo otisli u minus zbog pretjerane aktivnosti u ovom prelaznom roku.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 22 jun 2019, 14:25

Hasanu mora da je istekla subskripcija na Youtube premium pa nema videa a samim tim i transfera.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jun 2019, 14:35

Ako nista dobra stvar je sto Bayern ne radi sa ovim smecarom Raiolom, kakva odvratna njuska, al je majstor svog posla
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Deminutive
Kontakt:

Post Postao/la Deminutive » 22 jun 2019, 14:42

Kad neko tak lijepo napise lafo izvor a nigdje linka, i sad kao da povjerujem.

Ali stvar koju morate znati kod Bayerna je ta, da Bayern kad kupuje igrace, tu nema neke medijske igranke kao kod City-a, Barcelone, Reala ili bilo koga. Kod Bayerna igrač samo dođe. Slično sa Ribery-em, Toni, posebno Alcantara. Ja na poslu kad samo čitam puffff Alcantara na ljekarskom kod Bayerna.

Sve te špekulacije ne treba uzeti zdravo za gotovo nipošto.

Iskreno jedino vjerujem da će Bayern Wernera i Kabaka dovesti. Ostalo sve je rekla kazala. Werner je odbio produžiti ugovor, ističe krajem naredne. Leipzigu je ili prodaj sad pod hitno ili gubi ko Dortmund Lewandowskog za 0€. Odbili su Bayernovu, istina mizernu, ponudu, ali će se naći negdje na pola puta, oko 40 miliona. Po sistemu "bolje išta nego ništa".

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 jun 2019, 15:16

Naći će se na pola puta. Odigra još sezonu u RBL pa dolazi za 0.
sljivo je napisao/la:Hasanu mora da je istekla subskripcija na Youtube premium pa nema videa a samim tim i transfera.
Mogu ti reći da je vrijeme za neko Azijsko čudo od djeteta, CoBra reaguj. :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 jun 2019, 17:06

Bild kaze da je sa Saneom sve zavrseno.

Kroz razne bonuse na kraju moguca cifra od ~120m €.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 jun 2019, 17:23

:pray: Sane :pray:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 jun 2019, 17:47

Bayern Munich’s chances of signing Rodri from Atletico Madrid are now completely over! [@cfbayern]
Kao sto se i govorilo, vjerovatno ce to City i zvanicno zavrsiti za par dana.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 jun 2019, 17:54

Čvrsto verujem da je Sane naš do 01.07.2019., ali opet nemamo kreativca u završnoj trećini da poveze to sve. Što reče @šljivo pre koji dan, teško da će Niko tek tako da se kocka sa 3-5-2 i slično da probava, pogotovo jer je Dortmund jači nego 2011-2013;

Opet će tu biti ziher pristupa.
Da je klepiti Havertza sad odmah, ili pokušavati neku tranziciju sa dinamičnim duom Goretzka-Tolisso, dobri glavom obojica i iz drugog plana takodje.

Deminutive
Kontakt:

Post Postao/la Deminutive » 22 jun 2019, 18:14

farinelli123 je napisao/la:Čvrsto verujem da je Sane naš do 01.07.2019., ali opet nemamo kreativca u završnoj trećini da poveze to sve. Što reče @šljivo pre koji dan, teško da će Niko tek tako da se kocka sa 3-5-2 i slično da probava, pogotovo jer je Dortmund jači nego 2011-2013;

Opet će tu biti ziher pristupa.
Da je klepiti Havertza sad odmah, ili pokušavati neku tranziciju sa dinamičnim duom Goretzka-Tolisso, dobri glavom obojica i iz drugog plana takodje.

Havertz mora sad ovu godinu pokazati da vrijedi. Da mu se ne desi kao s Baileyem, lik nestao haman ove godine.
Za Sane-a...ako ga uzmemo onda to zatvara vjerovatno vrata budućim transferima ove godine, s obzirom da bismo bili na -200 miliona i bez Kabaka koga ćemo vjeeerovatno dovesti.

Ja bih se iskreno iskreno kockao, i bacio Fonsia u vatru. Momak ima potencijala. Ako bismo tih 10 koliko već miliona bacili samo tako u vodu..ne znam. Mislim da moze biti dobar.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 23 jun 2019, 09:52

.........Neuer............
Kimmich Sule Lucas Alaba
.....Rodrigo Thiago......
Gnabry Goretzka Sane
........ Lewa.........

"Samo" 2 transfera i opet imamo top ekipu. Sljedece sezone jos Havertz ukoliko nastavi razvaljivati i strasni smo.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 jun 2019, 10:06

Kabak je pred potpisom za Milan. I bolje, vec imamo stopere za narednih 10ak godina i ne treba jos jedan razvojni.
Kakav 3-5-2 a krila su nam glavna preokupacija u transfer roku
Naravno da imamo top ekipu, lani smo sve gubili kad su mlade mijenjali starci i uvjeren sam da kontra liverpola ne bi bilo tako da su umjesto rafinhe i riberia igrali Coman i kimmich
Sad smo tu dobili sanea i lako moguce werner najkasnije dogodine
Treba nam backup napadac i eventualno stoper ako ode boateng, nismo bas katastrofalna ekipa da treba sve mijenjati

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 jun 2019, 11:25

Protiv Liverpoola ne bi presli centar da je igro Messi i Ronaldo. To nije bilo do igraca vec do postavke i stratregije.

Imamo ekipu al za BL. Za Lp nemamo, pa mi nemamo kreativca u zadnjoj trecini a nesto hocemo. Krila malo bolnica malo pad forme. Ko ce kreirati, da nece mozda Muller? Tolisso, ili Kimmich sa bezbroj ubacaja?

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 jun 2019, 11:52

hifans je napisao/la:Bild kaze da je sa Saneom sve zavrseno.

Kroz razne bonuse na kraju moguca cifra od ~120m €.
Sto lazes ?
Leroy Sane tells pals his WILL snub Bayern Munich as Man City contract talks continue.
:wave:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2019, 12:21

schickeria je napisao/la: Naravno da imamo top ekipu, lani smo sve gubili kad su mlade mijenjali starci i uvjeren sam da kontra liverpola ne bi bilo tako da su umjesto rafinhe i riberia igrali Coman i
Pogotovo je izostanak Kimmicha tu dosta pokvario koncepciju, to je bilo dosta presudno. A dovoljno se govorilo kako su dodatno zakazali igrači u vezi od kojih se očekivalo da nose igru. Iako bi i njima bilo lakše, da je Kimmich bio tu. Coman bio nedovoljno spreman. Sada ekipa s novim odbrambenim igračima dobila na brzini, a imamo u novajlijama igrače koji po potrebi mogu pokriti i bekovske pozicije, zato sada izostanak Kimmicha bi bio manje bolan ili čak vjerovatno i skroz kompenziran. Ima tu svakako kvaliteta dosta, može se i ovako gurati, a dobro bi došla još dva pojačanja otprilike, a vjerovatno će dvojica najmanje i doći.

Hansi Flick dolazi kao pomoćni trener, on će zamijeniti Petera Herrmana, koji nas je napustio na kraju sezone. Uz Roberta Kovača, Hansi će biti Nikin pomoćnik. Pravo pojačanje za stručni tim, jer je Hansi bio pomoćnik Loewu na SP 2014. i odigrao značajnu ulogu na klupi u osvajanju titule. On je i pravi čovjek za rad s mladim igračima.

Od strane naših navijača Gnabry je izabran za našeg najboljeg igrača prošle sezone. Moglo bi se reći prilično zasluženo. I to tako biraju ljudi koji prate kako treba dešavanja, a ne opterećuju se glupostima... ;)

Njemački mediji su jučer objavili da je Hummels imao dobru ponudu Manu-a i da ih je odbio i odlučio se za Dortmund.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.