Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
**** te Azmir veci si ti kompleksaswobly92 je napisao/la:Više lafine na jednom mjestu ni Senad svojevremeno ne izgovori.
A i to za Azira si ti slag'o, čekali su ponudu iz Hrvatske od 2 kluba i nije došla, nije nigdje rek'o da krivi Azmira da nam je izbio, pa jel moguće da si toliki kompleksaš, mati mila...
Pa reci da su to tvoje riječi i tvoje mišljenje, a ne da nekome stavljaš riječi u usta bolan. Jel te sramota tako se sramotit?tuzlak1987 je napisao/la:Hvala Azmiru opet, dobrom covjeku koji je uzeo igraca i odveo ga za rucicu, a sa nama ima pola godine ugovora. Cula lija pa da nas zakine jos malo, nije dosta ona ono poreza 1 mil sto smo platili i ostalih 500k sto je ostavio troskova za svog Koleta i drustvo.wobly92 je napisao/la:Više lafine na jednom mjestu ni Senad svojevremeno ne izgovori.
A i to za Azira si ti slag'o, čekali su ponudu iz Hrvatske od 2 kluba i nije došla, nije nigdje rek'o da krivi Azmira da nam je izbio, pa jel moguće da si toliki kompleksaš, mati mila...
Sto se tice rada uprave pricaju se ocito gluposti, Fukarama reci da nema nikakvog lopovluka vec da jednostavno imamo praznu kasu i to je to. Treba se strpiti ili se angazovati oko pronalaska novca kod svih, od grada do privrednika. OVI LJUDI NISU LOPOVI i ako docekaju januar biti ce daleko bolje.
Slazem se sa tobom da je 70% presa bilo oko nalica i nebitnih stvari, a sto se tiče statuta i upravljackih prava i vrapci na grani znaju ko to treba aminovatislusalica je napisao/la:Ovo je stvarno komicno. Dok slusam ovu trojku nekako se namece pitanje - Sta je to sto njih kvalifikuje da cine rukovodstvo , ne konkretno Slobode , nego bilo kojeg sportskog kolektiva.
Klasicna alibi prica nam se servira iznova i iznova.
A i sta znaci press konferencija na kojoj nema cestitog novinara , odnosno , pitanja koje je u funkciji necega.
Para nema , to smo znali , ali zasto nisu upitani koje su to aktivnosti poduzimali da ga nadju. Od kojeg to privatnika je trazena lova? Sta je sa statutom? To su prave , bitne stvari , sram vas bilo.
Pa rekao je covjek da ne bi nikada nekom premijerligasu uradio ovo sto je Sloga uradila Slobodi. Po tome se moze zakljuciti sta misli o tom supackom potezu jer su culi odveli ga gore pa kada je potpisao nazvali. A mi bi dobili dosta bolje pare u ovoj teskoj situaciji.wobly92 je napisao/la: Pa reci da su to tvoje riječi i tvoje mišljenje, a ne da nekome stavljaš riječi u usta bolan. Jel te sramota tako se sramotit?
Drugo, kako si tako naivan, poslije svih tih uprava, znaš da na kraju pojedeš gogo i počneš pljuvat po istoj čim napuste i izađu njihova nedjela na svjetlo dana, a ovima poslije svih ovih gluposti, čim se jednom pojave u javnosti i napričaju ono što misle da narodu godi, odmah vjeruješ.
Čuj, Sloboda sigurno neće ispasti i nemamo slab roster, a ne možemo zadržat igrače koji ni u kantonalnim ligama nemaju mjesta.
Izvini ne volim replicirat al ti stvarno imas problem sa Azmirom, pa nema komentara da ga nepomenes . Dok je bio bio je i sta sad ga imas vise pominjat, pominji ove prosle gde si ih grčevito branio a nista manje zla nisu nanjeli. A sto se tiče Azira , sbaki klub ima pravo vrbovat igrače a do igrača je kako ce ispostovati svoj klub, to sto je on otisao je njegovo i nek nosi to breme, mozda se djecko nine naso u ovom platnom razredu a ovaj drugi dobro placa i sta sad. Kad je Husic u orasju ptesreo zebu i oteo ga osojeku tad se nisi bunio. Koncentrisi se na sadasnjicu, a husica kao i druge zna se ko ga je doveo samo za razliku od drugih imo je dva pozitivna poteza a to je pivratak u pl bih i Evropa a nasljednik samo negativne potezetuzlak1987 je napisao/la:Pa rekao je covjek da ne bi nikada nekom premijerligasu uradio ovo sto je Sloga uradila Slobodi. Po tome se moze zakljuciti sta misli o tom supackom potezu jer su culi odveli ga gore pa kada je potpisao nazvali. A mi bi dobili dosta bolje pare u ovoj teskoj situaciji.wobly92 je napisao/la: Pa reci da su to tvoje riječi i tvoje mišljenje, a ne da nekome stavljaš riječi u usta bolan. Jel te sramota tako se sramotit?
Drugo, kako si tako naivan, poslije svih tih uprava, znaš da na kraju pojedeš gogo i počneš pljuvat po istoj čim napuste i izađu njihova nedjela na svjetlo dana, a ovima poslije svih ovih gluposti, čim se jednom pojave u javnosti i napričaju ono što misle da narodu godi, odmah vjeruješ.
Čuj, Sloboda sigurno neće ispasti i nemamo slab roster, a ne možemo zadržat igrače koji ni u kantonalnim ligama nemaju mjesta.
Moraju se gurati trenutni uvijek jer bez uprave bilo kakve nas nema. Ako im se ne pruzi podrska onda smuljaju nesto i odu. Tvoja filozifija je onda da se nikada niti jedna uprava ne podrzi u startu vec da im se sjeku noge odmah jer se ne zovu Husic Azmir.
Cuj dok je bio bio, bio je dok je bio ali za sebe. A nikom nista sta je ostavio iza sebe? Branio sam i njega dok se nije otpetljalo klupko, a sada se otpetljalo i za ove. Ne mogu ja spekulisati dok se sve ne otvori. Tako necu ni za Kozlica jer nije posteno bez dokaza optuzivati za sve i svasta. Dok za ove bivse se sve otvorilo sada kao i za bivseg prije bivsih. Da li tu postoji neka odgovornost? Pokupis popularnost, pokupis glasove, dignes ime, zapises pozajmice, a Slobodi ostavis Koleta i druge invalide da ih placamo 2 godine. I opet te FB botovi vole jer ne razumiju.tuzlak70 je napisao/la: Izvini ne volim replicirat al ti stvarno imas problem sa Azmirom, pa nema komentara da ga nepomenes . Dok je bio bio je i sta sad ga imas vise pominjat, pominji ove prosle gde si ih grčevito branio a nista manje zla nisu nanjeli. A sto se tiče Azira , sbaki klub ima pravo vrbovat igrače a do igrača je kako ce ispostovati svoj klub, to sto je on otisao je njegovo i nek nosi to breme, mozda se djecko nine naso u ovom platnom razredu a ovaj drugi dobro placa i sta sad.
Smije 6mj prije isteka ugovora.tuzlak1987 je napisao/la:Cuj dok je bio bio, bio je dok je bio ali za sebe. A nikom nista sta je ostavio iza sebe? Branio sam i njega dok se nije otpetljalo klupko, a sada se otpetljalo i za ove. Ne mogu ja spekulisati dok se sve ne otvori. Tako necu ni za Kozlica jer nije posteno bez dokaza optuzivati za sve i svasta. Dok za ove bivse se sve otvorilo sada kao i za bivseg prije bivsih. Da li tu postoji neka odgovornost? Pokupis popularnost, pokupis glasove, dignes ime, zapises pozajmice, a Slobodi ostavis Koleta i druge invalide da ih placamo 2 godine. I opet te FB botovi vole jer ne razumiju.tuzlak70 je napisao/la: Izvini ne volim replicirat al ti stvarno imas problem sa Azmirom, pa nema komentara da ga nepomenes . Dok je bio bio je i sta sad ga imas vise pominjat, pominji ove prosle gde si ih grčevito branio a nista manje zla nisu nanjeli. A sto se tiče Azira , sbaki klub ima pravo vrbovat igrače a do igrača je kako ce ispostovati svoj klub, to sto je on otisao je njegovo i nek nosi to breme, mozda se djecko nine naso u ovom platnom razredu a ovaj drugi dobro placa i sta sad.
Sto se tice vrbovanja igraca pod ugovorom, mi bi lagano mogli izganjati sada kaznu za Slogu kod UEFE jer igrac se ne smije vrbovati ako je pod ugovorom bez dopustenja kluba.
Predugovor ne znaci nista , da sloboda dobije ponudu u septembru mogla ga je prodati, a da sloga moze imati problem nebi ovi nasi uzeli 50 000 km a trazili 100 000tuzlak1987 je napisao/la:Cuj dok je bio bio, bio je dok je bio ali za sebe. A nikom nista sta je ostavio iza sebe? Branio sam i njega dok se nije otpetljalo klupko, a sada se otpetljalo i za ove. Ne mogu ja spekulisati dok se sve ne otvori. Tako necu ni za Kozlica jer nije posteno bez dokaza optuzivati za sve i svasta. Dok za ove bivse se sve otvorilo sada kao i za bivseg prije bivsih. Da li tu postoji neka odgovornost? Pokupis popularnost, pokupis glasove, dignes ime, zapises pozajmice, a Slobodi ostavis Koleta i druge invalide da ih placamo 2 godine. I opet te FB botovi vole jer ne razumiju.tuzlak70 je napisao/la: Izvini ne volim replicirat al ti stvarno imas problem sa Azmirom, pa nema komentara da ga nepomenes . Dok je bio bio je i sta sad ga imas vise pominjat, pominji ove prosle gde si ih grčevito branio a nista manje zla nisu nanjeli. A sto se tiče Azira , sbaki klub ima pravo vrbovat igrače a do igrača je kako ce ispostovati svoj klub, to sto je on otisao je njegovo i nek nosi to breme, mozda se djecko nine naso u ovom platnom razredu a ovaj drugi dobro placa i sta sad.
Sto se tice vrbovanja igraca pod ugovorom, mi bi lagano mogli izganjati sada kaznu za Slogu kod UEFE jer igrac se ne smije vrbovati ako je pod ugovorom bez dopustenja kluba.
Pa dobro eto šta je rješenje? Izać **** im mater otjerat ih i šta onda? Čekat nekog privatnika? Nać nekog ko će dovest 10 "provjerenih" igrača , bit 8. na tabeli , a kad ode imat novih dugovanja? Sanjat o nekom Kinezu , Turčinu , Arapu , dok će grad opet postavit isti tip ljudi u upravu , kojima će dat isti budžet? Šta konkretno vi imate protiv rada dosadašnje uprave?saltcrew je napisao/la:Oj yebo majku al ljudi mjenjaju mišljenja nakon pressice,skontajte da vas samo dzabe pale sa tim svojim idejama,sve se to vrti u krug daju lafo neke ideje šanse da to urade su nikakve,para nemaju i hoće nešto da urade ne može,svaki put je ista priča kažu neke ideje,dal neko to uradi niko svi pokradu para i odu,ako se ubrzo nešto ne promijenji ovi će pobrat para sto je ostalo i ispalit i onda nam slijedi gašenje ljudi otvorite oci,nemoj da vas ovi zavaraju nekim svojim pričama i idejama sve je ovo lafina da bi pokušali privući povjerenje navijača i da onda oberu sto vise moguće
Slusaj momcino ja sam bio a prvoj utakmici Slobode prije nego si se i rodio, a to sto neko glefa realnije stvari od tebe ne znači da sam manje navijač od tebe, a vjerovatno ćes ti promjeniti klub cim se promjeni vlast u Tuzli( nedaj bože) jer u tvojim komentarima ti samo likujes gradskoj upravi al si nesto veoma imao privatno begativno iskustvo sa Husicem pa dobijas osip od njega. Ja ni jednom nisam branio interese doticnog, al vidim sza se desava. Ti si grcevito vranio interese bivsih pa ih pljujes jer su izdali izgleda planove safasnjeg gradonacelnika i svite oko njega. Samo realnije i otvorenih ociju gledamo za razliku od tebe. Aj sad mi reci ako je Jasmin i senad na nekoj presici rekao da če grad kvartalno ili svaka 3 mjeseca dostavljat transe klubu a ovi moraju pidnositi izvjestaje o utrosku kako je do marta klubu dato 70 % stestava i narednih 9 mjeseci ostavili klub bez icega.tuzlak1987 je napisao/la:Sere mi se od toga sto se predstavljate kao navijaci Slobode, a branite interese masnog i Sloge. Odoh povratiti. Ne mogu razgovarati sa vama.
Ako cete tako raditi jos godinama onda hitno mijenjajte klub jer nama samo otezavate sa svojim nacinom razmisljanja i stvarate nepotrebnu negativu u svakom mogucem dogadjaju oko Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.